Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 maalesef parali canli izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bizden biri gitseydi de 3g falan korsan yayın yapardı, iyi olşurdu asd sc2 ile ilgili adam gibi bilgiler, ve D3 ile ilgili ena zından 1 class duyurusu bekliyorum. bunlar zaten blizz fanları için yeterince büyük haberler olacağı için yeni mmo yu duyurmayabilirler sanki.. yeni mmo daha çok, herşeyin durgunlaştııı bi anda oharahos şeklinde duyuracakları bişi. ama tabi şimdi bi daha düşündüm de. yok yok kesin yeni mmo duyururlar. şimdi duyururlar. 10 yıl sonra çıkar asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 oyunun 4de 3ünü bitirmden duyurmuyolarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 4 te 1 de 10 yıl sürüyosa. ya oyunu yapmaya 30 yıl evvelden başlıolar (ve bu durumda blizzard teknoloji olarak dünyanın geri kalanından çok ileride hatta oşınlanma ve zamanda yolcuulu da bulmuşlar) ya da 4 te 3 lük bölüm peyzaj düzenleme, gerisi motordu kıldı oyunun asıl kısmı oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mmo duyurmalarini istiyorum ama olmayacak, duyurmalari sonrasi wow kan kayip edecektir ister istemez. birde duyurmalarini gerektiren durumda yok... herifler zaten tek gidiyorlar. expansionu iyice acar ballandirirlar aiona karsi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Cuce said: oyunun 4de 3ünü bitirmden duyurmuyolarki Diablo 2, WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 d2yı hatırlamıyorum nasıl acıklandığını cokda, wow evet baya erken acıklamışlardı... hatta ben unutmuştum sonra aa doru bunlar mmorpg yapıyo dimi demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben yanlis hesaplamisim gencler. an itibariyle 13 saat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Kaçta başlayacak, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bugün türkiye saati ile öğlen 3-4 ten sonra baslar herhalde broadcasting diye düsünüyorum 9 da kapılar acılıo die biliorm asil resmi acılış 10-11 olcak hesap edin işte aksam 6 dan evvel detaylı bisi görmemiz zor ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Nerden izleniliyor peki bu :) üyeliğim var ama üyeliği aldığım site aynı duruyor bir değişiklik yok, linkte yok burdan izle falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 http://blizzcon.rayv.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bu sitede video test var ya onun içinde bi muzik var, ismi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 A call to Arms şarkının son bölümü hatta sözlerini de yaziim Gloria, Honorifice Pralium facio Animus, Gradior Quo Prodo In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro INVADORIIAAA DESIDERATUS FATUM! DESIDERATUS BELLUM! hauaha gaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 başladı yayın wotlk açılış demosu , arthas ile seromoni başlıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 scorch said: http://blizzcon.rayv.com 30 euro canlı izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 yanlız yayın saçmalıyor habire aynı görüntüleri gösterip duruyor , hmm sıçış bi canlı yayın türkiye bağlantı standartlarında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 abi o trailer gibi bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ahaha yok onu farkettim böle bütün wow-sc-diablo demolarını gösterdi , saati yanlış hesap ettim herhalde ben başladı diye düsündüm :P ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 akşam 10 da baslıcakmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben niye izleyemiyorum diyordum yeni farkettim yukarıdaki watch yazısını sdf, paso california saatine bakıyorum bir de mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 tr den alirsak su izleme hedesini in game petide alabilicekmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 eet 6-8 hafta icinde mailine postalancak key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 peki bu peti sadece bi chardami kullanabilioruz? yokhsa su kutup ayisi gibi butun charlara atabiliomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar