Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kafam çok karışık. aile tatil ayarlamış benim rock tatili planımdan haberleri olmadan. 6 gün - http://www.etstur.com/Voyage-Sorgun tarih olarak 10-16 ağustos seçmişler. lakin; rock tatili 13-16 ağustos arası. 63 kişiye söz verdim kesin gitmem gerek, fakat tatili de kaçırmak istemiyorum. hem imkanlar hem de aileye uzun zamandır doğru düzgün vakit ayıramamam büyük sorun. ne yapayım? ps: montla sıçmak haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 iş bul çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 staj yap.kesin,açık,net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 iş bulma ihtiyacım yok, staj'a gerek yok. garbage'a açmadım bilerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 deniz kumlu tatili ertelet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Sürpriz yap, ikisine de gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ZAR kitabı geldi aklıma da,, zar at abi? heycanlı olur bence ikisini de eşit miktarda istiyorsan. söyleyince garip kaçtı da ben çok ciddiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 d20 at 12 üstünde atarsan tatile git atmazsan rock m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 zar kitabı derken, zar adam kitabı dicektim unutmuşum ismini zaten bitiremedim iğrenç bi kitaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 epica > aile ile gidilcek tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 keske dumani canli görseymisim demezsin belirli bi süre gectikten sonra, keske annemlerle tatile gitseydim diye üzülebilirsin ama. 63 kisi de sen gelmedin diye basta ''tüh :('' der, sonra gecer. o yüzden anani da al tatile git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 birine gidersem aşırı eğlenip, dumanlanıp, müzik dinleyip sefalet çekip arkadaşlarla çeşitli çılgınlıklar yapacağım. diğerine gidersem müthiş beslenip, kral gibi ağırlanıp sıkıcı soylu yaşantısıyla deniz güneş kızlar yapacağım. 1. sini 2. sinden daha çok yaptığım için 2. sini seçmeye yakınım fakat 72 söz verdiğim insan var :( otel tatilinden çıkıp otostop macerasına geçebilirim söz verdiklerimle. 20 sinde ramazan başlıyormuş, otostop yapsak alırlar mı? pf ramadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dostum bu söz verdiklerinin sayısı sürekli artıyo sanırsam durduramıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 en başından beri 87 kişiye söz verdim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yarım saatte 9 kişiye daha söz vermişsin hehh. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bence ailenle git. epicayı illaki birdaha izlersin. aman aman izlemek istediğin biri var mı? varsa da görürsün sonra nolcak.aile iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 "Pages of Pain" said: A man chooses. A hero takes both Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yani sen iki tane birden mi alıyosun? ==)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 3 gun tatilte git, 2 gun konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 mulgear6 said: yani sen iki tane birden mi alıyosun? ==)))) ==)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 arkadaş aradı biraz önce, feci gazladı. vazgeçtim otelden galiba. emin değilim. bir çözüm olmalı, 3 gün gidip sonra foça'ya gitmek en iyisi sanırım. bi motor alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 türk öğün çalış güven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hale bak millet iki tatil arası mekik dokusun ben iki staj arası mekik dokuyayım. çile benim,dertler benim, mutluluk sizin,sizin olsun .. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 feci kafam karışık. bunalıma girdim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 2. seçenek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar