Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abi aileyle tatilsel mekanda mangalı fiti fiti yellemek falan çok nefis rakı da olur yanında ohhhh ve arkadaşlarla takılmak pek güzel bira falan kaynatırsın bi dolu mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yani abi iki ucu nefis değnek ulan gidemeyen var seç birini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yanlışlıkla post kastım lan. enee hala kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ferrero said: feci kafam karışık. bunalıma girdim lan. benım dram dolu postumun hemen ardından bunu yazman.. ger-çek-ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Laraken said: abi aileyle tatilsel mekanda mangalı fiti fiti yellemek falan çok nefis rakı da olur yanında ohhhh ve arkadaşlarla takılmak pek güzel bira falan kaynatırsın bi dolu mis. abi mangal fitifitilemek olsa direkt 2. yi seçerdim. olay sınırsız yemek içki! "A LA CARTE RESTORANLAR: Balık a la carte restoran Fransız a la carte restoran Kebapistan a la carte restoran Meksika a la carte restoran Rum Tavernası a la carte restoran Teppanyaki a la carte restoran (ücretli) Çin a la carte restoran İtalyan a la carte restoran" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ferrero said: birine gidersem aşırı eğlenip, dumanlanıp, müzik dinleyip sefalet çekip arkadaşlarla çeşitli çılgınlıklar yapacağım. diğerine gidersem müthiş beslenip, kral gibi ağırlanıp sıkıcı soylu yaşantısıyla deniz güneş kızlar yapacağım. 1. sini 2. sinden daha çok yaptığım için 2. sini seçmeye yakınım fakat 72 söz verdiğim insan var :( otel tatilinden çıkıp otostop macerasına geçebilirim söz verdiklerimle. 20 sinde ramazan başlıyormuş, otostop yapsak alırlar mı? pf ramadan. Hepsini bosver, gel bizim havuzda yuz, bak ben de soyluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 aslında en baş neden aileyle bir şey yapılamaması. gerçekten kafam karışık. şu an staj kasan arkadaşlardan daha mutsuzumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 birden karar verdim. foça ya gidicem kesin, bunu da ucundan yakalarsam 3 gün giderim. evet konu kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 neden kilitleniyor ya, kalsın. post kastım yanlışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 tabi foça lan da 4234523432523 kişi olacak sanırsam kime sorsam gidii. du bakalım bileti almak lazım en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 aynen. kamp 20k ile sınırlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 voyage sorgun >> * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ben biletimi aldım foçaya,çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar