yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yakında delirecem öss-ea2'de 40k'yım, istediğim en son yer 25k idi ve kesin bir şekilde tekrar hazırlanmaya karar verdim. Fazlasıyla becerebilceğime inanıyorum. ama annem babam... deliler, bi boktan haberleri yok afedersiniz. çocuğum bi yere yerleşsinler seneye hedehödö olcak blabla haberlerinden gaza gelmişler illa vercekler beni bi yere. demin annem geldi kapıma, olm bak kamu yönetimi istiyodun bolu abant bişeyler bişeyler üniverstesi varmış diye çok defa da gediz üni. açılıyo bak negzel demişti. yemektede -küçükken fotoğrafa meraklıydım biraz- bak güzel sanatlar var kameraman olursun sevdiğin iş yeteneğin var falan bişeyler dedi çıldırcam. iletişime de kapalıyım onlara karşı derdimi anlatabilceimi falan hiç sanmıyorum. Yaş farkından da kaynaklanıyor heralde, son çocuğum annemler 50/56 doğumlu. Babam da çok yıpratıyor, seneye kalırsan şöyle böyle olursun menemen'e çıraklığa veririz artık gerçi orası da ilkokul mezunlarını alıyodur artık almazlar falan filan çok sıkıldım şimdiden. kaçarım ki evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 çıldırmakta haklısın ama birsekilde hedefinin üstüne git derim ki zaten öyle görünüyor abi gerekirse hem calıs hem oku bir şekilde ama öyle kameramanlık falan sdfsd yani ben o işin içindeyim tv'da kameraman kadar tırt işim olmasa da hiç çekilmez yani bulasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sadece sen otur onlara ne istediğini dolandırmadan güzelce anlat. benim anne babam da o yaşlarda, o nesil problemini bazen ben de çok hissediyorum. ama çözümü şu, otur bu konu hakkındaki tüm düşündüklerini lafı sözü dolandırmadan, sanki bilimsel bir konuşma yapıyormuş gibi anlat onlara. eminim işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 menemendeki çıkarklık olayı ne onu anlamadım ne var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 GEDİZ ÜNİ Mİ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 alooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ya yok bişey menemende ne bileyim sdf kameramanlık hikaye elbette annemin absürdlüğünü yansıtmak için söylüyorum. /yani kameramanlara saygım var, mesleğe laf atmıyorum da anlayın işte, benim için olcak şey değil komedi yani :D Ben ne yapacağımı biliyorum zaten, yapacağım da uçarı kaçarı yok. kaçacağım tonla yer var, bi de çok cengaverim hakkaten yaparım yani xD Sadece şu önümdeki zamanlarda çok sıkacakları için üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 iyi de haklılar. bir sonraki yıl çok riskli ve daha zor.. benim gridiim yıl iyi puan alamayan arkadaşlarım bidahaki sneey diye oturup hazırlandılar. ben negzel gittim kocaeli ünv. neyse sonraki sene gene adam gibi yerleri akzanamadılar abuk subuk yerele gittiler. giden 1 yılları oldu. puanın nerey yetiosa gir bi yere hayatından çalma.. her üniversite süperdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sert, açık ama kırmadan konuş. ailen de olsa hayatına sadece belli bi yere kadar müdahele edebilceklerini anlamalarını sağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yani soyle bir secenek de var, bir okula kayıt olsan da yine calısıp seneye hedefine ulasabilirsin. seneye sistem magduru olursan da o okulundan devam edersin artık. su anki puanına da illaki ilgi alanında olan bir okul vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 YA hani bu sene hazırlanmamış da değilim, denemelerde çok iyi seviyeye gelmiştim hatta öss'den 1-2 ay öncesinde. Yani biraz kaza oldu sınav. baştan başlamayacam çalışmaya. bilakis herkesden önde başlamış olacam hatta, e eşek değilsek de o pozisyonu muhafaza edip bi kaç puan koyarız üstüne, ki koyarım. realistim yani, öyle 1 sene boş gezip seneye dağları delerim ulen modunda gezmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Seneye nasıl bir sistem olacağı belli bile değil daha. :) Büyük risk. Ha ama istemediğin bir bölümse tekrar dene tabi. Ama niye İstanbul olmadı falan diyorsan pek zorlama derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 seneye benim gibi meslek lisesi mezunları da 0,8 katsayı alacak galiba sen puanı yukselttiginde bu okullardan gelenler yine o boşluğu dolduracak ve 40k larda kalabileceksin yine belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 geçirmem meslek liselileri önüme merak etme seneye okul puanı diye bişey olmayacak %99 ayrıca. ordan kaybettiğim 12 puan da direkt cepte demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 olmıyıcak degil de çok az etkiliyicek deniyo tabi daha hiç bişey kesin degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tamam işte bu sene okul birincilerinden 12.5 puan gerideysem, seneye 1-2 puan geride olcam. o kadar BİLE olmasa, bu sene okul puanım mesela 6 puan fazla olsa (YANİ Gelecek sistemde girmiş olsaydım) istediğim yerdeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 o degil de anadolunun en tırt lisesinin birincisi de 80 alıyo en iyi lisenin birincisi de 80 alıyo adalet midir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Değildir. :) Nerede var ki bu ülkede adalet. Ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 değil anasını satayım ben burda dert yanıyorum sen tuz basıyosun. geçtim ben onları, 68'se 68, ona göre net yapacaktım. olmadı. seneye çatır çatır yapacam işte banane banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bunu ailene de anlatmalısın bence açıkla işte yavaştan bu şekilde her türlü argümanlarını çürüt sonunda pes edicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ama işte seneye işin içine imamhatip mezunu, meslek mezunu, ea'dan çıkıp sayısal yazanı, sayısaldan gelip ea bölüm yazanı olacak. Yani bir bölüme girebilecek 400.000 EA öğrencisi varken önümüzdeki sene 1.500.000 kişinin önü açık olacak. Ek olarak koskoca bir soru işareti olan sistem de cabası. :) Ben de bölüm değiştiricem ama bu sene vazgeçtim öss'den. Bir görelim neymiş ne değilmiş bu sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 demin de babam geldi dil puanın kaç senin diyor. -dil yazmam okumam istemiyorum-, dedim "bilmiyorum yahu" kızdı ne tafra yapıyosun biz mi çekecez sen az puan yaptın diye derdini dedi gitti. çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hahahaha öylemi dedi hakket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 evet. paticikte konu açıp madara oluyorum ben de elaleme. yapcak bişey yok bitılstan ayma lusır şarkısını armağan ediyorum kendime^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yaw ben anamadim babanda annende olgun mantikli insanara benziyo dedikleri git adam gibi konus baba bi sene daha calisicam bi dha gircem de boktan bi tercih yaparsa bu sefer puanim gitcek de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar