Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski & Yeni okul anılarımız...

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

bwahwhah bi tane daha geldi aklıma gece gece:
-bir hocamız var (halen dersimize geliyor,yarın var mesela :P)
adam coğrafyacı..Derste birini kaldırdı sordu;
*yavrucum sen neredensin?
*Türkiye hocam

lol
oğlan uyuyormuş derste ... iyi bir koppmuştuk..
süferdi...

birde sınıfta kızlara asılma olayları felam olur...
mesela bizim sınıfta bir tane taş var -taş gibi-
hoca kızı harita asmakla görevlendirdi tahtanın yukarısına kızda
ben asmam hocam dedi
sınıfataki tüm erkekler koptu
neden mi?
kızın eteği o kadar yukarıdaki,ileri yukarı doğru bir uzanacak olsa .... :D:D:D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Until the engine stops!
Sosyal ağlarda paylaş

birde geçen yıl
sınıfımız bodrum katındaydı
her ders bilimum 3-5 top giriyordu içeri

geçen yıllardan bir arkadaş anlattı, Kedi bile girmiş ders sırasında :D:D:D:D

geçen yıl bizzat tahtada yazı yazarken kafasına bam diye top inen bir kız arkadaşın sınıfta küfür edişi gözlerimin önünde .D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Until the engine stops!
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha biz de sinir olduğumuz bir hocayı beden salonuna çekip sandalyeye bağlamış, üstüne ispitro döküp canlı canlı yakarken etrafında çıplak olarak dansetmiştik. ah eski günler ahhhh.
*aniden oluşan sessizlikte etrafına bakar*
geçmiş gün tabi...
*kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

Oha abicim sizde abartmışsınız yani
Biz arkadaşlarla ders sırasında Camdan kaçmıştık ilk kattı atlamak zor olmadı
Ders sırasında sınıfa büyük bir çekirge bırakmış sonrada ahaa sınıfda çekirge var die bağırmışdık allahım hiç unutamıyorum bütün kızlar göz açıp kapayıncaya kadar tahtanın önüne çıkmışlardı
Sosyal ağlarda paylaş

cografyaci ne zaman yazilimi okusa beni a$agiliyor
her seferinde
yok yazim kucukmu$ yok $uymu$ yok buymu$

ve adam karneme 1 verdi

bu donemde 1 alirsam bku yedim
gerci buda benim anim oluyor ama :)[hline]
said:
dark-dr 09 Temmuz 2001 18:28 tarihinde demiş ki:
Tamerlere olum
Sosyal ağlarda paylaş

cell-o çok moda ya bu aralar, bizimde fransıca öretmeninin adı: "alican selahattin ç...",

derste artık paso "aommmm darattat darartta dammm aommm....benim adım selo ben framsadan geldim aomm...."

ehe adam süfer ya tepki vermio, ama sınavda sağolsun bugün iyi bi kazık soktu bize...30-40 alırsak iyi yane[hline][b] Anne bu kuş uçuoo??[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bizde yapışkan görünümlü jölemsi toplardan alıp parça parça tavanlara fırlatmıştık. sarkıt gibi akmıştı hepsi sınıfta heryer kırmızı akan şeylerle doldu. bide hamile bi hoca vardı. okula 5-6 kilo turşu getirmiştim. heryer salatalık turşusu ve biber turşusu dolmuştu:)[hline]PhantoM En Cool GM of TrGamer Uo Shard
Sopar Filmcilik Co.
Sosyal ağlarda paylaş

bBende yazam bi tane
düğn yaşadım bunu

4. dersdeyiz
zevkine okuldan kaçıcaz
3.kattayız ve de ders boş gibi( dersin bityimine 20dk. kala hoca gelcek)

dışları çımaya da izin yok tabi haliyle
5 kişiyiz zorulukla kızlardan birini dışarı çıkarttık
5 kişi 3.kattan aşağı kzıa çantalarımızı attık
sonra da kapıyı tutan kızı zorlujkla kenara çekip tam çıkıcaz
müdür yardımcısı içeri girdi
azarladı felam duyuru yaptı
tam çıkarken içeri müzxikçi girdi
hay ben böyle bala oalyı tabii
çanta aşağıda biz yukarıda hoca flüt çaldırıyor
:)
ne yapcaz ne etcez derken
kaçmayı denedik
1 arkadaş 2 defa aşağı inip geldi:D
biz de kararsızlıktan kaçamadık tabii
ders bitiminde aşağıda çantalar duruyor
açılmış biçimde
gülsek mi ağlasak mı anlamadık tabii

ama ebn kendi dersimi aldım
okuldan kaçacaksan tek kaçacaksın başkalarına gğüvenmeyeceksin[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?...
Bu ağıt nasıl söylenmeli?...
Bu genç yaşta ölen,
En sevdiğim insan için

Sosyal ağlarda paylaş

aaah ah yazsam bitmez

bir kere ucuncu kattayiz teneffus oldu, herkes cikti, bende herkesin cantasini sinavdan aldigim 2 nedeniyle sinirlenip camdan disari firlatmistim (hatta bazilarini pencerenin yanindaki agacin dallarina asmistim) ogretmeninkini de dolaba sakladim. ertesi gun mudur bey... neyse ;p

hm sonra bir gun paketimiz de bitmisti bizde derste sikildik bi arkadasla napalim napalim derken cat diye pencerenin yanindaki mese agacindan bir yaprak koparip kagida sarip afiyetle icmistik.. sonra cok pis oksurduk igrencti o ayri ehehu

ogretmen gormuyo bizi revire falan yollamaya calisti sonra lol
Sosyal ağlarda paylaş

lisedeyiz
tarih dersi
hoca eski uygarlıkları anlatıyor
mikenleri anlatmaya başladı sınıf bi r koptu
onda n sonra mikenlere de xxx ler son wermiştir dedi
arkadalrdan 'mikenleri de mikerler' diye kısık bi ses geldi
duyanların hepsi yerlere yatmıştı
bunu hiç unutmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

zahuahu sufer.
lisede semiha şakirdeydim.ben okula girdim lise2-lise3 ler öğlen dişari çikiodu.biz nie çıkmiıorus falan derken bi arkim ondan önceki sene lise1 lerin de çıktııı soledi.uyuz oldum. soraki sene lise 2 lere de dışarı çıkmak yasaklandı.delirmek üzereydim.ben lise son a geçtim her gün 1 sınıfa izin verildi şükrettim.:)
okulun yemekleri irençtir.biz de izin verilmio die dışardan yemek sölemeye başladık.telefonla 45 lahmacun solerdik.kardeş kardeş kantinde yerdik. kantinci amca buna çok bozulduu için bizi şikayet ederdi paso.6 kez disipline gittim sadece lise sonda 1 kez ceza almadım.çenem saolsun:)
yazdıkça yazasım gelio susiim:)[hline]Chucky

Sosyal ağlarda paylaş

Bomayı benyapıyım
orta sondayken
sınıfımız 4. kattaydı birgün okul çıkışı arkam merdivenlerden inerken onur diye bir arkadaşın merdiven kurkuluklarında kaymaya çalıştığını fark ettim ve şaka yapıyım dedim.
itip tutcaktım ama olan oldu ittim ve tutamadım arkadaş 3 kat boşuktan sırt üstü düştü allahtan fazla bişi oladı 2 3 kırkla atlatı
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene yaptıklarımız (kabaca) :

Camları kırdık (haddi hesabi yok)
Duvarı kırdık (yan sınıfa tünel açtık .. hemde geçebileceğimiz boyutta ...rahatlıkla geçip geri dönüyoduk)
Tavandaki tahtamsı şeyleri kırdık ...(kare kare duruyolar tavanda 2-3 tanesini indirdik aşağı)
Tahta silgilerini , kırdık , Japon yağıştırıcısıyla tahtaya yapıştırdık (tabi hocanın silgiyi almaya çalışırken düştüğü duruma dikiz...) Domates Salçasıyla Silginin durduğu yere yapıştırdık.... (artık tahta silgisi vermiyolar bize ama yan sınıftan çalıyoruz.. )
Yere Dökülmüş Kan gibi duran salçaların yanına Tebeşirle bi ölmüş adam portresi çizdik ....
Sandalye kırdık parçasını camdan aşağı attık.... Hoca'nın oturacak bi sandalyesi yok ...
yere tipex döküp yaktık etrafında dönerek nevruz'u kutladık
Deodorant la flame thrower yaptık ... sınıfta yakmadık şey bırakmadık...
sınıfın iki kapısı vardı ... biri çivilenmiş boyanmış yapıştırılmış açılmaması için .. üstünde de kilit yoktu .... duvar gibi duruyodu.... Bi gün hoca yı beklerken "Daha fazla bekleyemeyiz ulan" diye girişi daha rahat olan 2. kapıyı omuz ata ata kırdık içeri girdik.... sonra okul o kapıya kilit taktı ....
biz de yerinden çıkardık.... ama ayıp olmasın diye taktık yerine tekrar...
Sınıfta pasta günü vardı (pasta getirip satmamız gerekiyodu) Biz içli köfte , çiğ köfte , ayran ,turşu , zeytinyağlı dolma , kısır , patates salatası , gibi şeyler getirerek sınıfta yedik .. Sınıf 1-2 hafta turşu koktu ...(şu anda domates salçası kokuyo) derste Salatalık turşusu kavanozu elden ele geçti ve herkez 1 yada 2 turşu yedi gizlice ...
Şimdiki moda yanan kağıt savaşı .....[hline]Justice Age
Sosyal ağlarda paylaş

23 Nisan'da bu olay

Biz gelmiycez derken
,gelip kaçarız olayı ile gelmeye karar verdik

ama okul sanki eylem alanı gibi

öğretmenler her kaçış yolumuzu tutmuş
hiçbir yerden kaçamıyoruz
halimiz vahim
terle babamö terle falan derken beni,m aklıma çok riskli bir fikir geldi
biraz tarif edeyim

sağımızda okul ve konuşmaların yapıldığı mekan
karşımızda
ilkokullar
solumuzda veliler

bizim taktiğimizde öğretmenler konuşurken arkalarından sıvışmak
ama öyle birşeyki
kaçarken hem veli bölümündeki öğretmenlere hem velilere
hemde diğer öğrencilere görüneceğiz
biz kaçarken 2 adım solumuzxda da öğretmen konuşuyor olucak.
^öğretmenin arkasından çaktırmadan sıvışan biz daha kolay olur diye o sırada açık olan okul kapısından içeri girdik
oradan da koridora çıktık.Ve durduk.Ben yanımdakilere "tamam kurtulduk hadi gidelim" dedim ve arkamı dönüp koşmaya başlayacaktım ki birisine çarptım
kafayı kaldırınca uzun boylu beden eğitimi öğretmeninin suratını gördüm
yusuf yusuf modunda kaldık tabii.
Hova enreye gidiyorsunuz demeye kalmadan
geldiğimiz yoldanm yine öğretmenlerin arkasından geri sıvıştık

O günü de ilkokulları seyredip terleyerek geçirdik:)[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?...
Bu ağıt nasıl söylenmeli?...
Bu genç yaşta ölen,
En sevdiğim insan için

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 03 Mayıs 2002 20:01 tarihinde demiş ki:
sora arayı$larımız sürmektte, arka kapı açıktı, ben ireme döndüm okulun ortasında, koruma derneği binasının önünde, dedim ki, arka kapı açık oradna çıkalım.

"kim açmış" diye tok bir öküz sesi geldi .. arkama döndüm baktım, müdür. ehe.

yusuf yusuf ehe

lol abi hatırlıyorum.
sen farkına varmadıydın.ben bi baktım müdür ehe direk kamyonet gibi bişe vardı onun arkasına saklandım sen o lafı edince arkanda da müdür yarıldım eheh.sonra senin jeton düştü[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...