MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 biraz önce kazaadan 101mb lık Dungeon Keeper indirdim. çalıştırmamla birlikte oyuunun almanca olduğunu farkettim. Optionsta hiç bi seçenek yok idi.Yüklenen klasörde bi ingilizce reg dosyası vardı kurdum bişi değişmedi. Almanca reg i kurdum bu sefer girişteki yazı da almanca oldu. yani toparlarsak eğer...BANA INGILIZCESI LAZIM!!![signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 das is gud vas is das kaiser über[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 şayze şayze... alın bu deliyi buradan yaw[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bende de vardı o sorun.Kazaa'dan çekmiştim. Nasıl çözülüceğini izah edeyim. Şimdi tek dil olarak değildir büyük ihtimalle, ingilizce dil settinglerini almancaya yada işte main neyse ona atıyorsun.[signature][hline]VII.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 açsan biraz çünkü karıştırdım oraları banamısın demedi[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ya dil bölümleri vardır ya hödöce hedece diye. Orda ingilizce olanları alıcaksın, artık kullandığı yer neyse (oyunu yüklemem lazım tam olarak açıklamak için) oraya atıcaksın. Burdan keşfet diyim ehe.[signature][hline]VII.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tamam çözdüm saol[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ne demek =).[signature][hline]VII.
Öne çıkan mesajlar