Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 naptım ben ya evde tek başımayım kahvaltı yapmadım yemeksepetine girdim ve sipariş verdim said: Whopper Menü + Chicken Royale Menü (Whopper Menü, Acı Soslu, Ekstra Peynirli, 2 Adet, Büyük Boy Patates - Orta Boy İçecek, Normal Dilim Patates, Pepsi (33 cl.), Buffalo Sos, Hardal, Chicken Royale Menü, Turşulu, Soğanlı, Büyük Boy Patates - Orta Boy İçecek, Elma Dilim Patates, Pepsi (33 cl.), Acı Sos, Barbekü Sos, Promosyon 8'li Soğan Halkaları & 6'lı Chicken Fries, Sarımsaklı Mayonez, Ranch Sos) of of.
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 fazla geliosa bana gönder yarısını
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 çok gibi gözüküyo ama sanırsam bi wupır bi çikın menu var orda ki normal şartlarda kesmez beni. abartmayın sdfkl
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 fede said: çok gibi gözüküyo ama sanırsam bi wupır bi çikın menu var orda ki normal şartlarda kesmez beni. abartmayın sdfkl
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 fede said: çok gibi gözüküyo ama sanırsam bi wupır bi çikın menu var orda ki normal şartlarda kesmez beni. abartmayın sdfkl fede sonrada karaya vuruyosun
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 fede said: çok gibi gözüküyo ama sanırsam bi wupır bi çikın menu var orda ki normal şartlarda kesmez beni. abartmayın sdfkl
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 pati insanı pramit yapmanın yeni yolunu buldu
Öne çıkan mesajlar