Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Kurşun kalem ile duvara not yazdı."

Or1on

Öne çıkan mesajlar

lan yazık çocuğa böyle böyle saçma sapan işler için insanların 3 senesini harcıyorlar. ulan 3 sene o çocuk adam gibi matematik, fizik çalışsa üniversite seviyesini aşardı çok rahat. onun yerine kök[(1999-1998)^2 + (1998-1997)^2] gibi saçma şeyleri hesap etmesini öğrendi. yazık onca seneye, gerçekten yazık. diyeceksiniz integral, türev. öss için bilinmesi gereken integral türev üniversitede 1 ayda öğrenmen gereken bir şey. sadece bir hesap metodunun en basit formu hakkında inanılmaz bir tecrübe ediniyorsun budur yani, saçmalıktan ötesi değil.

helm belasını versin bu sistemin. ösymnin de, yökün de. birden kurtulunabilir demiyorum ama yıllardır var bu yök ve ösym denen saçma kurum. bunca sene görevlerini yerine getirip daha iyi bir sistem düşünseler belki össyi yamalamaktan ve sürekli sınav sistemi değiştirmekten daha iyi bir fikir gelirdi akıll(?)arına.
Sosyal ağlarda paylaş

(balonum duruo mu lan)

Bugün yanımdan geçti Sabancı'da yemekhaneyi gezdirirlerken, insana benziyodu.

P.S. dayımın spor yap şişko dediği insan buralardaysa özür diliyorum kendisinden ^^ Sormadım (unuttum) ama pati üyesiymiş gibi geldi bana kendisi.

edit:Başka birinciyi de görmüş olabilirim hepsi birbirine benzio bunların nvm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...