Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bilgisayarı boş bırakırsam bi süre sonra bu hatayı mavi ekranda veriyor ve restart atmam gerekiyor. gugılladım biraz da, hdd'yle ilgili bi sorun gibi geliyor. ayrıca hdd'yle alakalı olaraktan disk birleştirme hata veriyodu sanırsam en son denediğimde. ayrıca chkdsk baya bi işler yapıyor kendince arasıra restartlardan sonra. hdd bozuk gibi bi his var içimde doğrumudur ki? not olarak: ilk hatayı şimdiki bilgisayarı yeni topladıgımda aylar öncesinde almıştım. ilk olarak farcry2 yuklemiştim ve oyun açılırken hata vermişti(mavi ekran) ve windows açılmamıştı. formatla duzeltmiştim ancak. geçenlerde yıne aynı durum başıma geldi. yine farcry2 yine açılırken mavi ekran ve yine format gerekti. farcry2 ne alakaysa anlamış değilim onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 anti virüs prgoramın hdd yi hep tarıo falansa oda hasarlı yerde çöküo falan olabilir banada oluodu, sata 1 den sata 2 ye aldım geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ben bu topic öldü sanıp tekrar uplıcaktımda baktım şimdi cvp gelmiş. biraz geç olsada sorucam ama sata1den sata2ye almak ne demek? varsa başka bi önerisi olan oda alınır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar