Ramocan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 superwiz said: insan kılığında bana laf atacağınıza,kendinizden utanın,yazıklar olsun,size güvenen orduya devlete millete,dedelerinizelinde şarap kadehleriyle aldı çanakkaleyi,afyonu,izmiri,yemende şarap kadehleri varken ellerinde karınlarını deşti arap satılmışları,yazıklar olsun hepinize,çıkıyorum bu forumdan da üyeliğimide iptal ediyorum,kendi pisliğinizde boğulun diyeceğim ama,inşallah düzelirsinizde vatana millete hayırlı birer evlat olursunuz,olur ya bir gün savaş çıkarda devletin sizi çağırdığı zaman elinizde şarap kadehleriyle ben gitmem deme lüksünüz olmaz zannımca.... Parası neyse verelim haci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 elimizde şarap kadehi var diye savaşa katılmamak ? oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 http://bligbi.com/wp-content/uploads/2008/04/motivational-atheists.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 lol kim dediydi burdan ateizmin son bulduğu yer şişli etfal acil dir diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bu konuyuda kacirmisim daha kotusu victor kapmis... bana sarap dokunuyo yav. bi garip oluyom nedendir haci? wizi merak etmeyin birazdan geri gelir olmadi teget gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Süper boş insanlardan biri gitti sevindim. Mantık çerçevesinde muhalefet olmak var, saçmalıyarak ağzından salyalar akıtmak var. Şarap içinleri, vatanının milletinin hayırsız evladı olarak gören, insan bile olarak görmeyen zihniyetsiz insanların bu forumda pek işi yok zaten. İyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 "Is he both able, and willing? Then whence cometh evil?" İşte biz bu sürece hayat diyoruz. Epicurus bunu anlamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Bu adamlar ne kadar kolay gaza geliyor, nasıl bir sürü psikolojisine sahipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Asteroth said: Ahahahahaha cCc Gençlik. alaka??? Alperen ocağı diyor , bunlar ayrılıkçı kesim zamanında MÇP den ayrılmış kesimdir , daha doğrusu Türkeş tarafından partiden atılmış kişilerdir. Karıştırmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 pardon kandaşım mehapenin tarihini bilemedik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 oha şuan izledim haberde dua edişlerini saldırışlarını falan da manyak bunlar nası maşalar belli değil. jandarma polis olmazsa linç ediceklerdi herhalde. şaraplı zina diyolar bir de manyaklar,tdk göndercem hepsine zina nedir bir öğrensinler. cidden hayretlere gark olarak dinliyorum şuan idil bireti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 İşte onu diyorum bilmediğimiz konular hakkında yorum yapmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tanrının var oldugunuda bılen yok bu gezegende o yuzden bılmedıgımız konularda yorum yapmıyalım bundan sonra :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 suBzer0 said: Asteroth said: Ahahahahaha cCc Gençlik. alaka??? Alperen ocağı diyor , bunlar ayrılıkçı kesim zamanında MÇP den ayrılmış kesimdir , daha doğrusu Türkeş tarafından partiden atılmış kişilerdir. Karıştırmayalım... Aynı bokun laciverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 İnanç ile tarih bilgisini aynı kefeye bitek sen koyabilirsin zaten vik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tanrı olmasa ateizm de olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 suBzer0 said: Asteroth said: Ahahahahaha cCc Gençlik. alaka??? Alperen ocağı diyor , bunlar ayrılıkçı kesim zamanında MÇP den ayrılmış kesimdir , daha doğrusu Türkeş tarafından partiden atılmış kişilerdir. Karıştırmayalım... qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Asteroth said: suBzer0 said: Asteroth said: Ahahahahaha cCc Gençlik. alaka??? Alperen ocağı diyor , bunlar ayrılıkçı kesim zamanında MÇP den ayrılmış kesimdir , daha doğrusu Türkeş tarafından partiden atılmış kişilerdir. Karıştırmayalım... Aynı bokun laciverdi. yok işte onu anlatmaya çalışıyorum , bunlar aynı bok olmadıkları için kovuldular zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ateizm olmasaydı tanrıda olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 lol.. ateizm = tanrının varlığına inanmamak ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ateizm olmadığı zamanlarda tanrı vardı ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 suBzer0 said: Asteroth said: suBzer0 said: Asteroth said: Ahahahahaha cCc Gençlik. alaka??? Alperen ocağı diyor , bunlar ayrılıkçı kesim zamanında MÇP den ayrılmış kesimdir , daha doğrusu Türkeş tarafından partiden atılmış kişilerdir. Karıştırmayalım... Aynı bokun laciverdi. yok işte onu anlatmaya çalışıyorum , bunlar aynı bok olmadıkları için kovuldular zaten... Abicim gözümle gördüğüme mi inanayım, senin söylediğine mi? Hayır şimdi bunun üstüne gelip bir de "Çürük elma" muhabbeti yapacaksın tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Göstericiler alperen alperen diye bağırıyor hep bir ağızdan , haberlerde az önce seyrettim , büyük birlik partisi başkanı alperen ocakları ile alakası yok bunların dedi. Bunlar tam gaz topluluğu işte , ya kendi kendilerine canları sıkılmış , ya da bukadar kolay gaza gelen tipler , son ihtimal de para almışlar birilerinden. Sonuç ; amaç devamlı türkiyeyi , insanlarını birbirine düşürüp karıştırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 MHP ıle aralarında ucurum var harbıden bırı turk ıslam sentezı dıyor dıgerı tovbe de ıslam turk sentezı o dıyor bole ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Asteroth said: suBzer0 said: Asteroth said: suBzer0 said: Asteroth said: Ahahahahaha cCc Gençlik. alaka??? Alperen ocağı diyor , bunlar ayrılıkçı kesim zamanında MÇP den ayrılmış kesimdir , daha doğrusu Türkeş tarafından partiden atılmış kişilerdir. Karıştırmayalım... Aynı bokun laciverdi. yok işte onu anlatmaya çalışıyorum , bunlar aynı bok olmadıkları için kovuldular zaten... Abicim gözümle gördüğüme mi inanayım, senin söylediğine mi? Hayır şimdi bunun üstüne gelip bir de "Çürük elma" muhabbeti yapacaksın tam olacak. Gördüğün ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar