soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 winamp'ta şarkı dinliyorum, ikinci gitarlar duyulmuyo bazen, ya da arka vokaller geliyo sırf. daha önce böyle değildi ama bilerek bi şey yapmadım. farketmeden ne yapmış olabilirim de böyle olmuş olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Çok klişe olacak ama ses sisteminin kablolarını kontrol et. Orada sorun yoksa driver'ını tekrar kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ses sistemim monitörün içinde zaten. monitörün üstünde entegre dört tane kolon var, bas kolon da ayrı. yani kablolarının oynama imkanı yok, kablosu bile yok. ama ses kartımın hiç bi şeyini bilmiyorum sdf. nasıl yüklicem sürücüsünü? yani modelini ya da markasını nerden öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Sağ altda ses menusu var ise onu bul muhtemelen birşeylere basarken ses çıkışını değiştirmişsindir, oradan 2 hoperlör , 4+1, 5+1, srround vs ayarları vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar