mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 YAA ALT TARAFI BİŞEY RİCA EDİYORUZ YA BU KADAR MI ALAMANLAŞTIN BU KADAR MI GELENEK GÖRENEKLERİNDEN ANANELERDEN KOPTUN AŞKOLSUN NE BİÇİM BİR TÜRKSÜN SEN cCc OFF ZATEN İPNELER MAİLİME CEVAP BİLE VERMİYOLAR Bİ TANESİ VERDİ TUM ONA DA GİRMEK Bİ DERT ÇIKMAK AYRI DERT HER AY ÖSSYE ÇALIŞIRMIŞ GİBİ OLUR 6 YIL BOYUNCA FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kibarca sktir git kendin yap dedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 frost oynıcaksan Ayaz çok güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 BEBEK ARENA YAPALIM MI DİYİCEM TTNET KÖTÜY GALİBA GİRMEDİM GERÇİ WOWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 NEEEYLOOOOTH ÜSTTEKİ POSTUM SANA !1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 resto druidinle gel bari 0 damage done 0 healing en azından thorns atarsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bak çok ögrendim rogue vs rogue =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yaa stunfuck oldum orda haaaaaa yaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 türk rogla oynamam artık 1-0 geride baslıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ZAMANINDA MAGEİMLE BEN DE 0 DMG YAPTIRTMISTIM ADAMLARA OLUYO O ARADA !1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 o diil de su an oynadıgım herifin babası ölmüş giremicekmiş bi süre,priest istiom şöle öfkeli veya ölümcül,hiç oynamak nasip olmadı daa priestle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 i are not türk i are from swe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yalancıyı...? salihle oynadın ya 3-5 maç o degil de off atalım hafta başında filan bi 20-30 maç plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 gidin msnden chatleşin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 çok kötüydük o zaman los namına hiç bişi bilmiyodm ayrıca çok fena sıçmışımdır o zaman.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 -Neiloth- said: o diil de su an oynadıgım herifin babası ölmüş giremicekmiş bi süre,priest istiom şöle öfkeli veya ölümcül,hiç oynamak nasip olmadı daa priestle. Did he drop any good loot esprisi yapan cikti mi=/ dicektim de babasi ölmüs... tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dostum sanane? ayrıca ben seni mi gördüm geçen dolmuşta? dfgdfg ya neyloth gel işte resetten sonra atalım bi kaç maç ben düzgün bi net cafeye filan giderim boş bi vakitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 vaniLLe said: -Neiloth- said: o diil de su an oynadıgım herifin babası ölmüş giremicekmiş bi süre,priest istiom şöle öfkeli veya ölümcül,hiç oynamak nasip olmadı daa priestle. Did he drop any good loot esprisi yapan cikti mi=/ dicektim de babasi ölmüs... tüh. aklımdan gecti de skypedaydık büyük ihtimalle o espriyi yapınca bi de açıklamam gerekicekti,açıklayamama ihtimalim de var ingilizcem sux üşendim:/ ama sesi çok fenaydı lan çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 mageimi ozledim =( *firk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 oynayalım da random healer bulsan yaparsın 1500.ben cok pasif kalıyorm sen yakalanınca felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 o zaman blizzard posteri tadındaki çalışmam size gelsin http://img268.imageshack.us/img268/1078/coldarra.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 İŞTE YAKALANMIYICAM !1! ögrendim artık ! o degil de ben de mageimi özledim pretbc ss =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 MAGEIMI COK OZLEDIM AYAYAY. of yea ankaraya gidince baslasam mi yenden wowa neguzel bufflardim su ekmek de yapardim portallarim elementalim herbiseyim burnumda tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 annelik içgüdüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ACTIRMADAN ÖNCE SÖLE ACC u RECRUIT A FRIEND YAPALIM ksdf. 90 gün oynamamis olan birini davet edebiliyosun, onu sart kosmus pic deyyus ogreler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar