cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 haberlerde alperen ocaklarini gordumde hatirladim ne kadar adi insanlar olduklarini yani bunlarin yaninda gulen bile bir gül teroristler iste baska hic birsey olamazlar. uzuldum yav bide kimse bunlara karsi bir sey yapmiyor... ulkucuyum diyer herkez aynidir.gecmisdede hatirlandigi goruldugu gibi. simdi gelip bana mhp yi savunmayin sakin bi kere onemli uyeleri yurtdisinde kendileri ile ilgili bi duzune insani oldurme yargisinin 30 yilik suresini dolmasini bekliyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Ya alperenler olsa nolacak ülkü ocakları olsa nolacak? Hepsi hanzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ınanmıyanlar olmasaydı hangı bahane ıle tanrı kıtap yollıycaktı sadfdafssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Chastise said: Ya alperenler olsa nolacak ülkü ocakları olsa nolacak? Hepsi hanzo höösstt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kitabın gelmesinin sebebi inanmayanlar değil ki. inanan olsa da olmasa da geldi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 suBzer0 said: Gördüğün ne abi? Alperen Ocakları gençliğini de, Ülkü Ocakları gençliğini de bol bol gördüm bugüne kadar. Kısa ve net olarak tekrar söyleyebilirim ki, aynı bokun laciverdi, boşluk/cahillik/kullanılabilirlik/pislik söz konusu olduğu sürece bir fark yok aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 suBzer0 said: Chastise said: Ya alperenler olsa nolacak ülkü ocakları olsa nolacak? Hepsi hanzo höösstt qft x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Viktor said: ınanmıyanlar olmasaydı hangı bahane ıle tanrı kıtap yollıycaktı sadfdafssdf kitap gelmeden insanlar bişeylere inanıyodu.(ateş,gök,vs.) de konuyla ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 subzer0 da superwiz in laciverti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 aaa ınanmıyanlar olmasaydı peygamberler kendılerıne ınananlara kımı dusman gozterıp gazı verıceklerdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Horizon said: Göstericiler alperen alperen diye bağırıyor hep bir ağızdan , haberlerde az önce seyrettim , büyük birlik partisi başkanı alperen ocakları ile alakası yok bunların dedi. Bunlar tam gaz topluluğu işte , ya kendi kendilerine canları sıkılmış , ya da bukadar kolay gaza gelen tipler , son ihtimal de para almışlar birilerinden. Sonuç ; amaç devamlı türkiyeyi , insanlarını birbirine düşürüp karıştırmak. Bütün olasılıkları göz önünde bulundurmuşsun hakkaten, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 omg ergenekoncuymus muhsın yazıcıoglu oyuna geldık dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Viktor said: aaa ınanmıyanlar olmasaydı peygamberler kendılerıne ınananlara kımı dusman gozterıp gazı verıceklerdı O gaz olsa ne olur olmasa ne olur, ateizmi var eden Tanrı kavramı. Tanrı olduğu için ateizm var yani. Tanrı kavramı ateizmden daha eski. O yüzden "ateizm olduğu için Tanrı var" dersen fail olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melek Yargýcý Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bende olsam bende bunlar alperenlerle alakalı değil derim olay çıkmış sonuçta bu olayı biz çıkardık demezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 üşüyor muyuz gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Asteroth said: suBzer0 said: Gördüğün ne abi? Alperen Ocakları gençliğini de, Ülkü Ocakları gençliğini de bol bol gördüm bugüne kadar. Kısa ve net olarak tekrar söyleyebilirim ki, aynı bokun laciverdi, boşluk/cahillik/kullanılabilirlik/pislik söz konusu olduğu sürece bir fark yok aralarında. ocakçıların mentalitesi yerden yere çok değişiyor, ama CİDDİ manada zararlı bir oluşum bence. genel mentaliteleri şu videoda anlatılmış, netice olarak +1 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Gaap said: subzer0 da superwiz in laciverti sanki +1 bi gariptir ilk 2 harf bile ayni yoksa yoksa??? tower watch miydi bi kontrol etsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 -007- said: Viktor said: aaa ınanmıyanlar olmasaydı peygamberler kendılerıne ınananlara kımı dusman gozterıp gazı verıceklerdı O gaz olsa ne olur olmasa ne olur, ateizmi var eden Tanrı kavramı. Tanrı olduğu için ateizm var yani. Tanrı kavramı ateizmden daha eski. O yüzden "ateizm olduğu için Tanrı var" dersen fail olursun. tanrı cıktıgı an ateızm cıkmıstır, tabı ılk tanrıyı bulan ermıs kısı tanrının varlıgını mezara goturmedıyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Demeye çalıştığım o işte. Tanrı kavramı var olduğu için ateizm var. Ateizm bi inanç değil, belli inançlara tepkiden ibaret. Ateizm kavram olarak Tanrı kavramını temel alır, o olmasa o da olmaz ama Tanrı kavramı hiçbir kavramı temel almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Abi nedir bu forumdaki insanları bişeylere yargılama bi sıfat koyma çabası? Siz kendinizi çok yormadan söyliyim ben , her zamanda söyledim bunu bu forumda. Ben MHP yi destekleyen , milliyetçi görüşleri güksek olan fakat hiçbir siyasi organa , derneğe üye olmayan biriyim. Çok kasmayın kendinizi bakın ben söyledim ne olduğumu. Şunu da söyledim aynı zamanda , Ülkü ocaklarındaki ve MHP deki değişim gözle görülür bir şekilde , kendi bünyesinden bu tip fanatik davranışları temizledi ve temizlemeye devam ediyor. Kdf ssf mdf fıkf zıpf filan yazmayı bırakında adam gibi konu tartışın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 biz saray bulunca kız kaçırıyoz arhadaşlarnan ei? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tanrı kavramıda onaylanmadıgı ıcın ınanılan bır kavramdan ıbarettır ateıstler sureklı tanrının varlıgını sorgulamasa butun gezegen tanrıya ınansa tanrı gerceklık olur yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan olayı gıbı bu felsefık yaklasırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 İnanma süreci onaylama süreciyle paralel gidebilir, inanan kişi onaylamadan inanır diye bir şey yok. Dogmatiklik kötü bir şey, ancak tek sorgulayanlar da ateistler değil, aksine ateistlerin reddettiği İslam sorgulamayı öneriyor. Sorgulanmamış dogmalar herkes de kabul etse bence gerçeklik olmaz, kitlesel halüsinasyondan ibaret olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 suBzer0 said: Abi nedir bu forumdaki insanları bişeylere yargılama bi sıfat koyma çabası? Siz kendinizi çok yormadan söyliyim ben , her zamanda söyledim bunu bu forumda. Ben MHP yi destekleyen , milliyetçi görüşleri güksek olan fakat hiçbir siyasi organa , derneğe üye olmayan biriyim. Çok kasmayın kendinizi bakın ben söyledim ne olduğumu. Şunu da söyledim aynı zamanda , Ülkü ocaklarındaki ve MHP deki değişim gözle görülür bir şekilde , kendi bünyesinden bu tip fanatik davranışları temizledi ve temizlemeye devam ediyor. Kdf ssf mdf fıkf zıpf filan yazmayı bırakında adam gibi konu tartışın.. emredersın aga MHP dekı degısım vızyonsuzlugun getırdıgı uyusukluktan ıbaret, fanatık olsalarda bır amacları bır goruslerı vardı sımdı cakma mıllıyetcı cakma dıncı eksenınde bır o yana bır bu yana kayıyorlar, bahcelı gıbı konusmaktan ozurlu pasıf cekıngen bır adamla ıdeolojık bır olusum yurumuyor ıste o yuzden atsızcılara saygı duyarım gunumuz mhp sıne saygı duymam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Tanrı yoktur. O yüzden de ateistler tanrıdan önce vardı. Halada öyleler. suBzer0 sizinkide öyle bir ülkü ki DTP lilerle karşılıklı göbek atıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar