Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 SOE has opened up their European beta application form! Players from Europe are not going to want to miss this one! You can signup at this link (SOE Station Login Required): http://eq2beta.station.sony.com/beta_reg/uk/register.jsp MMORPG.com'dan araklanmıştır :) Daha önce açılan betaya biz katılmamışmıydık zaten? Bu euro-beta da neyin nesi oluyor?[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hakkaten katılmıştım ben de. cevapları açıklanmadıydı di mi onların? ben öyle ciddi ilgilenmiyorum gerçi de, hiç haber gelmedi.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Amerika'da olmadığımız için bizi almamışlar mıydı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yoksa öyle bir şey yazıyodu da biz formu paldır küldür doldurduğumuz için görmedik mi nedir? edit: şimdi linke tıkladım. form geldi önüme. ve daha önce formda doldurmuş olduğum yerler otomatik dolu olarak geldi. isim soyad falan var tabii de, altında "country" bölümü de varmış. doldurmuşum hatta. daha önceki formda country seçmiş olduğumuza göre amerika betası değildi herhalde? kafam karıştı iyi mi. [signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 08 Haziran 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 o kadarda beta basvurusu yapmıstım proxyler,çiçekçi dükkanı sahipleri :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bende sistem özelliklerini soran yerde hatırladım. Biz bunu doldurmuştuk zaten.. Neyse, fazla form göz çıkarmaz herlade?[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ilk beta basvurulari sadece amerika ve kanada da yasayanlar icindi hatirladigim kadariyla , hatta forumlarda amerikadan adres verme geyigi yapilmisti.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bunlar benim date of birthimi nerden biliyolar bea[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 SOE Station Login Required Daha once uye olurken vermis olmalisin o bilgiyi[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Soulless, 08 Haziran 2004 23:09 tarihinde demiş ki: Ilk beta basvurulari sadece amerika ve kanada da yasayanlar icindi hatirladigim kadariyla , hatta forumlarda amerikadan adres verme geyigi yapilmisti. Onu, burada yapmıştık, matrix için di. Ayrı ayrı iki beta yürütüyorlar demekki..[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 real middle initiate ne? kayıt olurken war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar