Baalzebub Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 selamlar, az once 80 level yaptim druidimi. haliyle heroic'lerden item toplayip puglarla raid yapmakta sira ancak daha once herhangi bi healer class oynamadigimdan, heroic icin sinir olan healing/regen vs nedir bilmiyorum. heroic, 10m raid ve 25m raid icin gerekli olan minimum statlari soyler misiniz? (mp5/spirit/sp). minimum stat gereksinimlerini feral icin de yazarsaniz sevinirim. ikinci sorum, hangi bolgelerin reputation'ina oncelik vereyim? wyrmrest accord'a head enchanti icin oncelik verecegim zaten, ama digerlerini hangi oncelik sirasina gore kasayim? ucuncu sorum, hangi statlarin onceligi oldugu. benim su ana kadar ogrendigim; spirit > mp5 > int > vs vs. dogru mudur? bir de cat dps'i ile alakali pek bilgim yok. su ana kadar dungeonlarda kullandigim hep; rake > 5 cp alana kadar mangle > savage roar. bu sira surekli devam ediyor ancak 2. yapisimda savage roar'in yerine rip kullaniyorum. 3. kullanisimda savage roar ve rip hala aktifse, f. bite'i kullaniyordum. bu muhtemelen yanlis. dogrusu nedir? aklima baska soru gelmiyor su an, baska gelirse buraya yazarim. gelecek cevaplar icin simdiden t$k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 3.2 ne zaman gelicek bilmiyorum ama tahminlere gore şimdiden heroic yapmaktansa para kasar jc/bs/enchant vs kasarsın sonra heroism markları zaten conquest markı olarak düşmeye başlıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yorulmuşsundur derin bi uyku çek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ne kadar arkadaşın varsa rencide et bana nax yapak bana nax yapak bana voa yapak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Julifton said: Yorulmuşsundur derin bi uyku çek =) yok, yaklasik 1 senede sindire sindire kastim eheh. Buyse said: ne kadar arkadaşın varsa rencide et bana nax yapak bana nax yapak bana voa yapak diye oyle cevrem yok maalesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 balık tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Nightmare'da başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 mesajimi okumayip sadece basligi okuyanlar cevap verecek galiba bu basliga. cevap gelecek olsa su saate kadar muhtemelen gelirdi zaten. moderatorler basligi silebilirler/kitleyebilirler. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Baalzebub said: selamlar, az once 80 level yaptim druidimi. haliyle heroic'lerden item toplayip puglarla raid yapmakta sira ancak daha once herhangi bi healer class oynamadigimdan, heroic icin sinir olan healing/regen vs nedir bilmiyorum. heroic, 10m raid ve 25m raid icin gerekli olan minimum statlari soyler misiniz? (mp5/spirit/sp). minimum stat gereksinimlerini feral icin de yazarsaniz sevinirim. ikinci sorum, hangi bolgelerin reputation'ina oncelik vereyim? wyrmrest accord'a head enchanti icin oncelik verecegim zaten, ama digerlerini hangi oncelik sirasina gore kasayim? ucuncu sorum, hangi statlarin onceligi oldugu. benim su ana kadar ogrendigim; spirit > mp5 > int > vs vs. dogru mudur? bir de cat dps'i ile alakali pek bilgim yok. su ana kadar dungeonlarda kullandigim hep; rake > 5 cp alana kadar mangle > savage roar. bu sira surekli devam ediyor ancak 2. yapisimda savage roar'in yerine rip kullaniyorum. 3. kullanisimda savage roar ve rip hala aktifse, f. bite'i kullaniyordum. bu muhtemelen yanlis. dogrusu nedir? aklima baska soru gelmiyor su an, baska gelirse buraya yazarim. gelecek cevaplar icin simdiden t$k. kitleyin topicimi, varoluşunuza tüküreyim gibi mesaj atınca kötü hissettim, yardımcı olmaya çalışayım oynadığın serverda nasıl bilmiyorum da, bizim serverda stattır bilmem nedir sormadan önce achievement soruyorlar, achievement linklemezsen adam cevap bile vermiyor sana. feral dps için baya gear lazım diye biliyorum, dps için onu düşünme bence şimdilik. moonkin hem verdiği bufflarla hem de fena olmayan dps'iyle dps specin olsun. "hangi rep kasayım" soruna da burada cevap vermiş olayım, wyrmrest bittikten sonra kirin tor, ardından da ebon blade knights gidersin. ha dersin ki bi gün hevesim gelir tanklayasım tutar, argent crusade repi kas o zaman kirin tor'dan sonra, ki zaten ebon blade knights repini dailylerle de baya kasarsın aksatmazsan. naxx10-25 için kaç stat bilmem ne lazım vs o konuda pek yardımcı olamam, burdan cevap alamazsan oyun içinde gördüğün druidleri dürtebilirsin böyle sorular için, ben öyle yapıyorum genelde. cat dps'ine cevabım da aynı şekilde, ne desem yalan olur çünkü. tabi bu tür şeyler için siteler de var, elitist jerks vardı mesela, orda kesin bulursun bu tür bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Dün sabah 80 oldum şu gearla tanıdık falan derken pug 25 man raid buldum koca raidin %90'ı full epic insanlar o kadar bencilki bunların içinde türklerde var maalesef senin üzerindeki geara bakmaz kendi iteminede bakmaz item lvl yüksekse direk atlar koca raidden ala ala bi wand aldım onada sabah hcden aynı eş değerlerde wandım vardı gele gele gene wand geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 o gearla raide girdiğine sevinmiyosun da item alamadığına üzülüyosun yani, o da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Hahah abi o yemyeşil gearla değil raid, heroic'e almıyorlar çoğu zaman. :D Ben de bir adet mage kasıcam da bakalım 80 olunca türlü ızdıraplardan geçicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 adamlar seni boostlamış emblem vermiş achievmentı yaptırmış üstüne bi de item vermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 HELVAA YAPSANNAAAAAA HELVAA YAPSANAAAA VAY VAY HELVAA YAP SANNAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 wotlk le insanlarında kafası donmuş tbcde biz milleti fun modeda boostlardık 1 recipe uğruna bune yahu ben zaten epic olan adamın epici needlemesine laf ediyorum zaten 2.5k dps ile oynadım dün şahsen hiçde boşa spot kapattığımı falan düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ha kaldiki end gamein ulduar olduğu bi contentdede full epicli adamların raid spotunu kapatıpta benim "raide girdiğine şükret" naralarıda çok mantıklıymış ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Dostum tanklar 2.5k dps yapıyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 tamam da naxx ta hele ki 10m de yeni 80 olmuş ve lvl larken 3-5 instance drobu almış insanlar rahat iş yaparlar naxx yani alttarafı öle über bi gear gerektirmiyor yani. Bu sistemde hc farmı kadar gereksiz birşey yok adam yeni 80 leyip aynı gün voadan 3 parca 7.5 alan insan gördüm. Allahtan badge sistemi değişiyorda hcler bi işe yarıyacak ulduar yapmayan adamlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 alakasız bi topicte "item alamadım T_T" yaparsan raide girdiğine şükret naralarına da katlanıcaksın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hayır ben kimin ne kadar dps yaptığında değilim adamlardaki laflara bakarmısın raide girdiğine şükret zamanında karazhanı 70deki direk quest itemleri ile yaptıydık kimsede çıkıpda sen bu gearla raide girdiğine dua et dememişti sanki ulduara girmeye çalışıyorum naxx altı üstü .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 arkadaşım algıda eksiklik falanmı var sende? okumanda yada gözlerinde falanmı sorun var yoksa? ben burada full epicli adamın bencilliğinden bahsediyorum merak etme ben çok oynadım bu oyunu wotlke rerolledim altı üstü bizde zamanında pug yaptıkta bu kadar bencil davranmadım hiç bi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bi dk şimdi şunu anlamadım, adamın naxtan aldığı drop kendi itemından iyiyse sana neden passlayacak guild run değilse bi de? ben olsam ben de alırdım eğer bana upgrade olcaksa. banane kilimcinin kel oğlu mavi itemla dolanıyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yaw zaten alsın kendi iteminden iyiyse almasın diyen yok mesela dün bi paladin vardı adamda 213 lvl neck var crit spell power falan adam gitti 213 lvl haste spli necki rolledi kazandı şimdi mantığımızı sorgulayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gerçi sizde haklısınız dedim ya bizim zamanımızda achievment falan yoktu şimdi adam puga hcya alırken achievi linkle statı linkle bla bla bla.. bu tür bir ortamı değiştiremeyeceğime göre bende buna ayak uydurmalıyım neyse adamın topici fazla dağılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 storm peaks'te sons of hodir questline'a başla, dailyleri yaparsın, honored olunca lesser omuz enchanti, exalted olunca greater'ı geliyor.. profession kas bir de, kafana göre birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar