paranoya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 arkadaşlar ya biz bir salam sponsor arıyoruz bu isteklerinizin hepsini gerçekleştireces ama sponsor yok tek ihtiyacımız hosting servislerini karşılayacak bir kurum yada kuruluş reklam yapılacaktır ve sitede hersayfaya banner koabiliriz bana ÖM atarsanız sevinirim
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: paranoya, 09 Haziran 2004 12:43 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ya biz bir salam sponsor arıyoruz bu isteklerinizin hepsini gerçekleştireces ama sponsor yok tek ihtiyacımız hosting servislerini karşılayacak bir kurum yada kuruluş reklam yapılacaktır ve sitede hersayfaya banner koabiliriz bana ÖM atarsanız sevinirim sanmam burada sosis bulabilirsin :p tamam geyik yapıyorum biraz kısma hemen. burada sponsor bulmak zor ama iyi host teklifleri alabilirsin. host arıyorsan www.hostbul.net i bir ziyaret edebilirsin. sponsor bende arıyorum bakınız : www.sindarin.gen.tr[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com
anatolia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bak Ben Sana Sunu Soyleyeyım. Sen Sponsor Arıyorum Dıyosun Mısal Bende Sponsor Olabılırım. Bana Bı Olanak Gosterırmısın Sponsor Olmama Yarayacak Serverın Acıksa Eger Vede Tutmussa Sponsor Bulabılırsın Ama Arayacaksın Kolay Degıl. Eger ki Sayet Serverın Acık Degılse Kuru Kuruya Kımse Kımseye Sponsor Olmaz. Tabi bu benım dusuncem. Yınede Bol Sanslar Dılerım Sana.
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 anatolia : Sponsoru burda bulabilceğini sanmiyorum. tcpip : bir üstdeki mesaj quote edilmez. dipnot : Sorunsuz server 150 dolar..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 farkında isen bir kelimeyi belirtmek istedim salam sponsor ama neyse sana tek kelime de yeter teyyyt :) [Bu mesaj Tcpip tarafından 09 Haziran 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tey tey diyorum :) başkada bişey demiyorum[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Öne çıkan mesajlar