suvras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 xunn said: progresif babalardan kurtulmanın yolu okuyup, çalışıp, 2 arkadaşını kapıp eve çıkarak mali desteğini kesmendir. Sonra düzelir, düzelmezse de umrunda olmaz. Umrunda olmaması tercihtir. tl;dr: İş bul eve çık. hafta içi her gün 6-7 çoğu zaman 8 saat dersi olan bir insan nasıl hem okur hem çalışır. hangi iş, kira,yol,su,yemek masraflarını karşılar. part time iş bulsam bi alışveriş merkezinde 300 tl aylık para gelir, zaten full zamanlı çalışamam. kaldı part time bile haftada 3 gün 8 saat hadi hafta sonu 2 gün ok çalıştım hafta içi nasıl yapıcam. kaldı ki hadi ayarladım 300 - 350 lira kiraya mı yeter, elektrik suya mı, işe gidiş geliş parasına mı yeter. bilmiyorum yani bu iş bul çalış geyikleri ne kadar gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 babana/ailene ne yaptın da böyle tepki veriyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ya herro ya merro de. iddaya 500 lira bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar