suvras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 600 lira ev kirasını tek başına ödeyen bayan ne iş yapar ? bir de anadolu olmaz şu olmaz bu olmaz diyecek kadar da rahatına düşkün insan kaç para alıyor ayda, belli ki ev arkadaşı aramasını gerektirecek kadar da az alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sabahları istanbulun anadolu yakasından avrupa yakasına geçmek istanbul yakınındaki illere gitmekten daha sıkıntılı oluyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 katılmıyorum ya paran yoksa mecburen daha uygun yerde oturacaksın daha erken kalkıp gideceksin. internetten ev arkadaşı bulmanın zorlukları bi yana zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 her sabah karşıya gitmemek istemeyi lüks olarak gören, ya köylüdür ya izmirlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 para olmama durumu değil, o yol hiç bi şekilde çekilmez ki anadolu yakası avrupa yakasına göre daha ucuz değil. hangi şehirdesin bilmiyorum ama o yolu 3-5 kere sabah saat 8 civarları gidip geldiysen bunları söylüyeceğini sanmıyorum. mesafe uzadıkça ulaşım masrafı artar, yolda harcadığın gereksiz vakit hayat standartında bir düşüştür ayrıca yaşatıcağı yorgunluk ertesi günkü verimini düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 iyi güzel de internetten ev arkadaşı bulmak ne derece kalıcı bi çözüm olur bilmiyorum. koşullar ne durumdaysa ona göre davranmak gerekir. benim dediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 600 lira nedir ki kira olarka 1500 lira maas oduyosan hayli hayli vedrirsin yane benm arkadasim 900 verip kalanla ev donduruyodu ayrica buna ragmen ev arkadasi istemekte mumkun extra 300 lirasini gecim guvenlik ve evde tek basina cildirmamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ShadowFury said: afedersin ama 4 dakikada ev arkadaşı bulması için adriana lima olması lazım kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 suvras said: iyi güzel de internetten ev arkadaşı bulmak ne derece kalıcı bi çözüm olur bilmiyorum. koşullar ne durumdaysa ona göre davranmak gerekir. benim dediğim bu. internetten ev arkadaşı bulmak değil olay, gidip sahibinden.com da aramıyoruz. burda gerçek hayattanda tanıdığım zilyon tane adam var onun dışında eşe dosta falan söylüyoruz falan filan. uplıyım bahaneyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar