ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Sevgili (Me)Lindamız büyüdü de eş aramaya başladı. Dünün el kadar kedi boyutlu köpeği artık benim boyumda ve hayatının erkeğini arıyor!! Saf Sibirya bebekleri istediğimden , Sibirya kurdu sahiplerinin bakması rica olunur =P Buradan çıkacağını çok sanmıyorum , bulabilmem için site önerisi verebilicek insan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 uplayayım bir yardım eli istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Şehir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 safkan sibirya kurdum var erkek. eş kabul ederiz tabi ama izmit'te bizimkisi. daha onceki denemelerimizde bayan tarafının sahibi ciftlesmeden sonra kayboldu. 1 tane bile kaptırmaya niyeti yoktu herelde. bi baska denememizde de bayan kopegi biraz sahipsiz kalmıs mahallenin itleriyle iliskiye girmis o yuzden sibirya yavrusu alamadık ondan. simdi acaba senin dişiyi alıp bizimkinin yanına koysak dogurana kadar da biz baksak nasıl yaklasırsın olaya. gerci senin bebeleri alıp kacmayacagından eminim ama, baska bi cozum de bulabiliriz. ben pek anlamıyorum evde fazla bulunamadıgım icin. zaten daha cok annem ve babam ilgileniyolar. fotolarını eve gidince koyarım. buldum petstar topicinden. eski fotolar ama bi degisiklik yok :P http://forum.paticik.com/read.php?22,3360856,page=1#msg-3361908 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ya iyi de izmit izmir çok uzak yav =) Zira izmirdeyim ben Hem zaten kızımı da size veremem yani :D paranoyaya gerek yok İzmire gelirseniz buyrun , yavrulara da ben bakamayacağıma göre zaten ortak bir biçimde ev aramamız gerekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 tüh ya istanbul'da falan oturuyosun diye tahmin etmistim. izmir'den cok zor biraraya gelmemiz. yakın olsak pansiyona falan da bırakabilirdik ikisini. neyse artık bulursun umarım iyi bi eş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bu safkan mı ki ? gözleri farklıda örnk: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bu derken hangisinden bahsettin :) benimkini soruyosan evet safkan. senin verdigin resimdeki de safkan. ghost_boo'nun da safkan herelde. safkan yavru istedigine gore :P fotolarını herelde karanlık ortamda cekmis gozbebekleri buyumus ondan maviler belli olmuyo. cevresi mavi ama dikkatli bakınca anlasılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Linda'nın da gözleri masmavi ya , adam akıllı kameram yok webcamle çektiğimden öyle görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kahve gözlüler malamut oluyor renkliler haski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ya bunların bakımı yazın çok zor olmuyor mu? ben ayvalıkta görmüştüm geçen yaz hayvan resmen kımıldamaktan aciz yatıyordu üstüne kedile çıkıyordu falan öyle bi sıcakta kendinden geçmiş hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sıcakta zorlanıyolar evet ama aksamuzeri hava serinliyo bizim baktıgımız yerde rahat yasıyo yani. oglenleri bi duvarın kenarına geciyo oyle temas halinde takılıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Linda manyak valla.. Güneşleniyor. Yarın traşa gidecek zaten kendisi, manyak mıdır nedir... Zorunda bırakıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar