dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 tuvalette olanlari daha bad vizzzz siyirip sicamiyosun fit sokuveriyolar sonra saatlerce kasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 evet ya vuruyosun vuruyosun gitmiyo artistleniyo kulagına fln dadanıyo yeter lan ölün hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kedi ftw yakalıyo benimki patileriyle tutuyo böyle sonra patilerini açıp kaçırıyo gerçi şanslıysam kaçırmadan şapşal şapka atıyorum tepesine içinde kalıyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 uçan bir böceği bayıltıp götünden iğne geçirip dala bağladım dün. bu sabah uyandığımda KANDAŞları tarafından tecavüz edilip canlı canlı yeniyordu. (tecavüz kısmını uydurdum ama bence kaymışlardır). mutlu oldum. bekledim biraz daha yesinler diye. sonra hepsini coldblooded bir biçimde öldürdüm. dahada mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 benim kücükken mikroskobum vardi böyle cakma. sinekleri topluyodum, kavanoza dolduruyodum. domatisle besliyodum. kanatlarini, kafasini ve bilimum yerlerini hunharca koparip incelerdim onlari. ilk göz agrimin adi cigdemdi.. digerleri cigdem 1, 2,3 diye devam etti. sineklerden sonra örümceklere sardim. sonra kavanozumu sinifa götürüp siniftaki kizlari korkutuyodum dsfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sonra türklere barbar deniyo denir tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bende uğraşırdım böceklerle. bilimum hayvanla uğraştım hatta. kaplumbağam vardı. çok üşüyo diye düşünüp cezveye atmıştım. çorba oldu kendisi. bi kerede civcivi uçsun artık diye beşinci kattan atmıştım. mındar olduydu. şimdi biyolog olacak olmam çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 oha ayi. ben eminönünden 250bin liraya civciv alirdim. ertesi günü ölürlerdi hep. cok mincikliyomusum meger =/ elmyra olmustu lakabim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 1 kere öldürdüm ben. sen nicelerini telef etmişin. ayıp ayı diyo bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 civciv.. abim hayvani civcivlerime etmedigini birakmazdi aldigim gun olurlerdi zavallilar tek kurtulan civcivimi de kesip yediler buyuyunce of =( arkadasim arinin icine sarimsak ezip suyunu enjekte etmis ozman sisip patliyomuymus bisiler sonra da diger arilarin onune atmis ve gun batimina yurumus true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ama ben kasitli olarak yapmiyordum, fark o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Oha pişirip yemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bende iyi niyetli yaptım ki. anaları atar ağaçtan uçsunlar diye. analık yaptım o civcive. sen naptın? sıktın kafatasını emdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 resmen pisirip yediler oysa terasta kosusturmalarimiz gidaklamalari kulaklarimda cinliyordu butlarini kanatlarini yemeleri isirmalari suyuna pilav yapmalari = TANRIM!!1 AAAAAY=(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 düpedüz satanistlik bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Vingthor said: bende iyi niyetli yaptım ki. anaları atar ağaçtan uçsunlar diye. analık yaptım o civcive. sen naptın? sıktın kafatasını emdin. SEN ALLAH (c.c)MISIN, niye atiyosun? ha? ben anne sefkati gösterdim, anneleri yok yazik diye. hem sevdim farkinda olmadan azcik dövmüsüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 YA OF =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 vaniLLe said: Vingthor said: bende iyi niyetli yaptım ki. anaları atar ağaçtan uçsunlar diye. analık yaptım o civcive. sen naptın? sıktın kafatasını emdin. SEN ALLAH (c.c)MISIN, niye atiyosun? ha? ben anne sefkati gösterdim, anneleri yok yazik diye. hem sevdim farkinda olmadan azcik dövmüsüm. ahahaha ayı karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben anneyim ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 analar bilir yavrum bigun ana oldugunda sen de biliceksin ANA ANACIM so wad ne? ha CIVCIVIM CANILER annem icerde uyyo gidip kafasina bisi atmak istedim O CIVCIV BUNU HAKETMEMISTI TAMAM MI sonra zaten evsiz olurum bi daha mj alamazsaniz iste olaylar boyle gelisti tamam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 tugba sana yemeklerde balik yerken, önce gözlerini destigimi söylemis miydim? civiklik yapiyodum, annem kiziyodu hep :/ ''git maymun beyni ye sen geriseeekali'' gibi cikislarim oluyodu sofrada kardeslerime ahaha. of ne igrencmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 baliklarin gozlerini mi destin ULAN DUA ET SEVGIM BUYUK YOKSA O CATALLA SENI DESERDIM BEN ADRES VERMEK ZORUNDA KALIRDIN EVDEN NEYIN ALDIRIRDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 evet ama zaten ölmüslerdi, önüme kodular.. yemek zorunda kaldim... yani allah vurmus bi de ben vuriyim dedimdi...,, öle gelisti olaylar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bugün gece aklımıza esti. karaköye inerekten birsürü çuprayı ömdük. mangalda yaptık. yanına roka. kılçıklarında et bırakmadım. dory gel bir kez ye şu balıktan. beğenmezsen insan yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 FISH AREEE FOOOOD NOT FRIENDZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar