dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 insan derken bildigimiz insan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 vaniLLe said: FISH AREEE FOOOOD NOT FRIENDZ. ha yani. demek oyle yani. darla kilikli. pacoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 önce fetüs. sonra çocuk. sonra insan. (çocuklar insan değildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 AT PENISI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 WAD? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ya azmoya laf edemiyorum ben saygim buyuk sevgim de kendisi bu dunyada gelmis gecmis en mukemmel erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yukardaki mesajim geyik degil azmo gercekten mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 baliklar arkadastir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 arkadaşın diye yemiyosan ohoo. bak azmodai balık yemekten bahsederken at penisi dedi. demekki adam yiyor. arkadaşı olmasına rağmen yiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben at kadar bocek diyince aklima geleni soyledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bende yediğin için mükemmel bir erkek oldun sandım. direk yemeye başlıyodum hazır kestim. yemiym o zaman buda mındar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 az daa yiyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben yatiyorum iyi geceler isallah ruyanizde yedikleriniz kovalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ama yemedim. çünkü yediğim 2 çiprö beni doyurmuştu zaten. ımmm çupra ımm çiprö oh gad ich komme çifra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 odiyceksiniz hepiniz odiyceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 söylemek istediğim 2 şey var son olarak. fosfor bide iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 vaniLLe said: benim kücükken mikroskobum vardi böyle cakma. sinekleri topluyodum, kavanoza dolduruyodum. domatisle besliyodum. kanatlarini, kafasini ve bilimum yerlerini hunharca koparip incelerdim onlari. ilk göz agrimin adi cigdemdi.. digerleri cigdem 1, 2,3 diye devam etti. sineklerden sonra örümceklere sardim. sonra kavanozumu sinifa götürüp siniftaki kizlari korkutuyodum dsfjben hala yapıyorum onu hiç büyümicem galiba sdfsdf işim bitince kavanozun içine bi deodorant tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar