Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90lardan bir pop grubu sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tahmini 95-96 yılları arasındaydılar, bir yaz ki muhtemelen 95 yada 96 yazı bir şarkıları çok meşhur olmuştu. baya neşeli şen şakrak bir şarkıydı.

power fmde dj onlar hakkında bir kere "dünyanın en genç grubu" demişti.

şimdi o meşhur olan şarkılarından bir kısım aklıma takıldı ve delirmek üzereyim, yardım pls! kimdi bu veletler?
Mesaj tarihi:
abi şarkı hayal meyal aklımda ya :D tam da hatırlayamıyorum :D müziği biraz aklımda ama o da 1-2 saniye...çok fena durumdayım :D

i'm igloo maaaaan i'm igloo maaan tarzı bir kısmı vardı ama igloo man demiyormuş, google'da arattım :D
Mesaj tarihi:
benim ufaklığımdan kalma bi yaz pop şarkısı şeysi var

ayyayyey kokko jambo, ayyayeyy

diye bişeydi. otel tanıtan programlarda da çalardı :D
Mesaj tarihi:
ahah eyvah cok fena takılmışsın, ben roy vedas'ın fragments of life'ını 1 sene unuttum tam yolda yürürken aklıma geldi eve gidince çekeyim dedim tekrar unuttum 2 sene sonra yine yolda yürürken aklıma geldi ahahah 3 sene çıldır çıldır gezdimü, daha da unutmam.
Mesaj tarihi:
aente said:

ahah eyvah cok fena takılmışsın, ben roy vedas'ın fragments of life'ını 1 sene unuttum tam yolda yürürken aklıma geldi eve gidince çekeyim dedim tekrar unuttum 2 sene sonra yine yolda yürürken aklıma geldi ahahah 3 sene çıldır çıldır gezdimü, daha da unutmam.

halden anlayan bir insansın :D
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

o senin dediğin Mr President - Coco Jambo :D

ama benim dediğim neydi acaba?
abiiii çok sağol!

http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU

süpermiş yaaaaaa ooof of
  • Yeni Oluştur...