suvras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 çevremde sürekli duyduğum bir geyik yalnız ben gelir/gider kalemleri ile vakit çizelgesini bir türlü çözemedim. bir de bunun ayrı eve çıkıp kendi ayakların üzerinde durmak versiyonu var tabi bir yandan da okumak şimdi aramızda böyle kişiler veya böyle tanıdıkları olan varsa ricam şu sorulara cevap vermeleri: 1- hangi işte çalışıyorsun ? çalışma saatleri ve işe gidiş geliş yemek vs masraf düştükten sonra elinde kalan para ne kadar ? işe torpille mi girdin sokağa çıkıp iş arayarak mı buldun ? 2- ailenden destek alıyor musun ? ne kadar alıyorsun ayda ? 3- masrafların kira,elektrik,su,yemek,yol,not fotokopi kitap aylık ne kadar ? 4- okul saatleri ile iş saatlerinin durumu çakışmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 iş bul çalış ve oku = fiyasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 işten işe değişir be abi misal ben şimdi televizyondayım ses şefiyim x kanalında. sabah 9 öğlen 2 çalısıyorum. şimdi okulak kayıt olcam işte 2. öğretim tercih edicem sanmıyorum ki beni zorlasın :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Poker oynuyorum yari profesyonel olarak. Gelir icin net bir rakam veremem ama su an oynadigim duzeyde yaklasik 15-18$/hr gibi bir ortalamam var. Masrafim yaklasik 1500 euro aylik. Ailemden destek almiyorum. Saatler cakismiyor cunku calisma saatlerimi kendim seciyorum. Okulumu da etkilemiyor cunku ihtiyacim kadar calisiyorum, pek biriktirme derdim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 çokiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 pekiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 gelirin dolâr giderin oyro üzerinden olması da beni benden ayrıca aldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bidusunbakalimneden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 klavyeningilizceoldugundanolabilirmi? ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 amerikalıları yenip, avrupalılara kaybediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Hadi cok iyi bir insan oldugum icin guzelce aciklayayim. Online poker oynadigim siteler dolar uzerinden calisan Amerikan siteleri ; ama Avrupa´da yasadigim icin harcamalarim Euro uzerinden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ben bir dönem boyunca çalıştım. barmenlik yaptım, öğlen 2,5 de başlayıp gece minimum 2 maksimum 5,5 da işim bitiyordu. çok sağlam para kazandım. esasında kredi kartı kullanan bir insanım, bu nedenle nakit param olmazdı. çalıştığım zamanlar cüzdanımı kapatmak gerçekten çok zordu (ailenin de verdiği destekle beraber ama çoğunluğu kendi kazancım) arada bir düzgünce kapansın diye çok kişiye para harcadığım oldu. ayrı ev planım hiç olmadı çünkü öğrenciyken çalıştığın hiçbir işin seni kontrat boyunca götürecek garantisi yok. yani eve çıkacaksan işe güvenmeyeceksin. okul saatleriyle çakışıyordu. 4 de biten dersler oluyordu fakat shift'i ona göre ayarlayabiliyordum. fakat çalıştığım günün ertesi sabah 9'da ders olmasıyla birlikte sınıfta devamsızlıktan kalma gibi bir problem söz konusu oldu. yani kaldım, hem de sadece ilk dönem çalışarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 cokiyi said: Hadi cok iyi bir insan oldugum icin guzelce aciklayayim. Online poker oynadigim siteler dolar uzerinden calisan Amerikan siteleri ; ama Avrupa´da yasadigim icin harcamalarim Euro uzerinden oluyor. ahah. anladık zaten abi sakin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 trainspotting23 said: işten işe değişir be abi misal ben şimdi televizyondayım ses şefiyim x kanalında. sabah 9 öğlen 2 çalısıyorum. şimdi okulak kayıt olcam işte 2. öğretim tercih edicem sanmıyorum ki beni zorlasın :s nasıl girdin o işe ? ne gibi nitelikler aranıyor ? mülakat filan ? askerlik vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 cokiyi said: Poker oynuyorum yari profesyonel olarak. Gelir icin net bir rakam veremem ama su an oynadigim duzeyde yaklasik 15-18$/hr gibi bir ortalamam var. Masrafim yaklasik 1500 euro aylik. Ailemden destek almiyorum. Saatler cakismiyor cunku calisma saatlerimi kendim seciyorum. Okulumu da etkilemiyor cunku ihtiyacim kadar calisiyorum, pek biriktirme derdim yok. hemen pokere başlıyorum hatta 21 mi bi film vardı bunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Uzaktan Eğitim okuyorsan çalışmak bir emirdir zaten. Bilg. Programlama okuduğum için ilgili iş aradım fakat bulabildiğim, bilgisayar operatörü oldu. 1-) Balıkesir'de bir devlet hastanesinde 1.5 yıl gündüz, akşam ve gece vardiyasında çalıştım. Genelde gece'ye kalıyordum. Sakin ve sessiz oluyordu. Elime direk maaşım kalıyordu. Ailemle birlikte kalıyordum. İşe ikna ederek girdim. 2-) Aile destek vermedi. Asgeri ücret küçük bir şehir için yeterlidir. 3-) 250 ytl felan buluyordu. Geri kalan 250 lira ise ye,iç,sıç. 4-) Mesaime göre ders çalışma saatleri değişiyordu. Bir düzen yok. Fakat net olarak bildiğim birşey var. El bebek gül bebek büyüyen delikanlılar düzenli çalışamıyor. Örn: - Patron bana artislik yaptı. - Maaşımı vermedi. - Saçıma karıştı. - Hafta sonu çalıştırdı. gibi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 2. öğretimsen vakit olarak sorun olmuyor, ben 2. öğretim okuyorum. genelde dersler 4 yada 5 te başlıyo, muaf oldğum günler taa 7 de başlıyo bazı derslerde 3 te başlıyo mesela geçen senelerki programımı vereyim p.tesi 16 da başlıyo salı 19 çarşamba 17 perşembe 17 cuma 16 ctesi 9 başa bi sene p.tesi 15 salı 17 çarşamba 15 perşembe 17 cuma 16 ctesi 10 yani part time çalışacaksan hiç sorun olmaz ama full time da patrona ve işe bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 suvras said: trainspotting23 said: işten işe değişir be abi misal ben şimdi televizyondayım ses şefiyim x kanalında. sabah 9 öğlen 2 çalısıyorum. şimdi okulak kayıt olcam işte 2. öğretim tercih edicem sanmıyorum ki beni zorlasın :s nasıl girdin o işe ? ne gibi nitelikler aranıyor ? mülakat filan ? askerlik vs ?meslek lisesi mezunuyum radyo-tv + kendi çabalarımla huzuru buldum ma her şirkette farklı tabi olay. ses işi teknik iş yani yayıncılık. askerik vs istenmiyor sesci ol yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 1- uluslararası akaryakıt diyelim / net olarak 100 ytl falan kalıyor / 1500-2500 arası alıyorum (prim + bayram altını fln değişiyor) 2- kirayı ödüyorlar 3- 3000-3500 (kira dahil) 4- 2 yarım, 3 tam gün çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ailemin yanında okuyorum, ikinci öğretimin. Üniversitenin kütüphanesinde çalışıyorum. 09.00-13.30 arası çalışmam gerekiyor, 45 dakkada yemek aram var, aylık 250 ytl alıyorum, haftasonları tatil. Kütüphanede oturuyorum sadece, kitap okuyorum birde. Yazın kimse gelmiyor, okul açık olduğu zamanda günde 10 dakika fotokopi çekiyorum. Ama işe başladığımdan beri 10da işe gidiyorum 12.30 çıkıyorum. 3 ay oldu, bir keresinde işe hiç gitmedim kimse fark etmemiş hiçbirşey yokmuş gibi devam ettim ertesi gün. 2 gündür sınavım var diye gitmiyorum, arkadaşla haber yollatıyorum patrona iki gün tam çalışıp kapatcakmış boşluğu, bugün sınavı var gelemedi diye. Bu rahatlığa rağmen az sonra işe gidip bırakıcam. Özlüyor insan gece içip içip öğlene kadar uyumayı, haftasonları yetersiz kalıyor bir süre sonra, arkadaş ortamında süper plan yapıp hass yarın iş var muhabbetine de bir yere kadar dayanıyorsun. Eğer çok ihtiyacın yoksa çalışma boşu boşuna sıkılıp bırakıcaksın nasıl olsa, girdiğin sıkıntıya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 kertenkel said: 1- uluslararası akaryakıt diyelim / net olarak 100 ytl falan kalıyor / 1500-2500 arası alıyorum (prim + bayram altını fln değişiyor) 2- kirayı ödüyorlar 3- 3000-3500 (kira dahil) 4- 2 yarım, 3 tam gün çalışıyorum 3 tam gün 2 yarım gün, hangi ünide okuyorsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 koç univ. zorunlu derslere giriyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 dünyanın ilk teknoloji & donanım yazılım inceleme siteleriniden birinin türkiye şubesinde genelde taşınabilir cihazlar ile ilgili inceleme yazıları yazıyorum. çok tatmin edici ücretler olmasa da para lazım olunca steroid görevi görüyor. bunun yanı sıra bu sene özel bir şirketin network bölümünde başladım yazın, türkiye pazarına yeni girmiş ağ depolama çözümleri üreten bir şirketin ürünlerinin yerelleştirilmesi ile uğraşıyoruz ekipçe. eğer proje başarılı olursa okul zamanı da destek ekibinde uzaktan yardımcı olacağım, para almaya devam edeceğim. yukarıdakileri yapıyorum ama pek paraya ihtiyacım yok aslında. yani hiç bunları yapmasam da geçinip gidebiliyorum çoşkür. ama insanın elinde fazla para olması hoş bişi, har vurup harman savurabiliyorsun dsf. hacı para lazım netçez diyen üniversiteli kankalarıma da tercüme diyorum direkt, ha çok mu para var hayır, çok uğraşman gerekiyor, ama en az özveri isteyeni basit tercümeler şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 suvras said: iş bul çalış ve oku = fiyasko aynen böyle. yazın bile çalışamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Hazırlıkken 3 ay Migrosta çalıştım. 3 ayda bir çift maaş, gıda yardımı vb. derken ortalama ayda 500 liraya yakın bişey geliyodu. Tek köyü yanı tatil günün yok. Hergün akşam 6 dan 10 a kadar.(4 saat) Pazar günleri tam gündü.(8 saat) (Öğleden akşam 10 a kadar) Gerçi bazı günler tam gün çalışıp tatil günü ayarlayabiliyorsun. Ücreti iyiydi. Çalışma koşulları iyiydi. Ama çalıştığım insanlarla yetişme tarzımın farklılığından dolayı çok ısınamadım hatta 2. ayda baya ciddi kavga felan ettim biriyle. Kendim gidip başvurup işe alındım. Üniversiteliysen işe alınmak için yapman gereken tek şey görüşmeye temiz sakal saç başla gitmek. (3 arkadaş gittik, 3 müzde itülüydük. Arkadaşlar saç baş dağınık bende memur havasında gittim onlar havayı aldı dsdsd) Müdürler iyi insanlardı şansıma. Fakat üsttede belirtildiği gibi üni okurken sonuçta arkadaşların planlar yapcak "hay iş var benim yarın" moduna gelmeye başlıyosun bir noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar