mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 oside cooked fish steak ler hangi vendora satiliyor. Bugun europada basladimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ben alırım istiyorsan :) öm ile msn'ini bildir bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beaglee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Aynı soru benim içinde geçerli lütfen sürekli satabileceğim bir npc varsa tarif alıyım. Ve bide ayak üstü playerlara kaç gp ye satılıyor... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Satabileceğiniz npc yok malesef , playerlarda kolay kolay almaz , ben sadece yeni başlayan arkadaşlara yardım amaçlı alırım dedim,fishing kasacağınıza bir warrior felan açın shame de elemental kesin güzel para kazanırsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 elemantelden ne çıkıyor para edicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 300-500 gp çıkıyor , spawnlar çok ve hızlı , seri şekilde hem skill kasılır hemde 100-200k bişiler kazanılır shama de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar