Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 NoS said: Bu olay biraz senin insanlara yansıtmanla ilgili bi durum eğer kalkıp onlara ya sakalsız halim çok kötü fln demişsen arkadaşların hassas noktanı görüp dalga geçer.Bu en bilinen arkadaş ibişliğidir.Zira harbi senin dalga geçilecek hiç bir yanın yok. mağara adamına dönmüşün hala konuşuyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Eren bu topicin linkini facebookta statusume koyuyorum haberin olsun =) Abi ben de hergun tras oluyorum babyface hesabi ama takim giydigim icin sıkıntı olmuyor, hep sakalli haline alistiklari icin oyle geliyordur bir sure sonra alisirlar. p.s: ogun ben bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben buna "üniversite sendromu" demek istiyorum. ahanda dedim hatta. nedir üniversite sendromu? lisedeki baskıcı, otoriter yapıdan üniversite gibi kısmen geniş bir ortama geçen insanın pok varmış gibi hemen saçı sakalı salması sendromu efendim bu.. gözlemlemek için girin herhangi bir üniversiteye, bakın çevrenize. bir tane temiz sakallı göremezsiniz. hatta bir çoğuna o bonus saçlar, kaytam bıyıklar yakışmaz bile ama bunu algılayamaz kendileri. üniversite havasını soluyan herhangi bir memeli de algıyamaz hatta. dişiler de buna dahildir. sakalı olmayan bir üniversiteli erkek (dişiler için tersi geçerlidir), doğal seleksiyonda yok olur gider, doğal ortamında.. sen de o sendromu yaşıyorsun belli ki.. rahat ol adamım, geçecek bunlar. yov yov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Eralp said: al yine ben koyuyorum :D http://img219.imageshack.us/img219/5950/n5161625641610355508.jpg AHAHHAAHHAAHHAHHHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar