Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pis(ç)likleriniz

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

bizim İngilizce hocası bugün bize geldi ben eline bi kibrit kutusu verdim sonra
"Hocam bunu kimse yakamıo ilk yakana helal dicez" dedim hoca direk atladı ben yakarım diye:) (bayan)
*!Cıffssss*
"Bak ne güzel ya.."
*!ÇPAAAAAAAAATTT*

[hline]want you to remember
a love so full it could send us all ways
i want you to surrender
all my feelings rose today
and i want you to remain
the power of children can amaze
i'll try not to complain
i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

[Bu mesaj Chemical tarafından 27 May 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

milletin evine lazer tutup uyuz ederdik
yazın akşamları dışarı çıkıp,bakkaldan yumurta alıp açık pencereli evlerin içine bombalardık eheuheu

karşı apt. de otruna bi arkadaşım vardı..beraber balkona çıkardık o kendi evinden ben kendi evimden geçen arabalara yumurta,domates ve bilimum şey atardık ehe

yine yazın dışarı çıkıp,buyuk cop kutularını yola çekerdik arabalar kornaya basarlardı gecenin bi vakti,sonra şöfor inip çekerdi kutuyu ehueu[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL !

The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time
Sosyal ağlarda paylaş

Mauha
Biz yazlıkda yol taşları ile yola kale yapardık:)
çok güzel olurdu ama biri gelirdi bakardı boyu kadar kale
"Hass bunlan?"[hline]want you to remember
a love so full it could send us all ways
i want you to surrender
all my feelings rose today
and i want you to remain
the power of children can amaze
i'll try not to complain
i know that's a pisser baby

the chemicals between us

Sosyal ağlarda paylaş

Ya aklıma geldikce aglıyacak gibi olurum o derece kahrolmustum.
Cok kucuktum yas 8-9 felan bi arkın ewine gitmistim tek basına yani tam tek basına deil de annesi ile arkadasımın yani benim annem felan yoktu. Nese ewde bi tawsan wardı cok sewmistim. Sora ya millet harbi cok kotuyum ama anatcam sora ne oldu annamadım yani unuttum nedenini tavsanı fırlattım ya kucucktu caprı duwara bisi olmadı sora ya millet harbi cok kotu ama kusra bakmayın ustune bi iki burunla tekme attımı biliorum yani zavallı sey yuwarlanıyodu da resmen kafayı yemistim heralde o sırada cunku su an bayaa hayvan gibiyim ama hic bi zmn bi hayvana yawasca bile wuramam annamamıstım ama aklımdan kucucuk seyin yuwarlanarak koltuun arkasına girdigi kaldı. Gozumden de gitmiyo zate fakat olmemisti buna o zmn sadece oldunu dier aile fertleri gormesin die sewinmistim ama simdi hayatının kurtulduuna o kadar sewinniyorum ki o kadar sadistce hareketten sora. Bi de bunnar aklıma son 1-2 yılda dadandı 3 gecede bir kabus goruyodum o derece de simdi gecti harbi cok yufka yurekliimdir de annamadım o 8-9 yasındaki kendimi ..[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 28 May 2003 18:29 tarihinde demiş ki:
ra_d a katılıyorum chemicals. bi de bush - glycerine in akustiğini dinle sora nick değiştirme ama eheh[hline]You know what capitalism is? Getting fucked!

nasıl böle kırptım dün:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us

Sosyal ağlarda paylaş

Bi gün kuzenle bi numara sıktık bi herif çıktı telefona önce kiminle görüşüyorum dedim ibrahim bimlemle oğlu dedi , ben çarkıfelek ten aradığımı yarışmaya katılmak için hak kazandığını söyledim adama , adam da "heyyyyyyyyyyyy heeeeee yoooooooo holeyyyyyyyyyyyy yipppeeeeeeeeeeeee" moduna girmişti , herif sevincinden ne diyeceğini bilmezken , bu bir telefon şakasıdır demiştim , aynen herifin bana kullandığı laf
akhgfghdıfjg kgdfj fdkjg kfdjgk möhgtmrl lkjkfd kfdjg kfdj sevindirdin beni kjflgdjfkgj ldfjgl ldsgl oğlu

baya yarılmıştık kuzenle gülmekten[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah.bende birkaç olay anlatayım.
Bu camdan su atma olayı baya modaymış galiba.Bende camdan gelip geçene balonla su atardım(balonun ağzı açık olunca böle döne öne iniyor ve adamın üzerinde patlıyor nasıl bir şey yapan bilir sadece)Bir gün aşağıdan bizim biraz ilerideki caminin imamı geçiyor(yaş 8-9 adamı biliyorum bir yerden ama...)Bende iyice doldurmuşum balonu.O yaşlarda bile normal çocuklardan daha güçlü olduğumdan adam karşı şeritte gittiği halde salladım balonu.Güm diye indi adamın kafaya.Hemen kafayı kaldırdı.Bende hangi akla hizmetse kaçmadım.Cami imamı da beni tanır yaşı falan biliyor.Bana baktı şöyle sonra kafasını kaldırıp armaya devam etti(şans işte nasıl kahkaha atmadıysam)Tam yanında durduğu binadan 14 yaşlarında bir çocuk sırıtarak balkona çıktı.İmam bunu gördü.Sonrası malum.İmamlarında güzel küfürler ettiğini öğrenmiştim.

Bir keresinde arkadaşla yoldan geçen arabalara su dolu bir meyve suyu kutusunu(hani böle ufak boylar olur ya.Tepesini açtık su doldurduk sallıyoz)atıyoruz.Sıra bana geldi.Dedim arkadaşa tam arabanın camından şişlerim.Hadi lan deyince(yaş 12) tama görürüz dedim.Baktım arkadaş yavaşça benim bisiklete doğru kayıyor ama anlamamışım o an(tek bisiklet benim:D o tekerliğini dikenlere daldığında indirmişti)Araba tam geçerken bir salladım cama.Ama ilginçtir su gelmedi bize doğru(karşı şeride fırlatıyoz.Kovaladıklarında kaçmaya vakit oluyor.Geneli arabadan inip kovalarda)Arabadan bir çığlık.Acı bir fren ve arkasından geri vitese takmış bir araba.Ama arabanın dışı ıslak değil.Adam içeride su olmuş(herif kendi camını açmış.Karısı da camını kapalı tutuyormuş.Siz düşünün)Bir baktım ne benim bisiklet var ne arkadaş.Bende yokuş aşağı topukladım.Bir apartmana daldım.Herif arabayla oraya geldi apartman kapısını kapattığımdan giremedi içeri.10dakika bekledi çıkarım diye(mal herif camı görmedi sürekli kapıya bakıyor.Bende seyrediyorum)Sonunda tam gidicek bizim arkadaş geldi bisikletle.Bu herif bisikleti tanıdı(Simsiyah bisiklet tanınır tabi.Arkadaş da bunu görünce pispis sırıtmış)Birkaç tane tokat yedi benim yerime arkadaş.Sonra ödeştiğimizi saydık ikimizde bir daha konuşmadık bu konuda.

Ha birde bir keresinde kömür deposuna yanan bir gazete atarsak ne olur diye konuştuk başka bir arkadaşla.Bu atamazsın dedi.Bende inadım(yaş 10 falan)atarım dedim.Gittim bütün bir gazeteyi yanarken attım depoya.Salak gibi çıraların durduğu yere atmışım.Birden hepsi alev aldı.Biz Allah Allah nidalarıyla kendimizi dışarı attık.O anda da bütün apartman dumanı görmüş herkes aşağıya koşuyor.Kömürler yanamadan söndürdüler yangını(ben bir daha öyle bi organize takım çalışması görmedim)Ondan sonra o arkadaşla 1.5 sene konuşmama izin vermediler.[hline]The silence is what kills me
I need someone here to help me
But you don't know how to listen
And let me make my decisions

Sosyal ağlarda paylaş

Bir tane daha.Öbürü fazla uzun oldu:D.Okula yeni bir adam geldi bizim orta 2 de.Adamda böyle geyik bir tip ama çok sinir bozucu şakalar yapıyor.gelişinin 2. günü tuvaletinin geldiğinden arkadaş lafını bitirince tuvalete koşacağından bahsediyor(arkadaş boş derste buna uzun sayılacak bir hikaye anlatıyordu.)ben olayı daha önce dinlediğimden fırladım dışarı.Kızlar tuvaletin önüne gittim baktım içeriden yığınla kıkırtı geliyor(bizim sınıfla beraber bir sınıfın daha dersi boştu iki sınıfın kızları da tuvalette )tam yanında da erkekler tuvaletinin kapısı var.Yanlarında da ufak panolarda wc erkek wc bayan yazıyor.Ben erkek yazan panoyu aldım.Kızla yer değiştirdim.Geçtim nöbetçinin yanına(arkadaş nöbetçiydi.)muhabbet ayağına kapıyı gözlüyorum.Bir anda bu yanında başka bir yeni gelenle çıktı(kadir diye bir arkadştı.Çok iyiydi adam ama kurunun yanında yaşta yanar)İkisi birden arkadaşın anlattığı olaya gülerek yürüdüler tuvalete panoya baktılar.Bu herifte beni tuvalette sanıyor hala(arkasına bakmadı mal)HİEYYYT diye daldı tuvalete ikisi.Aklı sıra korkutacaklar.Bir sürü çığlık nöbetçilerle(diğer iki nöbetçiyi de uyardım susun diye uyarmadılar onları)benim kahkahalarımız eşliğinde bunlar koşarak fırladılar önümden uçarak geçtiler arkalarından bir kız güruhu.Sonra ne oldu bilmiyorum.Galiba kızlar yakalayamadı çünkü sağlam döndüler(gerçi sınıfta yediler biraz dayak ama.O sinir geçmişti)Hiç de anlatmadılar nasıl kaçtıklarını.(Ondan sonra nöbetçi arkadaş okulun yarısının tuvaletler değişti sanıp yanlış tuvaletlere girdiğinden bahsetti.Ben kaburgalarımın ağrısından sürünürken değiştirmeyi unutmuşum tabelaları(Sınıfta bir iki tane zeki ve ufak tefek kız arkadaş bu numarayı kimin yapabileceğini tartışmışlarda.Nasıl hatırladıysa biri onlar bu ikisini kovalarken benim kahkahalar attığımı fark etmiş.Sıkıştırıp patakladılar.Ama hala o beşi nöbetçiler ve ben biliriz yapanı.(okulda araştırma yapıldı kimin yaptığını anlamak için.İnsan bu kadar zeki olur.Eski öğrenciler bile dalmışlar birbirlerinin tuvaletine.))[hline]The silence is what kills me
I need someone here to help me
But you don't know how to listen
And let me make my decisions

Sosyal ağlarda paylaş

lisede bir yalan söyleyip sınıf kavkası yaptırmıştım...

yalan_-_:kızına asılıyorlar->tabii bizim sınıfın çengaverleri yedi bitirdi onları ve sınıfımızın belalılarıda tastiknameyi alıp attıldı okuldan....
2 gün sonra çok kötü bir şekilde dövüldüm ama[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend...
Sosyal ağlarda paylaş

En baba pisliktir bu

Bir pastane aranır 5kg (karısık tavsiye edilir) dondurma ısmarlanır.Ve bilindik bir sokakta farklı bir ev numarası verilir (camdan izlemek muhtesem oluyo).Soora adam elde kutu kapı kapı gezer yaklasık 15 dk soora adresi bulamayınca elindeki kutudan erimis dondurmalar aka aka dukkana doner :)[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>>
Ama artık benim degil :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 26 May 2003 22:03 tarihinde demiş ki:
said:
raze0, 26 May 2003 21:32 tarihinde demiş ki:
hmmz abartı şekilde çok şey yapmışımdır küçüqqen.ama aklıma gelen bikaçtanesini anlatiymz

-alt katta oturan amcamların kapılarının onunde duran ayakkabılarının içine işerdim hemen hemen her sabah.
-babaannemin mutfağına gizlice girer buzdolabındaki bütün yumurtaları paramparça yapardım.
-mahallenin sinir olduğum kedilerinin hepsi kıchında iğneli tüftüfle dolaşırdı.
-ilkokulda sinir olduğum çozuğa bigün merdivenlerden inerken çerme çakmıshtım.kafası delinmişti.ölüyodu.yaşıo shuan.
-küçükken kutladığım hemen hemen tüm doğum günlerimde çağırdığım arkadashlarımı şaka hesabından döverdim baya.onlarda her sene gelirdi nedense.
-amcamın oğlunu döverken babaannem yakalaıshtı beni ona da bitane vurmushtum yere düşüp kafasını vurmushtu.(10 yashında falandım)
-önüne et attığım kedi çiğ eti yemeyince kafasına şişe atıp öldürmüştüm.
-yine kedilere et atarken bi tane köpek gelmişti etleri yemeye.köpek kaçsın diye köpeğe kiremit atmıshtım ama kiremit kedinin gözünü parçalamıshtı.
neyse daha çok var yazarım yine belki.[hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-

Sen kucukken sadistmissin.
Umarim biraz deismissindir.[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

y00 ben küçüqqen sadist falan deildim hatırladığım kadarıyla.bunları yaparkende çok eğleniyordum.tabikide şimdi öyle değilim yani normal olarak bunları 12-13 sene önce yapmıshtım.Haywanlara gelince üzgünüm ama yazdıklarım sadece bir kaç tanesi.
Neyse madem bu kadar tepki war aklıma gelen diğer hatıralarımı sizlerle paylaşmiyim.[hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-
Sosyal ağlarda paylaş

MUHA bugün yaptığım şeyi anlatacam , 3.caddeye(ankara)
çıktık arkadaşlarla napalım nedelim derken hadi club on a gidelim bowling oynayalım dedik....

bowling oynuyoruz bizim Ahmet(1,97 94 kilo) atışını kullandı kıçının sığmadı yere geldi oturdu neyse zaten bacaklar bi metre önde bizim kız emel onu lafa tuttu (ayaklar 1 metre önde kafa arkaya dönmüş emelle muhabbet edio) . eğildim ayakkabıların bağcıklarını birbirine bağladım, bağlarken millet bana pis pis bakıodu.Aslında ahmet in farketceğini sanmıştım ama farketmedi..

neyse bu hiç önüne dönmedi devamlı emel le konuştu,sıra buna geldiğinde emel "hişt sıra sende" dedi bu bi hırçınla ayağı kalktı ki kalkış o kalkış aynen 2 metrelik adam yerde 3 numaralı yerin atış noktasına kadar kaydı biz 5 numaradaydık, tabi ben bağlarken görenler olmuştu onları bir kahkaha tuttu görmeyenlerde noluo ya die ahmetin başına toplandılar :-D
2 metrelik adamın yere düşüşü ve kayışı gerçekten görmeye değerdi...

p.s : Ahmet kalktıktan sonra bir süre beni kovaladı,yakaladıktan sonra beni havaya kaldırdı hava da iki kere döndürdü (hep birlikte rezil olduk) ehehe[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ben 9 yaşımdayken falan kuzenim sömestır tatilinde bize kalmaya gelmişti.işte evde kuzenim(kız),ben ve ablam varız.işte pizza falan ısmarladık hayatımızda ik defa:) ondan sonra gaza gledik tabi bişeyler ısmarlayacaz diye.ablamın okuldan uyuz olduğu bengi adında bi arkadaşı(!) vardı.işte bi pastanenin de evlere servis olayı vardı.aradık.işpte büyükçe bi pasta söylemiştik .üzerine de "mutlu yıllar benci" yazdırmıştık.o kız kendisine benci denmesinden nefret edermiş.tatilden sonra kız biraz bahetmiş bu olaydan:)

pis(c) lik number two:11 yaşımdayken falan bi arkadaşımın evindeydim.bahçeden biraz atlayıp zıplayıp bi yerlere geçince çplüğün üezrinde bir rapma vardı.onun karşısında da eski bi kilise var.bahçesinde kırolar bişeyler yapıyor yurtulular falan genelde.işte onlara air gun'larla boncuk atardık hep.torpil sallardık küçük füzelerden falan patlatırdık.birgün peşimizden gelmişlerdi.direk arkadaşımın apartmanın bodrumuna kaçmıştık.işin kötüsü bodrumun kapısı da dışardan açılmıyordu:)bodruma inen merdiven aşağıya doğru kuytu biyerdeydi oraya saklanmıştık.önümüzden geçmişti çocuklar.walla yakalasalar öperlerdi herhalde

ha birde dün arkadaşla apartmanın girişine prezervatif şişirip attık:)aynısını bir de su doldurup yapmayı planlıyoruz bir de.

ha son olarak eskiden ablam bilgisayarı açamasın diye bilgisayara disket takardım bilgisayar boot etmeye çabalardı bilgisayar açılmazdı.bende niye açılmıo bilmio derdim:)))nihahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...