Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kültür Üniversitesi Ve Yeditepeli PATİELR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neyse

sorumu sorıyım ben gene

yazokulunda hangi dersler açıldı sizde bi baksanıza. tek ümidim bu 2 okul ama siteleriniz çok dandik olduu için bulamıyorum açılan dersler listesini.
Mesaj tarihi:
Ben üniversiteye girmeden,yaz okulunu böyle tatil gibi, eğlenceli birşey sanardım.
Sonra öğrendim ne rezil bir durum olduğunu.
Üniversite secerken dikkat edin,büt olsun.Yaz okulu olmasın.
Sonra millet tatilde yüzerken,hocalarla sevişirsiniz.
Mesaj tarihi:
asda nasıl bir baslıktır bu. Beni anlatıyor. Yeditepe'deydim ben gastrit oldum devamsızlıktan bırakıyorlardı (şerefsizlerrrrr) rapor fln kabul etmiyorlar heyet raporu lazımmıs onuda öyle şeylere vermezler. Bu devamsızlıkları tutan bir kadın vardı onla telefonda konustu tartışırlarken yüzüne kapattı telefonu ( o kadar götü kalkık) . Bende kültür'e geçtim.

Buyrun benim nasıl yardımcı olabilirim.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

asda nasıl bir baslıktır bu. Beni anlatıyor. Yeditepe'deydim ben gastrit oldum devamsızlıktan bırakıyorlardı (şerefsizlerrrrr) rapor fln kabul etmiyorlar heyet raporu lazımmıs onuda öyle şeylere vermezler. Bu devamsızlıkları tutan bir kadın vardı onla telefonda konustu tartışırlarken yüzüne kapattı telefonu ( o kadar götü kalkık) . Bende kültür'e geçtim.

Buyrun benim nasıl yardımcı olabilirim.

yazokulunda hangi dersler var bulamadım ben. nerden bakıyoz ona.

summer school diye bieşy var yabancı örenciler için o açılıyomu hersene orda belirtilen her dersten, ona gideyim bari diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
oha adam aynı zamanda kültürdeymişte

kültürün otomasyon sistemi var galba nokta diye. ordan baksana yazokulunda hangi dersler kesin açılmış.

aradıım erkek masticoremuş meğersem
  • Yeni Oluştur...