Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 var mı orda yaşayan okuyan?? 1 2 sorum olcakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dinan gelsin anlatsın sana. veya sen sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 üniler yıllık kaç bin ? eğitim nasıl ingilizce mi bulgarca mı eğitim iyi mi ordaki diplomalar burda geçer herhalde ve bulgaristanın durumu nasıl kira geçim vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Flassh said: üniler yıllık kaç bin ? eğitim nasıl ingilizce mi bulgarca mı eğitim iyi mi ordaki diplomalar burda geçer herhalde ve bulgaristanın durumu nasıl kira geçim vs. Orda okuyan arkadaş var söyliyim ona müsait olursa pm le veririm msnini konuşursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Varna Teknikte yıllık ucret 3500€ (İngilizce) 2500€ (Bulgarca) . Denklikle ilgili bir problem yok tabi %100 de konusamam cunku ben daha mezun olmadım . Egitim le ilgili ise Bulgarca okuyanlar daha iyi egitim alır buyuk ıhtımal cunku hocaların ingilizcesi super degil zaten ana dili İngilizce olmayan heryerde de bu boyle olur. 1+1 dosemeli yeni evler 250€ civarlarında ben eski pusku dede otururm dersen cok daha ucuzu bulunabılır. Toplam 700 ytl gibi bi para aylık rahatca yeter ama gece gezmelerini severim hep cıkarım dersen 1 milyar gibi bi paraya daha guzel yasarsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben kandıramadım evdekileri.yoksa...>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mojito said: Varna Teknikte yıllık ucret 3500€ (İngilizce) 2500€ (Bulgarca) . Denklikle ilgili bir problem yok tabi %100 de konusamam cunku ben daha mezun olmadım . Egitim le ilgili ise Bulgarca okuyanlar daha iyi egitim alır buyuk ıhtımal cunku hocaların ingilizcesi super degil zaten ana dili İngilizce olmayan heryerde de bu boyle olur. 1+1 dosemeli yeni evler 250€ civarlarında ben eski pusku dede otururm dersen cok daha ucuzu bulunabılır. Toplam 700 ytl gibi bi para aylık rahatca yeter ama gece gezmelerini severim hep cıkarım dersen 1 milyar gibi bi paraya daha guzel yasarsın . aha sendemi varna tekniktesin,bende gecen sene geldim varnaya haftaya hazırlık bitiyor. Oncelikle 700 ytl ye 1 aylık geçinebilen varsa helal olsun diyorum çünkü buranın para birimi ytl dan daha değerli oldugu için tr den baban 1milyar gönderse burdan 850 lv(bg para birimi) çekebiliyosun atm den. İlk geldiğinde büyük ihtimal yurtta kalırsın,2 kişilik oda kirası aylık 200 lv(elektrik suyu vs. dahil) Haftada 1 kez dışarı çıksan,yemekti şuydu buydu min 800-850 lv harcarsın yurt kirası dahil. Varna teknikte ingilizce bölüme kayıt yaptırabilmek için İstanbulda Balkan Üniversitesi adlı şirkete gitmen gerekiyor,ing bölüme kendin kayıt yaptıramıyorsun,bu şirket 3500 eu alip senin tüm belgelerini hazırlıyor ve vizen çıkınca istanbuldan otobüs kaldirip öğrencileri varnaya götürüyor.Tabi tüm bunlar için senden 1000 eu komisyon alıyor.(okul ücreti 2500 eu normalde) Bulgarca bölümde okumak istiyorsan kendin kayıt yaptırabilirsin. Denklik konusu karişik biraz, bu sene mezun olan arkadaş var tr ye döndü,diplomasını aldıktan sonra denklik sınavına girip girmeyecegi belli olacak. Ben şimdi aklım olsa bulgarca bölümde okurdum:),çünkü buradaki insanlarla kaynaşabilmen için bulgarca öğrenmek şart,yoksa sadece türklerle takılırsın,sürü halinde discoya bilmemneye gidip millete aval aval bakmaktan başka bişey yapamassın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Studyplus isminde bir yer var, Bulgaristan üniversitelerine öğrenci gönderiyorlar bence bir bak. ÖSS öncesi broşür dağıtımını yapmıştık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 valla bir sürü şirket var Bulgaristana öğrenci gönderiyoruz diyen,kolpa şiretlerde var,hatta 1 tanesine para kaptıran bile biliyorum,Bulgaristandaki ünilerin sadece Balkan la anlaşması var diye biliyorum iyice araştır eğer gideceksen. Benim dedigim şirket bu: http://www.balkanuniversitesi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 vazgeçtim bulgaristan dan bi kere daha gircem öss ya para yediremem onlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar