BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu arada mesela sair ince mesaj veriyor hayatin anlamina dair war kapanlarin gozlerinden operim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bella said: bak yine geldi,ortamcı yea. bella beni dışlama. benide ortamına al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 forgiver said: özel mesaj atasım gelmiyor, cidden sen ve mesajların hangisi daha çok bilmiyorum ama daha gereksizin flow chart yapicam sana forgiver takip ede ede cikisi bulcaksin kasinip sonra laf sokmak bak sekerim bi tane bulduk topicte sekil a-1 forgiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Böjeek said: Bella said: bak yine geldi,ortamcı yea. bella beni dışlama. benide ortamına al SENİ KİMSE İPLEMİYO HALA MESAJ ATIYOSUN YEA. ama gel beni ortamıma alırım. kızdın dimi? oh yeah koşarak gel sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu arada ben kimin yanaklari tombik dedim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ilyas sen soyle kenara gelirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: ... kiz resmi goup oeef motor gibi karisin bi sana hastayim bi hayabusaya dersen olmaz... ulan! baağyanlar ömlerime niye cevap vermiyolar diyodum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bella said: Böjeek said: Bella said: bak yine geldi,ortamcı yea. bella beni dışlama. benide ortamına al SENİ KİMSE İPLEMİYO HALA MESAJ ATIYOSUN YEA. ama gel beni ortamıma alırım. kızdın dimi? oh yeah koşarak gel sdfs kızmadım ortama alcaksın ya neden kızıyım. ortam ağası sensin. selam^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 asyacim sen isim vermeden quote ediyosun sahip cikcan o zaman hayatnin anami yazarken kolay ayrica kotu bi niyetim yok kimin ortami yoksa sokalim ck karanlik ortamlarim war ben artik biraktim asyayla mutluyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Böjeek said: Bella said: Böjeek said: Bella said: bak yine geldi,ortamcı yea. bella beni dışlama. benide ortamına al SENİ KİMSE İPLEMİYO HALA MESAJ ATIYOSUN YEA. ama gel beni ortamıma alırım. kızdın dimi? oh yeah koşarak gel sdfs kızmadım ortama alcaksın ya neden kızıyım. ortam ağası sensin. selam^^ cinsiyet olarak kız sdfs SELAM MERHABA HELLO HALO ZDRAVSTVUYTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: ayrica kotu bi niyetim yok kimin ortami yoksa sokalim ck karanlik ortamlarim war her bi resmini 2 şer kere gördüm. az cok tanıyorum seni. kötü niyetli resimler yoktu hiç sdfdsf. gidelim pati ortamlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dory olacak, 40 yılda bir mesajlarımın altına anlamsız deyimleri yazıyorsun, ne alaka deyip geçiyorum senin postundan alakasız sıradan bir yorum yapıyorum altına anlatmaya çalışıpta beceremediğin olaya en çok bilinen örneği yazıyorum sonra sen saçma loopuna giriyorsun bak bsg yazıp geçmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bella said: ... cinsiyet olarak kız sdfs ... ohooohoooovvv ben saçmalıyorum diyodum da, bu fenaymış. sondaki sdfs kombosu kurtarıyo gerçi bi nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 forgiver'in mesajlarını okuyunca kafam karışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sana mi tombik yanak dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu adam tombik yanak falan diyo bişeyler oluyo ben kaçiim arada kaynamayalım. dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BİŞEYLER OLUYOR!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bellaya edim o zaman sen resimlerimi arsivleyen hatunsun asya izin verirse sokalim alemlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mr_Hand said: Bella said: ... cinsiyet olarak kız sdfs ... ohooohoooovvv ben saçmalıyorum diyodum da, bu fenaymış. sondaki sdfs kombosu kurtarıyo gerçi bi nebze. ne diyosun evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bak sinirden dahi anlamında ki sertlemiş de yi ayrı yazamadım (bu anlamsız mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben bellanın resimlerini görmek istiyorum. bellağğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bella said: Böjeek said: Bella said: Böjeek said: Bella said: bak yine geldi,ortamcı yea. bella beni dışlama. benide ortamına al SENİ KİMSE İPLEMİYO HALA MESAJ ATIYOSUN YEA. ama gel beni ortamıma alırım. kızdın dimi? oh yeah koşarak gel sdfs kızmadım ortama alcaksın ya neden kızıyım. ortam ağası sensin. selam^^ cinsiyet olarak kız sdfs SELAM MERHABA HELLO HALO ZDRAVSTVUYTE. piramit gibi oldu da, çok kötü bi fail var orda gözden kaçmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Böjeek said: ben bellanın resimlerini görmek istiyorum. bellağğğğ tombik yanakli kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Böjeek said: ben bellanın resimlerini görmek istiyorum. bellağğğğ abov. hem ortamcı hem lezbo nese ekle avatarımı gör,[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar