Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 naptım ben ya evde tek başımayım kahvaltı yapmadım yemeksepetine girdim ve sipariş verdim said: Whopper Menü + Chicken Royale Menü (Whopper Menü, Acı Soslu, Ekstra Peynirli, 2 Adet, Büyük Boy Patates - Orta Boy İçecek, Normal Dilim Patates, Pepsi (33 cl.), Buffalo Sos, Hardal, Chicken Royale Menü, Turşulu, Soğanlı, Büyük Boy Patates - Orta Boy İçecek, Elma Dilim Patates, Pepsi (33 cl.), Acı Sos, Barbekü Sos, Promosyon 8'li Soğan Halkaları & 6'lı Chicken Fries, Sarımsaklı Mayonez, Ranch Sos) of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 fazla geliosa bana gönder yarısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kaç kişisiniz olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tekim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kaç kişisin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 çok gibi gözüküyo ama sanırsam bi wupır bi çikın menu var orda ki normal şartlarda kesmez beni. abartmayın sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tek kişiyim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 fede said: çok gibi gözüküyo ama sanırsam bi wupır bi çikın menu var orda ki normal şartlarda kesmez beni. abartmayın sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 fede said: çok gibi gözüküyo ama sanırsam bi wupır bi çikın menu var orda ki normal şartlarda kesmez beni. abartmayın sdfkl fede sonrada karaya vuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 fede said: çok gibi gözüküyo ama sanırsam bi wupır bi çikın menu var orda ki normal şartlarda kesmez beni. abartmayın sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 pati insanı pramit yapmanın yeni yolunu buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar