paranoya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 arkadaşlar bu gün aklıma güzel bir hayal geldi hepimiz birleşsek manyak bir shard oluştırsak biraz şundan bir tutam rp çok az pvp biraz pp oldu pvrpp ve bu sharda çok iyi bir internett sitesi hazırlasak hepimiz staff ta olsan gm yada üstü dünyanın en büyük shardı oluşur herhalde 15999 ün üstünde item binek yenilik olurdu bu bir hayal çünkü server 2 günde çökerdi çökmese bile herkes bireysel olup shardın başı olmaya çalışırdı ben dahil[signature][hline]THoHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Impossible is nothing.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 paticikte birlikte shard yapalım konuları daha önce de açılmıştı ve böyle bir işin çok zor olcağına karar verilmişti . ama istedikten sonra neden olmasın ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 run uo öğrenin şu an açık olan paticik uo sunucusuna katkıda bulunun, hayal olmaktan çıksın..[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: zgrw, 09 Haziran 2004 14:35 tarihinde demiş ki: paticikte birlikte shard yapalım konuları daha önce de açılmıştı ve böyle bir işin çok zor olcağına karar verilmişti . ama istedikten sonra neden olmasın ? Aynen katılıyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 işte imkansız olan şey[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar