SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Yemin ederim umut sarıkaya karikatürü tadında. Bu akşam annemin halası geliyormuş, annemin amcasının kızının düğünü var 20 gün sonra, işte biraz bzde biraz teyzemlerde falan kalıcak, da muhtemelen 15 gün bizde kalır. Olm yazın en büyük zevk donla dolaşmakken, yapılacak şey mi bu şimdi. Pudra alayım yarın, isilik olur her yerim sıcakta. Bide çok kuralcı bi kadın bu galiba, her boka kusur falan bulabilir. Hay allam. Napıcam lan ben, gencim lan, napıcam anamın halasıyla 15 gün aynı evde allahtan gündüzleri dükkana gidiyorum da, kurtarcam oradan artık gerçi hiç tanımıyorum ben bu kadını belki de pamuk nine falandır, olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 aile dramı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 çocuumu kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 iplemem ben olsam. nolcak lan kimmiş o alala :D sdf *gaz verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yok lan, gudubet bişeyse birde, uğraş dur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ne uğraşcaksın yea. bırak ne yaparsa yapsın onla mı uğraşcaksın? ben anladım senın neden lustral içtiğini sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yok bunun için lustral içeceğime atlarım camdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 belki kafa bi teyze çıkar, rakı sofrası falan kurarsınız.. yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 olm teyze geleceğine rakı sofrasına sen gel, balık da var. Hayvan gibi de meze yaparım havuçlu. Sen gel teyze size gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 cannibal corpse falan dinle sen. en kısa sürede gider evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ya türk sanat müziğine sardım ben yakın zamanda yine, ulan şimdi bu eski insanlar da sever neyse uzak durayım bi süre KADERİMDEE HEP GÜZELİİ ARAADIIMM İÇİMDEKİİ SAZLAR BAŞKAA, SÖÖZZ BAAŞKAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 belki de çok sevicen ne bu önyargı arkadaşım? sonra arkasından ain't no sunshine when she's gone dinlersin ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahahhahahahah bella hayır o kadar da sevecen olamaz sdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 İki üç muhabbet edersin arada bi, saçma espriler ya da gereksiz iltifatlar yapar gülersin (mesela üniversite 3. sınıftasındır ama "AYY ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞSIN HAYIRLIO LSUN" falan der), baktın çok tersleniyo, masaya yumruğunu vurar atarını yaparsın biter bu iş asfkjhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 15günde fazla ya... hele uzak olan, samimi olmayan akraba için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 neyse ya, bakıcaz duruma. Hafif tonton, etliye sütlüye karışmayan biri olursa süper olur. Halalara karşı çekimserim. Bende 2 hala var, biri dünyalar tatlısı süper harika iyi kalpli sıcacık yüzünde hep gülücük olan tontiş lan yerim onu!!!1 neyse vallahi böyle, biri de her şekilde laf sokan, kuralcı, disiplin manyaa, gülmeyen bi hala. O yüzden %50 diyorum ben bu duruma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 but aint no sunshine when shes gone, only darkness everyday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 and this house just aint no home anytime she goes away. anytime she goes away. anytime she goes away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 BAK TAKTIM ŞARKIYA YİNE SENIN HALANIN YÜZÜNDEN sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bi yarım lustral veriim mi bella? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hala lustral diyo. bırak olm onları gerçek hayata dön sana abla tavsiyesi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 5 gün sonra bırakıcam bellacan, valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 piç ettiler o ilaçları zaten, dün kabus gördüm desen lustral dayıyorlar. Ota boka verilcek ilaç değil ki o. 5 arkadaşımdan 4ü nerdeyse antidepresan kullaniyor, bu ne böyle!! ps: seagle senle alakalı değil atarım, gerizekalı psikiyatristlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahaha bana daha sert konuşabilirsin çünkü doktor önerisi olmadan kullanıyorum asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 SeaGle said: bi yarım lustral veriim mi bella? salah! öğrenememiş halen. gazoz dicen olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar