Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tahmini 95-96 yılları arasındaydılar, bir yaz ki muhtemelen 95 yada 96 yazı bir şarkıları çok meşhur olmuştu. baya neşeli şen şakrak bir şarkıydı. power fmde dj onlar hakkında bir kere "dünyanın en genç grubu" demişti. şimdi o meşhur olan şarkılarından bir kısım aklıma takıldı ve delirmek üzereyim, yardım pls! kimdi bu veletler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 baya açıklayıcı olmuş valla =) bir şarkı sözü falan yazsaydın nerden bulalım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi şarkı hayal meyal aklımda ya :D tam da hatırlayamıyorum :D müziği biraz aklımda ama o da 1-2 saniye...çok fena durumdayım :D i'm igloo maaaaan i'm igloo maaan tarzı bir kısmı vardı ama igloo man demiyormuş, google'da arattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 new kids on the block mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yok ya yok, boyband değildi bunlar sanırım en yaşlı üyeleri 14-15 yaşında olan tiplerdi diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hanson? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yok yok hanson da değil, avrupalı tiplerdi sanırım bunlar..4-5 tane velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 I'm a barbie girllll, in the barbie woooorld life in plasticcc, it's fantastiiic sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi sarkiyi tarif et o zaman kesin hanson o ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Hanon bu. http://www.youtube.com/watch?v=Xk8Yo4pzhWs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bi an kafamda olusan sey 10 yıl sonra birinin cıkıp "abi 2006 falandı 15-16lı cocuklar vardı hotelli bişeydi" demesi oldu sinir oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Penthesilea said: abi sarkiyi tarif et o zaman kesin hanson o ya sdfs ya sesimi kaydedip koyabileceğim bir site varsa daritdü düdüt şeklinde tarif edebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iL5WmLTwxSc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ı ıh değil ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bunu bilemeyecek ne var tabii ki de: beyoğlu mızıkacıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Boyz Anılar http://www.youtube.com/watch?v=_Ze2FLIIkh8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben hep bu grubun ismini Boz Ayılar olarak okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 benim ufaklığımdan kalma bi yaz pop şarkısı şeysi var ayyayyey kokko jambo, ayyayeyy diye bişeydi. otel tanıtan programlarda da çalardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 o senin dediğin Mr President - Coco Jambo :D ama benim dediğim neydi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ahah eyvah cok fena takılmışsın, ben roy vedas'ın fragments of life'ını 1 sene unuttum tam yolda yürürken aklıma geldi eve gidince çekeyim dedim tekrar unuttum 2 sene sonra yine yolda yürürken aklıma geldi ahahah 3 sene çıldır çıldır gezdimü, daha da unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 metallica? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 burak kut ahydi zpla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aente said: ahah eyvah cok fena takılmışsın, ben roy vedas'ın fragments of life'ını 1 sene unuttum tam yolda yürürken aklıma geldi eve gidince çekeyim dedim tekrar unuttum 2 sene sonra yine yolda yürürken aklıma geldi ahahah 3 sene çıldır çıldır gezdimü, daha da unutmam. halden anlayan bir insansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Aket-Atum said: o senin dediğin Mr President - Coco Jambo :D ama benim dediğim neydi acaba?abiiii çok sağol! http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU süpermiş yaaaaaa ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar