elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bi kaç tanenize bi kaç bişey sorcam. Varmı aranızda bu sıfatlara sahip insanalr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 neyse sorumu sorıyım ben gene yazokulunda hangi dersler açıldı sizde bi baksanıza. tek ümidim bu 2 okul ama siteleriniz çok dandik olduu için bulamıyorum açılan dersler listesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 lan bi işe yarayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 7 senedir bi faydası dokunmadı şu forumun bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 zuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ben üniversiteye girmeden,yaz okulunu böyle tatil gibi, eğlenceli birşey sanardım. Sonra öğrendim ne rezil bir durum olduğunu. Üniversite secerken dikkat edin,büt olsun.Yaz okulu olmasın. Sonra millet tatilde yüzerken,hocalarla sevişirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 anca geyik yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 asda nasıl bir baslıktır bu. Beni anlatıyor. Yeditepe'deydim ben gastrit oldum devamsızlıktan bırakıyorlardı (şerefsizlerrrrr) rapor fln kabul etmiyorlar heyet raporu lazımmıs onuda öyle şeylere vermezler. Bu devamsızlıkları tutan bir kadın vardı onla telefonda konustu tartışırlarken yüzüne kapattı telefonu ( o kadar götü kalkık) . Bende kültür'e geçtim. Buyrun benim nasıl yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 lol u one in a million olmuş bu ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Masticore said: asda nasıl bir baslıktır bu. Beni anlatıyor. Yeditepe'deydim ben gastrit oldum devamsızlıktan bırakıyorlardı (şerefsizlerrrrr) rapor fln kabul etmiyorlar heyet raporu lazımmıs onuda öyle şeylere vermezler. Bu devamsızlıkları tutan bir kadın vardı onla telefonda konustu tartışırlarken yüzüne kapattı telefonu ( o kadar götü kalkık) . Bende kültür'e geçtim. Buyrun benim nasıl yardımcı olabilirim. yazokulunda hangi dersler var bulamadım ben. nerden bakıyoz ona. summer school diye bieşy var yabancı örenciler için o açılıyomu hersene orda belirtilen her dersten, ona gideyim bari diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oha adam aynı zamanda kültürdeymişte kültürün otomasyon sistemi var galba nokta diye. ordan baksana yazokulunda hangi dersler kesin açılmış. aradıım erkek masticoremuş meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 elesso said: aradıım erkek masticoremuş meğersem O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 elesso said: 7 senedir bi faydası dokunmadı şu forumun bana ya dslkgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 arayıp sorsan olmaz mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 pek yardımcı olmuolar, bide şu an haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hangi fakulte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 mezun olmus olmasama ogrenirdim de. kurtuldum bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Masticore said: hangi fakulte ? bap iktisadi idari bilimlere bide pc mühendislline falan bakarsan içimi mutlulukla doldurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 dota time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 lan şu derdimi çözün dotadan öcne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Farklı fakulte göremem :/ . yarın belki okula gidicem , gidersem araştırır söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 abi türkiye ekonomisi ve data mining bak pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Cuma bitti kayıtlar.Yarın ve salıda ders değiştirme vs vs varmış öyle yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abi halledilir kayıtlar illaki. ders varmı yokmu onu bi öğrensem. yokmu bunların listesi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar