Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Merhaba, 4 aylik kedim var, tahmini Mart dogumlu, bizde dogumgununu 6 Mart koyduk. Su ana kadar tum asilari ve bakimi veteriner kontrolunde yapildi (karnesi var). Kendisi tombik, yumusacik tuylu bir disi :) Kul grisi bir,karni beyaz, yuzu cok tatli, cins gibi duruyor. Sans eseri check-up icin gittigim yerin otoparkinda buldum daha yavruyken, ordan aldim annesinin izniyle. Simdi de ailevi nedenlerden dolayi vermek zorundayim. Ilgilenen varsa lutfen mesaj atsin, vakit bulunca resmini koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Merhaba, Biraz gec oldu ama iste kedimin resimleri :) Kedi resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yerum oni!!! bizim evde 6 tane hayvan var o yüzden alamıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 oha çok tatlı. bizimkinin geleceğinden emin olsam alırdım da, ben de evdekini sahiplendirmek zorunda kalabilirim diye korkuyorum zaten :/ umarım iyi bi sahip bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 oh masallah pek guzelmis ben alamam ama ankaraya dondugumde etrafa sorayim guvendigim biri olursa ses ederim insallah guzel bi ev bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 inanılmaz güzel, en yakın zamanda yeni sahiplerini bulur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 cok güzel, benim olsun istedim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ilk fotoda Laraken pozu vermis ama digerleri kurtarmıs durumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 4.cü resim süpermiş. umarım güzel bi yer bulur kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Oha ne kadar güzel bir kedi o öyle. Kedim olmasa hemen alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kedi ya, iğrençsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 evlat görünce şaşırdım. ama hayvan topcimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 çok tatlıymış çok güzelmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar