Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Tenekeadam said: Adam beyin travması geçirmiş,haber penisi kırıldı. Memleketim benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 BabacumMostors said: naz..o acıyı hissedemezsin..nasıl ki biz sizin memeye inen yumruk acısını hissedemezsek sende bizim acımızı anlayamazsın..empati yolları tıkalı :( Memeye inen yumruk acısı? İlginç bir örnek yakalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hazreti ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 said: Misafir 14.07.2009 12:17 kesin sünnet olmamıstır allahin bi hikmeti ve oldu :)) bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 soulberry said: scary movie bilmemkaç'ta pipisinin üstüne düşüp betona çivi gibi çakılan adam geldi aklıma. ahuaha charlee sheen'di o. idolum o benim. two and a half men'e saygılar burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 napae said: Antalya'da çalıştığı işyerinden evine giderken bisikletten düşen Bayram Kaya(27)'nın penisi kırıldı. Talihsiz kazada başını da yere çarparak beyin travması geçiren Kaya'nın tedavisi, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahisi Servisi'nde devam ediyor. of ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Şöyle haberler koymayın ya oğluşumu korkutuyorsunuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 johnsonlari kollayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar