cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yav arkadaslar bu oynu bi turlu beceremedim camp kurma falan i bulamadim. judge and troll daki gibi crafting kitabi gibi bir secenek yok? biri soyliye bilirmi ates nasil yakilcagini?
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 haritanın alt tarafında ortada suda recipelar var. jjungledaki gibi heronda değil kitaplar ice trolls deki gibi haritada binada. inventory yetmiyor çoğu şeye gatherer değilsen ortadaki craftmasterdan yaptırıcan
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bir başka Troll oyunu... Island Troll daha çok aksiyona dayalı, Ice Trolls benzeri ancak eğlence kurgusu ondan daha geniş ve zevkli bir haritadır. Eşya listesi haritanın alt tarafında 2 adet binada yer almaktadır. Her sınıfın kendine has özellikleri ve slotları mevcuttur. En fazla slot 'Gatherer' (Toplayıcı) sınıfına aittir ve bu sınıf olmadan işiniz oldukça zorlaşır. Çünkü birçok iyi bina vb birimi üretmek için bu sınıfın slot sayısından yararlanılır (6 slot isteyen binaların, itemlerin varlığını düşünürsek) ancak haritanın ortasında bir Gözlemevi'de bu işlemi görmektedir (Binanın slotlarına eşyaları koyarak mixleyebilirsiniz). Kaynakça: http://islandtrolltribes.wikia.com/wiki/Island_Troll_Tribes_Official_Wiki
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 hehe island troll iyidir ya. zamanında çok oynadım. 4x bee üstüne potionlar birazda ondan sonra all mamuntu ^^ yada 5-6x net 1x axe kes agaçları koy netleri sonra ağla yakala mamuntu :)
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Vay be 2 sene önce Jungle Trolls Reborn oynayalım diye kayıt olmuştum şu foruma nerden nereye...
Öne çıkan mesajlar