Arma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/888/parlak.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 barbarı biliyom da sorctaki senin set ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 tal rasha's bilmem ne... parlak ve mor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Tal Rasha ile Immortal King değil mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 evet son derece öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 evet tal rasha ve immortal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 terminator barb diyoruz halk arasinda ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hehe süper ya 2 günde 82 oldu adam ve full IK set aldi. bak gelin baslayin sizede yardim edelim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ya aslinda classic rushlayacak bir adam sonra uber tristramda da hammerdin bir kosede habire spawn olan skeletonlari kesecek bir adam olsa... teorik olarak 2 günde değil, 2 saatten az sürede (organlari toplama suresi haric)lvl82 olunuyor. Fantezi tabi biraz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hadi ya tal rasha parlamıyodu, yoksa ben hiç bi zaman biriktiremedim miydi?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 2.'si :D bu arada yeni karakter açtım demin, yemek falan yiyip devam ederim herhalde başlamaya niyeti olan varsa duyrulur gelsin şifresiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yayengec Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aslinda ; * Tal Rasha's Wrappings (Sorceress) * Trang-Oul's Avatar (Necromancer) bu iki set disindakiler bi ise yaramaz bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ikinci set efsanedir bu arada. toplum bende yavaş yavaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Trang-Oul u bende biriktiriorum ama sanirim set olarak kullanmiyacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar