Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video Birleştirmek

Dementia

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar , video birleştirme programı soracağım ancak herkesin ilk aklına geldigi gibi olan sekilde değil. yani biri bitip diğeri başlamayacak. 2 video düşünün, 2 side aynı anda baslayacak. Mesela kaleye şut atarken bi açı futbolcunun ayagından bakıcak diğer açıda kale arkasından. ve ben bu iki videoyu tek video halinde yan yana oynatacagım. eşit zamanlı cekimler olacak. Anlatabilmisimdir umarım. Playstation'da cift kisilik modda araba yarısı gibi düsünebiliriz. Ekranın bölünmesini istiyorum kısaca. Farklı acılardan aynı videoyu izletecegim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

b.
Sosyal ağlarda paylaş

VirtualDub'da bi videonun sonuna başka bi video eklemek için yukardaki meniden File->Append AVI Segment'e geliyosun.
Burda hoş bi özellik koymuşlar, eğer videolar mesela video2.avi, video3.avi, video4.avi... diye gidiyosa, Append AVI Segment'ı seçtikten sonraki diyalogda aşağıdaki kutucuğu işaretlersen bunları otomatik olarak ekliyo sırasıyla.
Bunu yapsın istemyiosan da ordaki kutucuğun işaretini kaldırıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Video için çok çok teşekkür ediyorum. Sony vegas oldukca iyi programmıs lakin " turkcell connect card " kullanıyorum ve kotam 1 gb. Turkcellde sagolsun kurt gibi bekliyo kotayı geçsede soksak faturayı diye. program buyuk baya. Sagladıkları internet hızı da malum 256 k. Daha basit bi programla yapmak mumkunmudur.

Teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...