Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 arkadaşlar bunu internetten getirmek haricinde bi yol var mı acaba? mesela yunanistandan ya da bulgaristandan almak falan gibi? türkiyede satışı yok bu sene bilmeyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Sınır kapısından alabiliyormussunuz sanirim bulgaristandan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi gittiğin yerdende alabiliyosun,mesela bulgaristana otobüsle git,ordan tren istasyonundan al devam et. yunanistan ve türkiye de sorun varmış .. internetten alıcaksanda türkçe harflere falan çok dikkat,yakma bileti. sormuştumda bi ara,araştırdıydımda azcık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 www.genctur.com.tr öyle saçma şey mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 olmuyor işte:) sağolun arkadaşlar öyle yaparız direk alır başlarız netten getirtsek 4 haftada geliomuş falan ondan tırstık. sağolun terkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben bulgaristandayım alayım sıze burdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 tanıdıkla alıp göndertmekte mantıklı. genctur'da var ama aradığın zaman ofisi,yok diyolar çünkü sorun var. sorduydum ben bayağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bu sene turkiye'den alınmıyor. genctur ile konusmustum ben de kendiniz internetten temin edebilirsiniz diyo. bunun icin de en buyuk sorun kac gunde gelecegi tabi. yaklasık bir zaman yazıyo sitede ama ne kadar dogru cıkar bilinmez. bi de express var o da extradan 30 euro istiyor. en mantıklısı schengen vizen var nasıl olsa, gidersin gezmek istedigin bi ülkeye ucakla oradan alır baslarsın tura. hem zamandan da kazanırsın boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar