Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 lan yazık çocuğa böyle böyle saçma sapan işler için insanların 3 senesini harcıyorlar. ulan 3 sene o çocuk adam gibi matematik, fizik çalışsa üniversite seviyesini aşardı çok rahat. onun yerine kök[(1999-1998)^2 + (1998-1997)^2] gibi saçma şeyleri hesap etmesini öğrendi. yazık onca seneye, gerçekten yazık. diyeceksiniz integral, türev. öss için bilinmesi gereken integral türev üniversitede 1 ayda öğrenmen gereken bir şey. sadece bir hesap metodunun en basit formu hakkında inanılmaz bir tecrübe ediniyorsun budur yani, saçmalıktan ötesi değil. helm belasını versin bu sistemin. ösymnin de, yökün de. birden kurtulunabilir demiyorum ama yıllardır var bu yök ve ösym denen saçma kurum. bunca sene görevlerini yerine getirip daha iyi bir sistem düşünseler belki össyi yamalamaktan ve sürekli sınav sistemi değiştirmekten daha iyi bir fikir gelirdi akıll(?)arına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sınav yazılı olsa, gidişattan puan verilse sorun cözülür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 çocuğun cevabı da efsaneymiş, neyse ki 3 sene boyunca beyni çürümemiş hala çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 cok güzel ayar, pekde manedar ama, ben cocuğun beynın gercekten cürüdüğünden ve o yüzden sorduğundan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 oha lan herif kafayı yemiş. hoş ben de biraz yesem iyiymişte sağlık olsun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ya ne bu john nash ozentiligi abi off YAPILDI ARKADASIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 eski hocalarımdan tekide evinin duvarlarına yazılar yazıyodu. Bunlar genelde manyak oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mantar panoya yazsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yanlız aynaya beyaz tahta kalemi ile yazı yazmak feci zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ardeth said: çocuğun cevabı da efsaneymiş, neyse ki 3 sene boyunca beyni çürümemiş hala çalışıyor 4 sene olucak o. bu sene öss ye g,renler 4 senelik lise sisteminden mezunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bende duvarıma tüm alternatif akım formüllerini zartu zurtu yazdım ama 40bininci oldum. ne ayak? asdasfasdsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ROMAN VE DENEME KİTAPLARI okumuş çocuk. roman ok de ben hiç DENEME kitabı görmedim reyonlarda :P direk edebiyat lise 2 den cümleyi alıp röportaja çakmış malaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 annesi "maşallah oğlumun graffiti yeteneğide var" deseymiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buZZeR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 (balonum duruo mu lan) Bugün yanımdan geçti Sabancı'da yemekhaneyi gezdirirlerken, insana benziyodu. P.S. dayımın spor yap şişko dediği insan buralardaysa özür diliyorum kendisinden ^^ Sormadım (unuttum) ama pati üyesiymiş gibi geldi bana kendisi. edit:Başka birinciyi de görmüş olabilirim hepsi birbirine benzio bunların nvm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bu adamda ham puanda 10uncu, genelde 45inci sayısaldan hemen afişe ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 afferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 almanca dil 1.si türkiye 16.sı arkadaşm mertcan ipek 5 gündür beraber kıbrıstayız df*skla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dil : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi şöyle tipim olacağına öss sonuncusu olurum daha iyi. allahı gücüne gitmesin tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ne var ki çocuğun tipinde? Simetrik ve düzgün yani. evlencek değiliz ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Yazık be bide tıp okur zombi gibi dolaşır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar