Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bornova - izmir akçay düğün salonu karşısı sedef aptmanı daire 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ekipleri yolladım serkan birazdan biralarla gelirler afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bira ne ya fakir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bakkala gitmek zor hem biradan başka rakı içebiliyom başka votka oda az başka bişey içemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 biri bana da getirsin o zaman, sepet sarkıtıcam camdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 heç ya fakir. malt viski içiom ben 25yıllık. Hergün hemde. O kadar elitim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bira bana gelsin, o da sensin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bunu demeye gelmiştim pıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yokmu öskanlarda oturan yada taşkente oturan bi genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aynı anda yazsaydınız reputasyon kaybına uğrardınız gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 BEN TAŞKENTTE OTURUYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bella said: BEN TAŞKENTTE OTURUYORUM. yalanını yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bira konulu topak açmayın lan. canım çekiyo, sonra mal mal işler yapıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Llama said: Bella said: BEN TAŞKENTTE OTURUYORUM. yalanını yiyim ciddiyim? GEDİZ CADDESİ HATTA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bira yoksa fıstık ye aynı etkiyi yapıyo sdf, ben öyle yapıyorum. bira içermiş rp'si oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 belki bi yardımsever çıkar bişey yapar. istanbul- bahçelievler halil ibrahim sofrasının sokağı hanımeli apartmanı daire 2 burayada 2 bira sallarsanız hoş olur. saygılar. -hem ben semtide yazdım burayı bulmak daha rahat- edit: semt değil bikere o ilçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bella said: ciddiyim? GEDİZ CADDESİ HATTA. senin gediz dediğin öskanlarda değilmi bölge metroya yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hayır yea bi de izmirli olcak bilmiyo. nese gediz caddesindeyim bu kadar daha ayrıntıya girmiyeyım sdfs tekel kapanmadan git al sen de bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 evini basıcak değiliz ya:) ama neyse gediz ben öyle biliyom belkide migrosun bi arka caddesidir neyse bakkala gitmek zor uyurum daha iyi ya tekele gitceğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 şaka be istanbuldayım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oha bi dk gedize takıldım bu stadın ordaymış bu yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 gedizi bilmemen .. ger-çek-ten .. HER İZMİRLİ GEDİZ CADDESİNİ ÖĞRENSİN. GEDİZİ BİLMEYEN İZMİRLİ DEĞİLDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 izmirli adam meydanları bilir mustafa kemal caddesini bilir kıbrıs şehitliğini bilir buca ceza evini bilsir karşıya istekele bostanlı iskele tamam işte bu akdar yer bilmek istediğin yeri bulmakta kolaylık sağlar ha bide küçükpark tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 doğma büyüme karşıyakalıyım ilk defa duydum gediz caddesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bana da acil bira lazim yeaaaa bakala kadar gidemiyom cunku gitmek icin 100 basamakli merdiven incem ve daha kotusu sonrada cikacam. neyseki mustakil ev yinede zor yav bu arada dikili, altin ova ,bergama ve ayvalik civarinda patililer varmi? ek e ben gedizi bilmiyom? nire ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar