Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yahu bütlerin hepsi açıklanmış şimdi gördüm. İlk senem okulda benim, alttan ders falan da bırakmamışım not ortalamam 2.50 çok mu kötüdür, ortalama bir şey midir nedir bu böyle? "arkadaşın biri" said: zamanla daha da düşecektir merak etme.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 amacına göre değişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bölüme göre değişir. idealine göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bölümümü bitiririm diplomamı alırım diyosan ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 master yapcam akademik yapcam diyosan ideal değiil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Teşekkürler. Söz sizde bella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 gitar çalarım akdeniz akşamları söylerim diyosan ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamına göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 rica ederim dynun,lütfen önden buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesela bizde erasmus 2.50. altına düşersen ayıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hnn anladım. gazetecilik okuyorum ben, henüz öyle deli de planlar yapmış değilim ilerisi için. dersler bi yana kişisel gelişim nanesi ile de yol alınacağını düşünüyorum bölüm açısından. böyle bi olaylar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 istanbul ünidesin sanırım bütler yeni açıklandığına göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yok hayır. istanbul'da ikamet eden bir kocaeli üniversitesi öğrencisiyim ben xD bütler de şimdi açıklanmamış heralde, ben yeni gördüm eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 1.19 ortalamam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 2.50 fena değil.altına düşmemeye bak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 benim ilk donem 2.20ydi, 2.79la bitirdim uniyi =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 master programları için kaç civarında yapmak lazım yüksek gpaya burs falan veriyorlarmı sağda solda :P 3.75 benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben seni İÜ'desin sanıyodum yazılarını takipteyim gasteci falan olamayacaksam da içimde bi yerde bir gasteci yatıyomuş gibi geliyor hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Werewolf said: 1.19 ortalamam <3 2.01 IN YOUR FACE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yav said: ben seni İÜ'desin sanıyodum yazılarını takipteyim gasteci falan olamayacaksam da içimde bi yerde bir gasteci yatıyomuş gibi geliyor hep :D ehaha :q yeri gelmişken de reklam yaparım o zaman mis gibi; http://6n1k.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mithr said: master programları için kaç civarında yapmak lazım yüksek gpaya burs falan veriyorlarmı sağda solda :P 3.75 benim o ortalamaya burs almana gerek yok, alışveriş yaparken ortalamanı söyle para mara istemezler, toplu taşım hatta taksi bile beleş sana,hadi iisin. 1.68 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 3.75 çok iyi. durmak yok,yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: Mithr said: master programları için kaç civarında yapmak lazım yüksek gpaya burs falan veriyorlarmı sağda solda :P 3.75 benim o ortalamaya burs almana gerek yok, alışveriş yaparken ortalamanı söyle para mara istemezler, toplu taşım hatta taksi bile beleş sana,hadi iisin. 1.68 :( ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Dövmiycekseniz... ortalamam 4.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar