Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

barajı geçmez olaydım

yav

Öne çıkan mesajlar

yakında delirecem

öss-ea2'de 40k'yım, istediğim en son yer 25k idi ve kesin bir şekilde tekrar hazırlanmaya karar verdim. Fazlasıyla becerebilceğime inanıyorum.

ama annem babam... deliler, bi boktan haberleri yok afedersiniz. çocuğum bi yere yerleşsinler seneye hedehödö olcak blabla haberlerinden gaza gelmişler illa vercekler beni bi yere.

demin annem geldi kapıma, olm bak kamu yönetimi istiyodun bolu abant bişeyler bişeyler üniverstesi varmış diye

çok defa da gediz üni. açılıyo bak negzel demişti.

yemektede -küçükken fotoğrafa meraklıydım biraz- bak güzel sanatlar var kameraman olursun sevdiğin iş yeteneğin var falan bişeyler dedi

çıldırcam. iletişime de kapalıyım onlara karşı derdimi anlatabilceimi falan hiç sanmıyorum. Yaş farkından da kaynaklanıyor heralde, son çocuğum annemler 50/56 doğumlu.

Babam da çok yıpratıyor, seneye kalırsan şöyle böyle olursun menemen'e çıraklığa veririz artık gerçi orası da ilkokul mezunlarını alıyodur artık almazlar falan filan

çok sıkıldım şimdiden. kaçarım ki evden
Sosyal ağlarda paylaş

sadece sen otur onlara ne istediğini dolandırmadan güzelce anlat. benim anne babam da o yaşlarda, o nesil problemini bazen ben de çok hissediyorum. ama çözümü şu, otur bu konu hakkındaki tüm düşündüklerini lafı sözü dolandırmadan, sanki bilimsel bir konuşma yapıyormuş gibi anlat onlara. eminim işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok bişey menemende ne bileyim sdf kameramanlık hikaye elbette annemin absürdlüğünü yansıtmak için söylüyorum. /yani kameramanlara saygım var, mesleğe laf atmıyorum da anlayın işte, benim için olcak şey değil komedi yani :D

Ben ne yapacağımı biliyorum zaten, yapacağım da uçarı kaçarı yok. kaçacağım tonla yer var, bi de çok cengaverim hakkaten yaparım yani xD

Sadece şu önümdeki zamanlarda çok sıkacakları için üzülüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de haklılar. bir sonraki yıl çok riskli ve daha zor.. benim gridiim yıl iyi puan alamayan arkadaşlarım bidahaki sneey diye oturup hazırlandılar. ben negzel gittim kocaeli ünv. neyse sonraki sene gene adam gibi yerleri akzanamadılar abuk subuk yerele gittiler. giden 1 yılları oldu. puanın nerey yetiosa gir bi yere hayatından çalma.. her üniversite süperdir..
Sosyal ağlarda paylaş

YA hani bu sene hazırlanmamış da değilim, denemelerde çok iyi seviyeye gelmiştim hatta öss'den 1-2 ay öncesinde. Yani biraz kaza oldu sınav.

baştan başlamayacam çalışmaya. bilakis herkesden önde başlamış olacam hatta, e eşek değilsek de o pozisyonu muhafaza edip bi kaç puan koyarız üstüne, ki koyarım.

realistim yani, öyle 1 sene boş gezip seneye dağları delerim ulen modunda gezmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama işte seneye işin içine imamhatip mezunu, meslek mezunu, ea'dan çıkıp sayısal yazanı, sayısaldan gelip ea bölüm yazanı olacak.

Yani bir bölüme girebilecek 400.000 EA öğrencisi varken önümüzdeki sene 1.500.000 kişinin önü açık olacak. Ek olarak koskoca bir soru işareti olan sistem de cabası. :)

Ben de bölüm değiştiricem ama bu sene vazgeçtim öss'den. Bir görelim neymiş ne değilmiş bu sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...