reyou Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 saat 12 den sonra bakirkoy meydandan sahile kadar kestaneyi cizdirmeden inmeyi basarabilen biri varsa oda tinercilerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 fastfood isletmelerinde bi amsayi 30 dk dan fazla isletmek yasak + ayip diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 reyou said: saat 12 den sonra bakirkoy meydandan sahile kadar kestaneyi cizdirmeden inmeyi basarabilen biri varsa oda tinercilerdir.ben iniyorum abi hafif sakal bırak komple, yürürken de kolları aç biraz kanka sanıyolar seni bulasmıolar sdfsdf bazen de artis misin lan die geliolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bella said: gerçi yeni kafeler açılmış falan diyorlar böğürtlenli nargile için yakında keyif mi ne öyle biyer varmış oraya gidicem sdf HANGİ İNSAN BÖĞÜRTLENLİ NARGİLE VAR DEDİ LAN BURDA. KİM DEDİ BULCAM ŞİMDİ. YOKMUŞ.nasıl yıkıldım anlatamam. BEN YANDIM SİZ YANMAYIN. AYRICA MÜZİKLER İĞRENÇ. YAVŞAK GARSONLAR VE APAÇİ DOLU Bİ MEKAN. PS:bakırköy de iğrenç.resmen böle öküz gibi bakan insanların toplandığı bi ilçe.iğrenç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar