Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlizzCon 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizden biri gitseydi de 3g falan korsan yayın yapardı, iyi olşurdu asd

sc2 ile ilgili adam gibi bilgiler, ve D3 ile ilgili ena zından 1 class duyurusu bekliyorum. bunlar zaten blizz fanları için yeterince büyük haberler olacağı için yeni mmo yu duyurmayabilirler sanki..

yeni mmo daha çok, herşeyin durgunlaştııı bi anda oharahos şeklinde duyuracakları bişi.

ama tabi şimdi bi daha düşündüm de. yok yok kesin yeni mmo duyururlar. şimdi duyururlar. 10 yıl sonra çıkar asds
Mesaj tarihi:
4 te 1 de 10 yıl sürüyosa. ya oyunu yapmaya 30 yıl evvelden başlıolar (ve bu durumda blizzard teknoloji olarak dünyanın geri kalanından çok ileride hatta oşınlanma ve zamanda yolcuulu da bulmuşlar) ya da 4 te 3 lük bölüm peyzaj düzenleme, gerisi motordu kıldı oyunun asıl kısmı oluyo :P
Mesaj tarihi:
mmo duyurmalarini istiyorum ama olmayacak, duyurmalari sonrasi wow kan kayip edecektir ister istemez. birde duyurmalarini gerektiren durumda yok... herifler zaten tek gidiyorlar.

expansionu iyice acar ballandirirlar aiona karsi falan.
Mesaj tarihi:
d2yı hatırlamıyorum nasıl acıklandığını cokda, wow evet baya erken acıklamışlardı... hatta ben unutmuştum sonra aa doru bunlar mmorpg yapıyo dimi demiştim
Mesaj tarihi:
bugün türkiye saati ile öğlen 3-4 ten sonra baslar herhalde broadcasting diye düsünüyorum 9 da kapılar acılıo die biliorm asil resmi acılış 10-11 olcak hesap edin işte aksam 6 dan evvel detaylı bisi görmemiz zor ;p
Mesaj tarihi:
A call to Arms

şarkının son bölümü

hatta sözlerini de yaziim

Gloria,
Honorifice
Pralium facio
Animus,
Gradior Quo
Prodo
In Excelsis
Precedo