Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Decki-Elven Dırect Damage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Magic muhabbetleri donunce icimden cok sevdiğim bir deckimi yazmak geldi type 1 kacıyor galiba ama.

4x5 cesit mana veren elfler llanowar felan ayrıca bir dörtlü mutlaka skyshroud olmalı manayı kırmızıya cevirebilmek amacıyla ben 10 land(3-4 tanesi mountain) koyardım daha azaltıp yukseltenler oluyo 10 iyiydi bence.2 thorn elemental
2 rhox 12-16 tane direct damage(fireball blaze her bir sey gider.lightning bolt da cok guzel olur 1 mana ya 3 dmg hastasıyım :)) gerisine de ise yarar enchantment artifact koyun ozellıkle furnace of rath enchantment ı var butun damagelerı 2 ye katlıyor ben o sekilde +100 dırect damage koyduğumu hatırlıyorum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Mesaj tarihi:
2 thorn 2 rhox onları deistirebilirsiniz tabi mesela shivan dragon ve ya two headed dragon da olabilir. ek olarak bi kac tane mesela 3/3 crature larda iyi olabilir hızla kucuk yaratıklarla saldıran deckler icin(goblin, sliver gibi)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Mesaj tarihi:
fazla type 1 oldu bea

bir manaya 3 bişey yapan kartların çoğu (giant growth haric galiba) type 1 den banlandı bildiim kadarıyla. dark ritual vs.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
işte 1 manaya 3 damage
1 manaya 3 kart çekme
1 manaya 3 mana

ama 1 manaya +3/+3 ve bir manaya 3 life veren kartlar duruo bildiim kadarıyla. ayrıca type 1 den banlandılar. dark ritual type 2 den banlanmadan önce type 1de ban yemişti.

epeydir ilgilenmiyorum öyle bişeyler duydumdu zamanında...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
türk beşlisi serisi.. aslında hepsi toptan banlanmalı.. :) yada dursunlar ya güzel güzel...
benim sligh deck: (ancak kurulmadı hatta olmayanları yazaayım belkı trade fln cıkar ne guzel olur)(*'lılardan eksik demektir varsa trade isterseninz pm, e-mail fln atın)

4 barbarıan ring*
15 mountain

4clıkslıther*
4grım lavamancer*
4raging goblin
4sparksmith*
4goblin sledder
4goblin piledriver*
2Gempalm Incerato

4shock
4volcanıc hammer*
4reckless charge*
3blazıng salvo

(varsa wooded foothılls, bloodstained mire, fireball larada talibim...)

Saygılaaaa....

[Bu mesaj smerten tarafından 19 April 2003 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
elf destesi extended kaçiyor. extendedda da o kadar güçlü destelere karsi pek birse yapamaz görusundeyim.
kirmizi deste guzel. zaten pile driver tek basina götürüyor. ama siyah bir infest falan atsa masayi toplarsin :)
Mesaj tarihi:
ya sligh'ın ozellıgı hızlı olması, bıde sen kart actıktan sonra burn yapıp unblocable mıscasına saldırmak hatta kımı zaman dırect damge ları dırek playera sallamak (aynı anda uc shock saıkca ama eglencelı oluyo :)

ya zaten bıkac goblın ve goblın pıledrıver/clıckslıther actıktan sonra... cok zor yanı kurtulması karsı tarafın bıde mavı yesıl elf/wızard deck kurmak ıcın arastırma yapıcam bı ara oda hos bıse olcakmıs gıbıme gelıyo cunku wızardlar bayaaa elfler hafıf ezık kaldılar yenı sette.. hele bı scourge (artık yanlış mı yazdım hatırlamıyorum ama sıkorc(ç)) cıksında.. (yada 8. edıtıon) yada hıcbırı cıkmasın ben bırakayım bu para tuzagınıı ...
  • Yeni Oluştur...