Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Karazhan'da oynuyorum. Dün başladım oyuna bi dane Tauren Druid açtım ama iyi mi ettim kötü mü ettim hiç bir fikrim yok :) Talentleri vermeye korkuyorum biraz bilgilendirir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 idareten bi spec düzdüm http://www.wowhead.com/?talent#0ZeMMscrd0eRchzAk önceliklerin feral swiftness (mount alana kadar baya yardımı dokunucak), brutal impact (pvp serverında oynuyosan büyük yararını görürsün) ve mangle olsun level 63'e kadar gidiyomuş bu spec, zaten sonra kendi verirsin resto'ya filan, omen of clarity'ye doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Şuan 16 levelim nasıl yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oyundaki nickin nedir. boş zamanlarda dungeonlarda boostlarım seni, yardımcı olurum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Karazhanda targrimus :) bana ulaşırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Chitchat ftl lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar