napae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Antalya'da çalıştığı işyerinden evine giderken bisikletten düşen Bayram Kaya(27)'nın penisi kırıldı. Talihsiz kazada başını da yere çarparak beyin travması geçiren Kaya'nın tedavisi, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahisi Servisi'nde devam ediyor. Antalya Özel Yaşam Hastanesi Üroloji Uzmanı Rıza Baysal, bisikletten düşmeye bağlı olarak penis kırılması olarak bilinen 'Penik Fraktürü' durumunun gerçekleşebileceğini söyledi. Dr. Rıza Baysal, "Ereksiyon halinde kırılma daha kolay olabilir ancak, normal durumlarda da kırılma yaşanır. Tedavi ile hasta cinselliğe devam edebilir" dedi. of:( haberi okuyunca benim de canım acıdı resmen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bu penik dediği penis oluyo heralde sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA.... off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tıp adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Sen neden böylesin Napae? Bunca haberi kasıp buluyorsun her bir taraftan ilginç. :) Taş atıp kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/13426/saksocu-teyzeden-hayat-dersi-18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Dregoth said: Sen neden böylesin Napae? Bunca haberi kasıp buluyorsun her bir taraftan ilginç. :) Taş atıp kaçar. kasmıyorum ki. habertürke bakıyorum hep son dakika haberi olarak geçiyo genelde bulduğum haberler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Adam beyin travması geçirmiş,haber penisi kırıldı. Memleketim benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 APTAL YÜCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 şunları koymayın ya. bizimki de can. f. f. s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Resimden ne çıkacak diye düşündüm bir an, basamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dreagloth said: Resimden ne çıkacak diye düşündüm bir an, basamadım. ben hala düşünmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Naz hakkaten neden böylesin sen ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 korkmayın bu foto var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 BonePART said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/13426/saksocu-teyzeden-hayat-dersi-18 HAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Misafir said: kesin sünnet olmamıstır allahin bi hikmeti ve oldu :)) yoruma gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 of çok güldüm ben ya geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 napae said: haberi okuyunca benim de canım acıdı resmen. :( nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 beyin travması icin soyledi belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 BabacumMostors said: napae said: haberi okuyunca benim de canım acıdı resmen. :( nası? hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 napae said: haberi okuyunca benim de canım acıdı resmen. :( YokSA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adam ereksiyon halindemi kullanıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ereksiyon olmadanda kırılabiliyormuş haberde öyle yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar