Disease Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Hayata nasıl devam etsem bi türlü karar veremiyorum . işletme okuyorum ama okul bitince sanmıyorum ki mesleğimle ilgili bişey yapayım ( muhasebecilik bankacılık) . müzikle ilgileniyorum ama sanmıyorum ki türkiye şartlarında beni geçindirsin . scriptinge yöneldim ama sanmıyorum ki flashta yaptığım componentlar para kazandırsın . Nası bi hayat lan bu karar veremiyorum napcağıma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 askerlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 asker ol mu demek istedin yani annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yok askerlik bitti mi bitmediyse önce onu aradan çıkarmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ya askerlik 5 aylık geçip gidicek bişey zaten askerlik geçsin sonra düşünürüm dersem ohoo . bişeye karar verip o yönde ilerlemeliyim kendimi geliştirmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bırak.o yolunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sanmıyorum karar veresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Takma kafana genelde o kararı hayat senin yerine veriyor ne olduğunu bile farketmeden sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Fistan said: bırak.o yolunu bulur. ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Starscream said: sanmıyorum karar veresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 en kötü karar kararsızlıktan iyidir.hangisinde daha iyiysen onu sec sectiğin işin ne getireceğini falan düsünme türkiye sartlarında neler olacağını bilemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Fistan said: bırak.o yolunu bulur. bulmazsa zaten hiç senin olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bi noktadan sonra karar vermek kolay. çünkü mecbur kalıcaksın, o zaman çok kolay oluyo karar. ama karar verdiğin şeyi yapmana izin vericek mi türkiye şartları, önemli olan orası. hayatını nasıl sürdürmek istediğini seçebilirsin, ama her zaman istediğin gibi de olmayabilir. ki umarım dilediğin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kararlı olsan da bişi değişmez zaten. Çalışcağın yoksa çalışmıyorsun. Bu tembelliiğin fln kesin geni var bence. Veya çernobil beni böyle yaptı :(. Kronik tembellik tam benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yaşım pek akıl verecek kadar büyük değil ama mesleğini yapman onun üzerinde gelişmen daha mantıklı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar