tim_bladecutter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arkadaşlar sphere.ini den ayarlayinca 50 yaparsan her satista eksiksiz 50 50 satiyor hep. Bu vendorlarin zebula sistemindeki gibi olmasini nasil sagliyacagiz? ilk once 50 sonra 25 gibi mesala. sonrada 0 kalıcak tabi.[signature][hline]bizi siku'nun $errinden koru ey bronks sana inandik, sana guvendik ya bronks sana siginiyorum, ya bronks bundan sonra tovbe, ya bronks imana geldik ya bronks, affet bizi bizi gavur koma ey bronks sen bize dogru yolu goster, afeyle bronks affet bizi bronks uce ki$iligine siginiyoruz karizman altinda eziliyorum bronks buyuklugun kar$isinda caresiz kaliyoruz bronks, affet bizi Amen
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Buradan öğrenebilirsin.[signature][hline]
tim_bladecutter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 saolasin[signature][hline]bizi siku'nun $errinden koru ey bronks sana inandik, sana guvendik ya bronks sana siginiyorum, ya bronks bundan sonra tovbe, ya bronks imana geldik ya bronks, affet bizi bizi gavur koma ey bronks sen bize dogru yolu goster, afeyle bronks affet bizi bronks uce ki$iligine siginiyoruz karizman altinda eziliyorum bronks buyuklugun kar$isinda caresiz kaliyoruz bronks, affet bizi Amen
Öne çıkan mesajlar