Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Tıkla Şurdan Messenger Plus'ın son sürümünü indirip Şuradaki butona tıklıyorsunuz daha sonra karşınıza gelen aksiyon figürlerinin olduğu resimde pixellere tıklayarak hediyeleri bulmaya çalışıyorsunuz. Bugün ben 2 tane buldum ve isteklerimi yaptım umarım sizde kazanırsınız. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 istediklerin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ne kazandırıo yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sanırım hediye çeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Hayır aksiyon figürü yolluyor adamlar ama tabi figürlerin fiyatı 600 dolardan 8 dolara kadar fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 adresimizi mi alıolar ya nasıl alıcaz hediyeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Evet hediyeleri seçtikten sonra İsim, Adres, Mail adresini veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 olay milletle paylaşmakta sanırım http://www.msgplus.net/win/d1i49676 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Hayır oda oluyor mesela bu linkten indirirp kazanırsanız banada başka bir hediye yollayacaklar ama onun dışında zaten yüklü olan sürümden oynayıpta kazanabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bunu bulmak aşırı zor ya nası bulcam:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mail ile döndüler bana özel isteklerinizden en az birini yerine getireceğimizden emin olabilirsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ölümüne hile yaparım ben bunda. Bekle beni ödüller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Kaç saattir basıorum random bişeyimi var bunun benmi bulamadım bir şekil falanmı arıycaz milyon tanr pixel var nası bulcam:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Loxias said: Ölümüne hile yaparım ben bunda. Bekle beni ödüller :D 10 taneden fazla hediyeyi göndermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 48 tane kalmıştı ben denerken 47 ye düştü. 2 saattir deniyorum hala bulamadım bir tane bile. Şansıma tüküreyim. Bulan neresine tıkladıda buldu? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bunneh said: Loxias said: Ölümüne hile yaparım ben bunda. Bekle beni ödüller :D 10 taneden fazla hediyeyi göndermiyorlar. macroya bıraktım 1 saat yine bulamadı. 800 kerede 1 tanemi düşmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 okadar pixelin içinden de 2 tane tutturmak nasıl bir şanstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar