Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pis(ç)likleriniz

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

said:
BabacumMostors, 24 May 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
derste "sizi öldürürüm pişirip yerim" dedim

öyk yenir mi o herif..midem kalktı :-D

hz2'de benzer bi olay yaşanmıştı.sınıfta bi arkadaş MKC'nin dersinde '' 2-B MKC'ye mezar olacak..! '' die bağırdığından disiplin cezası almıştı. nedeni : Hocayı ölümle tehdit etmek !!!![hline]get bored..
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim bahçelide evin karşısına yeni bir kebapçı açılmıştı.Fiyatları diğer yerlere göre 2,3 kat daha fazlaydı.Üstünde telefon yazan kartlardan bir tane alıp eve gittikten sonra benim yanımda oturan çocuğun adresine 30 ar tane lahmacun,ayran ısmarlatmıştık.Sayemde gece gece babasından dayak ve lahmacun ikilisini yemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 24 May 2003 19:05 tarihinde demiş ki:
teletubbiesin çok moda olduğu sıralarda en yakın arkadaşlarımdan birini telefonla teletubbies funclub gibi bişeye üye etmiştim... Adresini ve telefonunu vererek... sonra çocuk " ya anlamadım hergün teletubbies mektupları geliyo ya?" falan demeye başladı...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]

BUNU BANA YAPSA BİRİ YEMİN EDİYORUM CANLI KALMAZDI!
sinir olurumda teletübüklere:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]

Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ---->
Sosyal ağlarda paylaş

Small olmasının nedeni bazı akıllı arkadaşlarımızın imzasına
küçültme komutu le başladıkdan sonra nasıl olsa imza diyip [/**] komutu ile bitirmemeli quate edince batırıyo tabi...

Babacum ben insanlara şaka yapamıyorum bi çözüm bulun bana!
Bi defa ablamın bilgisayarına hacker sokdum arkımı yani ablamın mausunu çekdi bir iki kere sonra notepadda
"Ben senin büyük hayranınım!" dedi
Sonra ailece dövdüler beni annem ana avrat saydırdı bana eda daldı babam çekişdirdi
şaka anlamıo gıcıklar nolcak[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bi gün Umut die arkadaşımla anlaştık patlayan sigara aldık göya kuzenime yedirecektik,gittik bilardo salaonuna kuzenimle ben bilardo oynarken "Ahh umut bi gelde sen devam ettim elimi inciltim" dedim o atış yaparken paketine sigarıyı koydum birazda ucunu dışarıya doğru çıkartım sonra "tamam kardeş geç sen düzeldi elim" dedim , aradan bi 5 dakka sonra BOOM
bütün bilardo salonu susmuştu.Yaptığım tam bi Pis(ç)likti umut la anlaşıp umutta patlatmıştım sigarayı

Sonra bi gün Ahmet,kuzen ve ben şu tv lere bağlanan atari lerde (klasikler değil) resmen kumar oynuyoruz , bi futbol oyunu var aramızda lig yapıp oynuyoruz bir de atari koyuyoruz 4 takımlık lig oluo 4. olan 1. olana 1 milyon verio , artık son iki maç kalmıştı , ahmet le atari , benle kuzen oynıcaktı , eğer ahemt atariye 24-0 yenilir bende kuzeni yenersem atari birinci olcak ahmet te para vermekten kurtulcaktı,Ama ahmet yenerse atariyi 3. olcaktı,Herifi kaza getirdim ulan sat maçı atariye dedim 30-0 sattı maçı , sonra kuzenle oynarken 1-0 öne geçtim ahmet çok sevindi!! Ama bi an "Kuzi gel 500-500 anlaşalım maçı satiim" dedim olur dedi , maçı 5-1 sattım,Ahmet çok bozulmuş benle iki gün konuşmamıştı MUHAHAHAAH

En kötüsün arkadaşlarla birlikte yaptık,pişmanım açıkcası
yazın sahildeyiz içmişiz deli gibi,nasıl çişimiz gelimiş üşeniyoruz kalkmaya,bi arkadaşta baya sarhoş olmuştu,baktım iki arkadaş şişeye işiyolar "verin la şu şişeyi" dedim işedim sonra sarhoş olan arkadaşa uzattım içmesiyle çıkarması bir olmuştu,allahım rezil bişey varya çok pişmanım bu pis(ç)lik deil resmen şerefsizlik oldu ama

ve..son olarak hatırladığım kuzenle ben iki kızın evine gitmiştik :-P , bira içiyoruz içine bazı duyguları uyandırıcı damla vardı ondan damlatmıştık,muhabbet malum :-p,bi yarım saat sonra kızlar bir çıkardılar aman allahım o günden sonra bi kızın yüzüne bakamadım iğrenmekten dolayı ıyyyyyy böööööö

çok pis(ç)im :-p[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ben baya bi pis(ç)tim küçükken

5-6 yaşındayken hızlıca giden ekmek arabasının şöförüne su tabancasıyla su sıkmıştım eueh adam beni bütün mahallede aramıştı
hatta abimle karsılasmıs ( abimi tanımıyo adam ) o anasını ......... bulursam kemiklerini kırıcam demiş :P abimde o küfürlerin acısını benden çıkarmıştı eheh

yazın giriş katı olan evlere torpil yada çift patlar atardık ehe sonra bi sotede izlerdik evi genelde kelli felli atlet pijama bi amca çıkıp ana avrat söverdi bizde sinirlenip yine atardık :))

bi kerede evin birine kedi attık ( ehe bende hayvanları severim ama küçügüz işte ) evden ciyaklama miyavlama ve pissttt pisstt sesleri geliyodu euhe hayvan dışarı çıktıgında üzerine pilav ve salata parçaları vardı lol sanırım yemek masasına fırlatmışız millet yemekteyken

eheh yine aynı ekmek arabasının şöförüne patlayan sakızlardan vermiştim
şu uzun sakızlara benzeyen kutusu vardı sakızı çekince içindeki küçük kapsül patlıyodu ehe adam yine beni bütün mahallede kovalamıştı :P[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Sosyal ağlarda paylaş

karşı tarafa lazer tuttum diye eve geldiler bende üst kattakilere kaçdım:) pisim ama anneme sormamışlar ona sorsalardı idrek muhbirlio
BÖLE AİLE İLE NE PİS OLABİLİRSİN NEDE ÖBÜR VERSİONUNU:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:

bi kerede evin birine kedi attık ( ehe bende hayvanları severim ama küçügüz işte ) evden ciyaklama miyavlama ve pissttt pisstt sesleri geliyodu euhe hayvan dışarı çıktıgında üzerine pilav ve salata parçaları vardı lol sanırım yemek masasına fırlatmışız millet yemekteyken

rofl buna abartı güldüm nieyse :)

su tabancası olayı bende de vardı.yazın canım sıkıldıkça kardeşimle balkona sotelenir fışkırtırdık millete.isabet ettirirsek hemen içeri kaçıp pencereden izlerdik yukarıya bakışlarını.bi kez su tabancasının biri kırıktı.sağlam olanını ben almıştım. kardeşim de gidip bi tası su doldurmuştu.gerisini tahmin edersiniz sanırım.su tabancasının fışşk fışşşk diye fışkırttığı suyu tas şloppps diye boşaltıyo.adamın teki fena ıslanmıştı bağırmıştı çık dışarı p*ç kurusu diye çok tırsmıştık ağlamaklı olmuştuk :)[hline]get bored..

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 25 May 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 25 May 2003 00:17 tarihinde demiş ki:
balkondan aşşağıya su bombası atıyorduk... bir arabanın üstüne geldi... kaporta çöktü... ya çok küçü
kltüm o sıralar aklım ermiyordu[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

biz çöp poşetine doldurmuştuk suyu ( tabi çok fazla dolduramadık yerinden kalkmıyodu ehe )
baya bi ses çıkarmıştı ama patlamamıştı...çok utanmıştık sonra cidden ayıp bişeydi

aradan yıllar geçti bizim 12-13 yaşında yaptıgımız şeyin abartı halini şu aralar karşıdaki öküz komşumuz yapıyo
çöp günleri dışarıya çöpü indirmeye üşendiginden 5inci kattan aşşağıya çöp poşeti atıyo lol

he abimle konuşuyodum demin o söyledi
abimle beraber sogan ve patates atıyomuşuz arabalara ehehe
millet arabayı durdurup yarım saat küfür ediyomuş :P[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Sosyal ağlarda paylaş

torpili yakıp pet şişeye koymuştuk
pet şişe büyük bir gürültüyle uçmuştu
tam da karakolun önündeydik baya bi bağıran olduydu eheh

üstü açık sinemaya yumurta atıp bisikletle kaçıoduk ancak hiç becerememiştik seyircileri vurmayı baya uzaktı ehehe[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki:
ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio
Sosyal ağlarda paylaş

said:
balkondan aşşağıya su bombası atıyorduk... bir arabanın üstüne geldi... kaporta çöktü... ya çok küçü
kltüm o sıralar aklım ermiyordu[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

ehehe bunun alasını en az 10 defa yapmıştım :)
Ayrıca Su tabancası ileşu anki 4. kattaki evden aşağıdan geçenleri sulama,camdan yakıp direk aşağı torpil sallama(bir kere bir ninenin önüne düşmüştü,kadın mefta olacak diye bayağı bir yusuf atmıştım)
Torpil attığımızda bize laf atan adamların Arabalarının Kaportalarını çizme
Kızlara laf atma (halen :P)
Aşağıdan Geçenlerin Başına TAM BİR KOVA dolusu su dökme :)
eheh ev 4. kat olunca ve görünmeden yapınca manyak oluyordu
Aşağıdan geçenlere tükürme,kayısı çekirdeği ve bozuk meyve atma,
vs vs.. bilimum Stealth ve hiding kullanılarak yapılan manyaklıklar :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

bugün anneanneme gittim. kuzenlerim gelecekti. anneanneme vardığımda onlar gelmemişti ve gelmeyeceklermiş. bi tane paçası yırtık - kendisi yırtıldı - kot giydim o kotu görüp bana yeni pantalon alsınlar diye. dünde aynı kotla gitmiştim anneanneme ama görmemişti. ama bugün gördü. ve kot almaya gittik. normalde giysilerim markasızdır birkaç tanesi dışında. onları carrefour - içerenköyün arakasındaki little big fabrika satış mağazasına götürdüm. ilk katta normal ürünlerini ikinci katta ise defolu seri sonu ürünleri satıyorlarmış. ilk kattaki pantolonlara baktık. üç tanesini denemeye kabineye gittim. üç tanesinide alacaktık. fakat tanesinin 50 milyon olduğunu görünce bi tanesini almakj zorunda kaldık. isteseler üçünü alırlardı da almıyorlar işte... sonra carrefourda pantalon baktık. ordanda noname güzel bi kot aldık. beleşe...[hline]So need your love, so fuck you all

Sosyal ağlarda paylaş

said:

biz buzdolabı poşetlerine su doldurup arabanın üstüne atıoduk alamlya attık bi defa 2 saat öttü valla sonr kapıdalar direk
Sosyal ağlarda paylaş

-Arkın evinden (en üst kat) aşağıya o büyük piller var ya hani onlardan atardık.. Bi ara baam güüm diye bi ses gelmişti Polis geldi eve falan ehe yok biz manyakmıyız nie yapalım öle falan dedik geçiştirdik tırsa tırsa.

-Yazlıkta 7 kişiyiz gece saat 4 falan dolaşıyoruz etrafta.. Bi kaç arabanın plakasını söküp götürdük o gece.. Sora bizim sokaktaki bi arabayı 7 kişi kaldırıp yolun ortasına bıraktık. Adam sabah dumur olmuştu. :P

-Başka bi gece de bi elma bahçesine dalıp elma savaşı yapmıştık. Sora yolun kenarında ağaçlık bi alan vardı orıya saklanıp yoldan geçen arabalara elma atıoduk. Bi ara yolun aşasından mini van tarzı bişey geliyodu herkes acaip nişan aldı ve aynı anda 7 elma BAAM GÜÜm sesleriyle adamın aracı inletti. Adam durup inmişti araçtan biz de arkadaki yokuş aşa olan yoldan topuk... yerler toprak etraf ağaç dolu falan, kaçışırken sağa sola çarpıp yuvarlanarak inmiştik aşa ehah.[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Sosyal ağlarda paylaş

Bi tanıdık 12 kattan çimen yüzeye arkları ile yaptığı bi dinamiti yakıp atmış içinde en az bi avuç ciddi ciddi barut varmış
(yaş 20 felan:) tam kafa adam ehe) patlama sesinden polis minibüsü gelmiş adamlar yakalamış zor almışlar valla polisin elinden
Yerde 1m lik bi krater açılmış ama
Sosyal ağlarda paylaş

Baya küçükken bende bulduğum herşeyi aşşağı atma hastalığı vamrış. Sebzelerden tutun, boyum kadar kürek daha pekçok şeyi atıyormuşum. İşte bir gün yine balkondayım acımasızca aşşağı atıcak kurban arıyom hehe. Ispanak bulmuşum. Atmışım aşşağı alttan geçen kel bir adamın kafaya şap diye oturmuş şansa. Yandada bizim komşu balkondan aşşağı bakıyor benimde boy kısa olduğu için görünmüyorum aşşağıdan. Adam dumur ve kızgın bir şekilde kadına bakmış ıspanağı almış ezmiş gitmiş.

Su atma olayını çok yapıyodum. Ehe kaç kere arabadan sürücü indirmiştim ha. Bir kerede manyaklık yapıp hani şu çarşıda pazarda satılan eşşek kadar yuvarlak böyle ipli balonlar oluyor. Ona doldurmuştum 10 yaşındaydım galiba. Taşıması bile zor geliyordu çünkü en az bir 5 litre su vardı balonda. Odamdaki sandalyenin üstüne koymuştum. Sonra ne hikmetse deldim iğneyle. Akıyordu şorul şorul aynı yerde iğneyi soktum BUUM patladı ve benim odayı bir sel götürdü(odada küçük). Annem ne uğraşmıştı temizlemek için.

Sonra benim yeğen vardı bir tane. BEnde yine küçüğüm yaş9 galiba. Bu böyle sessizce oyuncak atının üstünde sallanıyor. Nedense çat diye bir tokat atmıştım çocuk takla atmıştı resmen. Sonra koşup gelen annesinede düştüğünü söylemiştim. Biraz vicdan azabı duyarım bundan :)

Bunlar küçüklükten kalanlar. Bir arada daha yakın zamandakiler yazarım gece geç oldu[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.

[Bu mesaj Predator- tarafından 26 May 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok yorgun olduğum bir akşamüstü, arkadaşım "hadi gel yazıcıoğlu'na gidelim" dedi. ben de gıcıklık olsun diye dalgasına "1 dakika içinde bizim eve gelebilirsen olur gideriz" demiştim. adamın ev yakın bize ama 3-4 dakkadan önce gelmesi neredeyse imkansız (normal yürüme hızı)
herif gelip aşağıdan bağırdı "caaaan geldim" diye, ben de saat tutuyodum. telefonda dalgasına da sölemiş olsam da "ı ıh olmaz 1 daka 32 saniyede geldin" dedim
herif 10 dakka falan aşağıda durmuştu, o aşağıda ben camda pazarlık yapıyoduk :)
en son dedim, eve git evden koşa koşa 1.5 dakkada burada olursan harbi gelirim demiştim, herif bozulup gitmişti gelmemişti.

eh ben de dediğim gibi yorgundum, hor hor hor

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 26 May 2003 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 26 May 2003 00:21 tarihinde demiş ki:
Baya küçükken bende bulduğum herşeyi aşşağı atma hastalığı vamrış.

[Bu mesaj Predator- tarafından 26 May 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]

AYNEN!
8 katta oturan bi arkla beraber yakalandık o olaya
Ama abi çok keyifli oluyor ya bi cismi o balkondan o boşluğa bırakınca o güzelim havanın içinde hızla yol alırken kayısı kurusu torbasına soğuk su doldurunca dönen kayısı kuruları gibi dönmesi ve en profosyenel cimlastikciden daha karizma taklaları ardı ardına salto gibi atarken belirli bi hızda yerçekimsiz ortama girmiş gibi içinde cisim varsa dğer cismin içinde aynı kayısılar gibi hareket etmesi sonra büyük bir hızla beton zemine çarparken cismin parçacıklarının saatte 3000mil hızla etrafa saçılırken çıkardığı o kırılma ve haşırt sesini duymak ve o balkondan aşağı yolculuğunu bitirmiş olan cisme doğru sitem yaparcasına "Üzgünüm cisim..." dercesine bakarken o akşam rüzgarının saçlarını yalıyarak geçerken gözünden oluşan o serinlik hiss.
*!BEYAZ GÖMLEKLİLERİ ÇAĞIRIN*
Si nasıl gü..HORM NOLUO LEAHN *!beyaz gömlek giydirilik* *!Ağzı tıkanır*
Hmmm hMMHmhmhmh
Tamam herşey düzelicek Herşey mutlu olcak saakiin *!iğneyi yer*
Sosyal ağlarda paylaş

Biz de site yanından gecen dolmuslara alakasız bi yeri soyleyip gider mi dioduk.Taksileri duvar araligindan hortumla ıslatırdık[hatta taksinin biri üsenmeyip siteye giridi bizi arıo gecenin korunde ,tabi bulursun bizi].
Bi de ben bi kız arkadasın kafasını agzıma su doldurup yıkamıstım allaaam ne kroca ama cocukmusuz.Kızda benim sinüzitim vaaar die hüngür hüngür aglamıstı.
Yakın bi zamandada arkadaslarda icmistik herkes asırı kacırdı ickiyi.neyse sabah oldu kalktık bide ne gorelim salonun ortasında bok var.Meger icen arkasın teki s.cmıs sonrada utancından evi terk etmis.Arkadası uni de goruyoruz ama ne o ne biz selam vermiyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim cok pisman oldugum bir tane var
5ıncı katta oturuyorum bınada buyuk baya -ıntıhar edersen olursun yanı-daha 6 yasındamıyım neyım hatırlamıyorum, babam eve bır cuval ceviz getirmis balkonda duruyor. evde kardesimle dururken tam assamızada 2tane polis aracı parketmıs, Bostancı gosterı merkezınde konser var ortama bakıyorlar biz kardesimle basladik assa cevizleri sallamaya polis arabasina indi bir kac tanesi adamlar saga sola baktılar oradada 5 kısılık bır grup vardı konsere gırmeden once oturmuslar ıcıyorlar bıralarını guluyorlar dı falan polisler de bunlar yaptı sanıp goturduler bunları, cok pısmanım:(

Birde 12yasımda falan gaz bir iki polisiye film izlemistik arkadaslarla sonra almistik yumurtalari cıkmıstık bahceye saatte gec baya her eve bir tane atmistik arabalari sapsari yapmistik falan bu boyle bir hafta surdu en sonunda polis yakaladi bizi 4kisiydik o gece butun arabalari bezlerle sildik ben ailemden feci cezalar yedim ancak pisman deilim cok eglenioduk keh keh,

gene pisman olduklarimdan bir tanesi

yanda insaat var isciler hergun urasiyorlar falan yilbasinada yakin bir zaman yas 12 civari
adamlar baya bir kum getirmisler cimento yapacaklar sabahda erken baya iscilerin gelme saatine var daha biz kumun kosesine havai fisek yerlestirdik,kumun boyuda 1.5metre falan fitilde uzun sayilirdi isciler geldi bir iki saat sonra onlar ustlerini deistirirken fitili yaktik kactik
sonuc kumlarin 10metre kareye dagilmasi ve iscilerin uzerimize saldirmasi oldu arkadasi yakalayip dovduler biz zor kactik:)

yas 14 cıvarı arkadaslar assada futbol macı yapıyorlar baskete gecelım dedıler bende balkondayım topları yoktu at dedıler attım assa
top merdıvenın tam kosesıne geldı ve o hızla bahcedekı bir arabanin camina girdi cam bembeyaz oldu yalnıs ısın komık tarafı 5sanıye ıcınde bahcede kımse kalmamıstı.[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...