Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 atesit filan degilimde benim anlamadigim bu insanin yarattigi tanri bana biraz fail geliyor zibilyon tane peygamber 3 buyuk kitap yolluyor hepsi fail, peygamber diye yolladigini carmiha geriyorlar kitabi talan ediyorlar filan tanrinin bu kadar sonsuz gucleri varsa birseye ol diyince oluyorsa insanligi adam etmek icin yola ciktigi halde neden fail ustune fail yemis? neden adam olalim diye yolladigi kitaplara inanlar birbirini ayni tanri ugruna kesiyor? organize dinlere inanmiyorum ama eger bu kitaplari harbi yaratici yolladiysa dunyanin su halini permanent facepalm ile izliyordur heralde
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 İnsanın aklı ermez böyle şeylere Viktor, kurcalama fazla..
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Viktor said: tanrinin bu kadar sonsuz gucleri varsa birseye ol diyince oluyorsa insanligi adam etmek icin yola ciktigi halde neden fail ustune fail yemis? Direk öyle bi amacı yok amacı direk o olsa bunlar zaten olmazdı. Sadece bilgi veriyor.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://img300.imageshack.us/img300/3603/kiosk.jpg
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: Viktor said: tanrinin bu kadar sonsuz gucleri varsa birseye ol diyince oluyorsa insanligi adam etmek icin yola ciktigi halde neden fail ustune fail yemis? Direk öyle bi amacı yok amacı direk o olsa bunlar zaten olmazdı. Sadece bilgi veriyor. bu bilgiyi niye israrla veriyor adam etmek gibi bir amaci yoksa, populous gibi ibadet eden basina mana kazanip baska bir boyutta tank basip rakibine rush yapmiyorsa sebep ne?
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Viktor said: -007- said: Viktor said: tanrinin bu kadar sonsuz gucleri varsa birseye ol diyince oluyorsa insanligi adam etmek icin yola ciktigi halde neden fail ustune fail yemis? Direk öyle bi amacı yok amacı direk o olsa bunlar zaten olmazdı. Sadece bilgi veriyor. bu bilgiyi niye israrla veriyor adam etmek gibi bir amaci yoksa, populous gibi ibadet eden basina mana kazanip baska bir boyutta tank basip rakibine rush yapmiyorsa sebep ne? Belki de sebep odur Viktor, insan aklı yetemez bunu kavramaya....
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 18, 103-104 (Ey Muhammed!) De ki: “Amelce en çok ziyana uğrayan; iyi iş yaptıklarını sandıkları halde dünya hayatındaki çabaları kaybolup giden kimseleri size haber verelim mi?” 18, 105 Onlar, Rab’lerinin âyetlerini ve O’na kavuşacaklarını inkar eden, böylece amelleri boşa çıkan, o yüzden de kıyamet gününde amelleri için bir terazi kurmayacağımız kimselerdir. 18, 106 İşte böyle. İnkar etmeleri, âyetlerimi ve Peygamberlerimi alay konusu yapmaları yüzünden onların cezası cehennemdir.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: 18, 106 İşte böyle. İnkar etmeleri, âyetlerimi ve Peygamberlerimi alay konusu yapmaları yüzünden onların cezası cehennemdir. http://www.yodawgyo.com/wp-content/uploads/2009/04/yo-dawg-at-first-i-was-like.jpg
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 45, 7. Her günahkâr yalancının vay haline! 45, 8. Kendisine Allah’ın âyetlerinin okunduğunu işitir de, sonra büyüklük taslayarak sanki onları hiç duymamış gibi direnir. İşte onu elem dolu bir azap ile müjdele! 45, 9. Âyetlerimizden bir şey öğrenince onu alaya alır. Onlar için alçaltıcı bir azap vardır! Bitmez.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 45, 10. Zuaaa kandırdık lan sizi, Allah yok.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 9, 64. Münafıklar, kalplerinde olan şeyleri, yüzlerine karşı açıkça haber verecek bir sûrenin üzerlerine indirilmesinden çekinirler. De ki: “Siz alay ede durun! Allah, çekindiğiniz o şeyi ortaya çıkaracaktır.” 9, 65. Şâyet kendilerine (niçin alay ettiklerini) sorsan, “Biz sadece lâfa dalmıştık ve aramızda eğleniyorduk”, derler. De ki: “Allah’la, onun âyetleriyle ve peygamberiyle mi eğleniyordunuz?” 9, 66. Boşuna özür dilemeyin! Çünkü siz, (sözde) iman ettikten sonra küfrünüzü açığa vurdunuz. İçinizden (tövbe eden) bir zümreyi affetsek bile, suçlarında ısrar etmeleri sebebiyle, diğer bir zümreye azap edeceğiz. Ne kadar tanıdık geldi bi yerden..
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: 18, 103-104 (Ey Muhammed!) De ki: “Amelce en çok ziyana uğrayan; iyi iş yaptıklarını sandıkları halde dünya hayatındaki çabaları kaybolup giden kimseleri size haber verelim mi?” 18, 105 Onlar, Rab’lerinin âyetlerini ve O’na kavuşacaklarını inkar eden, böylece amelleri boşa çıkan, o yüzden de kıyamet gününde amelleri için bir terazi kurmayacağımız kimselerdir. 18, 106 İşte böyle. İnkar etmeleri, âyetlerimi ve Peygamberlerimi alay konusu yapmaları yüzünden onların cezası cehennemdir. ya tanri degil peygamber benle alay etmesinler diye kafadan yazdiysa onu? yada tanri kayipsa ve cennet cehennem islerini melekler kendi kafalarina gore yonetiyor, kafalarina gore peygamber atiyor kural yaziyorlarsa? tanriyi birebir gorupte anlatan peygamber yok, ya meleklerin insanligi adam etmek icin bir oyunuysa bunlar ve peygamberde bilmeden onlara alet olduysa? ya peygambere vahiy indiren aslinda cebrail degilde seytanin kendisi ise ve gercek cebraili seytan olarak bize sunuyorsa? aksama kadar devam edebilirim ama bu sorularin kesin cevabini sende bilmiyorsun, kimin tarafindan yazildigi belli olmiyan ayetlerle cevabi verilebilicek sorular degil bunlar
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: Bitmez. yenilerini mi yaziyosunuz?
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Viktor said: -007- said: 18, 103-104 (Ey Muhammed!) De ki: “Amelce en çok ziyana uğrayan; iyi iş yaptıklarını sandıkları halde dünya hayatındaki çabaları kaybolup giden kimseleri size haber verelim mi?” 18, 105 Onlar, Rab’lerinin âyetlerini ve O’na kavuşacaklarını inkar eden, böylece amelleri boşa çıkan, o yüzden de kıyamet gününde amelleri için bir terazi kurmayacağımız kimselerdir. 18, 106 İşte böyle. İnkar etmeleri, âyetlerimi ve Peygamberlerimi alay konusu yapmaları yüzünden onların cezası cehennemdir. ya tanri degil peygamber benle alay etmesinler diye kafadan yazdiysa onu? yada tanri kayipsa ve cennet cehennem islerini melekler kendi kafalarina gore yonetiyor, kafalarina gore peygamber atiyor kural yaziyorlarsa? tanriyi birebir gorupte anlatan peygamber yok, ya meleklerin insanligi adam etmek icin bir oyunuysa bunlar ve peygamberde bilmeden onlara alet olduysa? ya peygambere vahiy indiren aslinda cebrail degilde seytanin kendisi ise ve gercek cebraili seytan olarak bize sunuyorsa? aksama kadar devam edebilirim ama bu sorularin kesin cevabini sende bilmiyorsun, kimin tarafindan yazildigi belli olmiyan ayetlerle cevabi verilebilicek sorular degil bunlar bazılarının cevapları var. Ben yetersizim cevap verme konusunda o yüzden eğer merak ediyorsan 1. elden okumanı öneriyorum.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bitmez. Devamlı şöyle yanarsınız, böyle azap çekersiniz. İnsan Tanrı suretinden yaratılmış diyorlar.Psikopatlığımızın nereden geldiği belli oluyor.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Yok benim alıntıladığım yerler oralardan olduğu için fazla etki yapmış. -"biz sadece aramızda geyik yapıyoduk" -yakın! vs..
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Oha cevap yazıyodum da Tenekeadam'ın mesajına saygı duydum ahahahaha
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: -"biz sadece aramızda geyik yapıyoduk" -yakın! vs.. Abi anlamadığın şu, geyik yapmıyoruz biz. En azından kendi adıma konuşmam gerekirse geyik değil bu, allah falan yok yani.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Hepimiz Tanrı'dan bir parça değil miyiz? Orhan Gencebay
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hadi bakalim sende yoklugunu kanitla derler :p ben isin mindfuck olan kismiyla ilgiliyim sadece
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Asteroth said: Abi anlamadığın şu, geyik yapmıyoruz biz. En azından kendi adıma konuşmam gerekirse geyik değil bu, allah falan yok yani. İnkar edenleri imana çağıran (peygamber) ile inkar edenlerin durumu, bağırıp çağırmadan başka bir şey duymayan hayvanlara seslenen (çoban) ile hayvanların durumu gibidir. Onlar sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı anlamazlar. (2, 171)
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Benim kanıtlama gibi bir derdim yok ki. İnanan inansın bana dokunmadığı sürece.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: İnkar edenleri imana çağıran (peygamber) ile inkar edenlerin durumu, bağırıp çağırmadan başka bir şey duymayan hayvanlara seslenen (çoban) ile hayvanların durumu gibidir. Onlar sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı anlamazlar. (2, 171) Yatakta adeta bir hayvanımdır.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ajan yatakla ilgili ayet bulamadın mı? Din alimleri mi belirliyodu yoksa müslümanların nasıl sevişmesi gerektiğini?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Buraya cübbeliden bir video koyardım ama üşendim aramaya.
Öne çıkan mesajlar