Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdil Biret Konserinde Gerilim.

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

superwiz said:

insan kılığında bana laf atacağınıza,kendinizden utanın,yazıklar olsun,size güvenen orduya devlete millete,dedelerinizelinde şarap kadehleriyle aldı çanakkaleyi,afyonu,izmiri,yemende şarap kadehleri varken ellerinde karınlarını deşti arap satılmışları,yazıklar olsun hepinize,çıkıyorum bu forumdan da üyeliğimide iptal ediyorum,kendi pisliğinizde boğulun diyeceğim ama,inşallah düzelirsinizde vatana millete hayırlı birer evlat olursunuz,olur ya bir gün savaş çıkarda devletin sizi çağırdığı zaman elinizde şarap kadehleriyle ben gitmem deme lüksünüz olmaz zannımca....

Parası neyse verelim haci...
Sosyal ağlarda paylaş

Süper boş insanlardan biri gitti sevindim. Mantık çerçevesinde muhalefet olmak var, saçmalıyarak ağzından salyalar akıtmak var.

Şarap içinleri, vatanının milletinin hayırsız evladı olarak gören, insan bile olarak görmeyen zihniyetsiz insanların bu forumda pek işi yok zaten. İyi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

oha şuan izledim haberde dua edişlerini saldırışlarını falan da manyak bunlar nası maşalar belli değil.
jandarma polis olmazsa linç ediceklerdi herhalde.

şaraplı zina diyolar bir de manyaklar,tdk göndercem hepsine zina nedir bir öğrensinler.

cidden hayretlere gark olarak dinliyorum şuan idil bireti.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

suBzer0 said:

Asteroth said:

Ahahahahaha

cCc Gençlik.

alaka??? Alperen ocağı diyor , bunlar ayrılıkçı kesim zamanında MÇP den ayrılmış kesimdir , daha doğrusu Türkeş tarafından partiden atılmış kişilerdir. Karıştırmayalım...

Aynı bokun laciverdi.

yok işte onu anlatmaya çalışıyorum , bunlar aynı bok olmadıkları için kovuldular zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Asteroth said:

suBzer0 said:

Asteroth said:

Ahahahahaha

cCc Gençlik.

alaka??? Alperen ocağı diyor , bunlar ayrılıkçı kesim zamanında MÇP den ayrılmış kesimdir , daha doğrusu Türkeş tarafından partiden atılmış kişilerdir. Karıştırmayalım...

Aynı bokun laciverdi.

yok işte onu anlatmaya çalışıyorum , bunlar aynı bok olmadıkları için kovuldular zaten...

Abicim gözümle gördüğüme mi inanayım, senin söylediğine mi?

Hayır şimdi bunun üstüne gelip bir de "Çürük elma" muhabbeti yapacaksın tam olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Göstericiler alperen alperen diye bağırıyor hep bir ağızdan , haberlerde az önce seyrettim , büyük birlik partisi başkanı alperen ocakları ile alakası yok bunların dedi.

Bunlar tam gaz topluluğu işte , ya kendi kendilerine canları sıkılmış , ya da bukadar kolay gaza gelen tipler , son ihtimal de para almışlar birilerinden.

Sonuç ;

amaç devamlı türkiyeyi , insanlarını birbirine düşürüp karıştırmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

suBzer0 said:

Asteroth said:

suBzer0 said:

Asteroth said:

Ahahahahaha

cCc Gençlik.

Aynı bokun laciverdi.

Abicim gözümle gördüğüme mi inanayım, senin söylediğine mi?

Hayır şimdi bunun üstüne gelip bir de "Çürük elma" muhabbeti yapacaksın tam olacak.

Gördüğün ne abi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...