Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdil Biret Konserinde Gerilim.

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

-007- said:

yok sen benim anladığımı anlamıyosun. Anladığımı anlatma gibi bi derdim de yok zaten. Ama şunu da bi tarafına yaz: Seni geren bi tartışma dönüyosa dahil olmak gibi bi zorunluluğun yok herkes senin gibi düşünmüyor olabilir.

Burası bi forum ve insanlar istediği konuyu istediği miktarda ve istediği saat düzeyinde kurallar dahilinde konuşabilir

Tartışmanın seviyesini görüyosunuz arkadaşlar bu noktaya kadar geldi. Lütfen başlığa düşünce ifade eden mesajlar atın ve konu kilitlenmesin!
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

varsa da ilgilenmiyorum, yoksa da ilgilenmiyorum, benim yasam cizgimde hic bisi degismiyor.

sadece sen ve senin gibi, konu uzerine bosbos saatlerce konusan insanlar beni geriyo. cunku bos.
anlamsiz
caktin?

Peki senin için yapabileceğim bişey var mı?

Lütfen artık daha fazla uzatma çünkü bu başlığın böyle saçma sapan bi çıkışla kapanmasını ve yalan olmasını istemiyorum biçok güzel verimli nokta da oldu bu başlıkta ve böyle gelip son 2 hareketle tüm güzel kısmın da yalan olmasını istemiyorum. Uykun falan varsa git garbage'da takıl burası bu tarz bi muhabbet için uygun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

yeterince yuksek biyerden kendini bosluga birakabilirsin?
veya tartismanin artik sacmalik boyutuna geldigini farkedip susabilirsin.
veya kendini yeterince yuksek biyerden birakabilirsin.
veya senin 60 sayfa boyunca soylediklerinin, senden baska kimse icin bisi ifade etmedigini gorup vazgecebilirsin.
ha bi de bilip bilmeden kimseye ateist deist diyemezsin,
belki de ben senden daha inancliyimdir da sadece inancima olan saygimdan susmani istiyorumdur?
senin gibi bosbogazlar hakkindaki dusuncelerimi dile getiriyomuyum ben?
yavuz, torch getir.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

yeterince yuksek biyerden kendini bosluga birakabilirsin?
veya tartismanin artik sacmalik boyutuna geldigini farkedip susabilirsin.
veya kendini yeterince yuksek biyerden birakabilirsin.
veya senin 60 sayfa boyunca soylediklerinin, senden baska kimse icin bisi ifade etmedigini gorup vazgecebilirsin.
ha bi de bilip bilmeden kimseye ateist deist diyemezsin,
belki de ben senden daha inancliyimdir da sadece inancima olan saygimdan susmani istiyorumdur?
senin gibi bosbogazlar hakkindaki dusuncelerimi dile getiriyomuyum ben?
yavuz, torch getir.

dory said:

ben aciyorum halinize, üzülüyorum sizin icin.
bu kadar gozu kapali bu kadar gercek disi olamaz bi insan.
soylediginiz hic biseyin elle tutulur bi kanidi yok, aksina din olgusunu ben sana sosyal yasam duzeniyle birlestirir birilerinin uydurdugu bisi olarak sunabilirim.
varsa da ilgilenmiyorum, yoksa da ilgilenmiyorum, benim yasam cizgimde hic bisi degismiyor.

sadece sen ve senin gibi, konu uzerine bosbos saatlerce konusan insanlar beni geriyo. cunku bos.
anlamsiz
caktin?

dory said:

mantik disi, kaniti olmayan ve icgudusel bi konuyu oturup buna koru korune inanmis biriyle tartismanin hic bir anlamini goremiyorum.
40 kisi toplanip laf anlatsak, yine de bi yere varmicak.

Saçmaladığının farkında mısın? Lütfen daha fazla saçmalayarak başlığın içine etme.

Bak bu başlıkta biçok yapmaman gereken hareket yaptın mesela ne mi: Belli bi inanca mensup insanlara direk acıyorum falan tarzında hakaret ettin.

Kişisel yaklaşarak biz düşünce boyutunda tartışırken kişisel boş laf ettin.

Üçüncü olarak başlığın ilerleyişine zarar verdin ve konuyu trolledin. Bilmiyorum yaptığın seviyesizliğin farkında mısın ama umarım birileri bu tarz hareketlere dur der çünkü forum böyle düşünce ifade etmeyen kişisel yaklaşımlarla cidden kirleniyor. Biri o ilki yapınca doğal olarak devamı da geliyor.

dory said:

ya oturup burda cidden seninle tartisacagimi falan mi zannediyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...