deadea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 no offence ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mr_Hand said: bu topic patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bu karılar patide yeni heralde ilk defa görüyorum hemen kavgaya başlamışlar hoşuma kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 daha bugun erkek arkadasimla bu konuyu konustuk sanal hayat ve sacmaliklari bi fis cekildiginde devami olmayan bisi falan diye. forumu eskiden cok ciddiye alan, kasan kovalayan biriyken ne cok stresle omrumu yemisim meger, boyle kafam oyle rahat ki. resmen burda bi hayat kurmusum, kasmisim. loserlik kabul ettim ve biraktim. neyse, ben de kendimden bahsedip bi pmle zilgit yemeyeyim topici acmayi onemsemek degil sosyal mesaj vermek olarak goruyor ve sonuna kadar destekliyorum, helal olsun bacim tanimiyorum seni ama cok dogru demissin, kendi hayatin olmali. ayrica isim afise edilmedigi icin ortam yapmak olarak goremezsiniz ayrica O KADAR sacma mesajlar aliyoruz ki patideki female insanlar olarak, buraya boyle sansurle koysak "sabriniza tapiyoruz" derdiniz. forumda deliganli takilip ozel mesajda sevgi kelebegi olan arkadaslar var isim vermiyorum bunlardan biri emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 OO SNAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dory said: topici acmayi onemsemek degil sosyal mesaj vermek olarak goruyor ve sonuna kadar destekliyorum, helal olsun bacim tanimiyorum seni ama cok dogru demissin, kendi hayatin olmali. şuna katılıyorum dori. ha bi de cidden patide acaip klavye delikanlısı var ben bunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hms said: Gönderen: Saeros Gönderilen: dory Tarih: 10/07/2009 21:31 dory neyse, ben de kendimden bahsedip bi pmle zilgit yemeyeyim HER TOPİCTE MESAJIN VAR ORTAM YAPMA KIZIM ACIYORUM SANA TANIŞABİLİR MİYİZ BEN ABİDİN allam başka özel mesaj atan olmasın nolur, çok unique olayım. yünik. bakin boyle manyaklar var basimizda bi de bu manyak benim msnimde de var ay dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 o kadar yünik olmuşum ki pm'im aynen buraya konulmuş, yaşasın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İsimlerini afise edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Saeros said: o kadar yünik olmuşum ki pm'im aynen buraya konulmuş, yaşasın be yuregimde yuniksin cyberangelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bence mesaj atan da bayan. ayrıca: sana acıyorum asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 çok fazla sıkılıyorsun.hayra alamet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bella said: dory said: topici acmayi onemsemek degil sosyal mesaj vermek olarak goruyor ve sonuna kadar destekliyorum, helal olsun bacim tanimiyorum seni ama cok dogru demissin, kendi hayatin olmali. şuna katılıyorum dori. ha bi de cidden patide acaip klavye delikanlısı var ben bunu gördüm. hahah klavye delikanlisi heryerde ya. onlardan kacis yok forumda cilgin atip realda cumle kuramayanlar var burda onlari napalim yakalim mi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ÇIRA VERİM Mİ ABLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 offf varya dün bi iş görüşmesinde grup mülakatı yapılıyo. iğrenç ama napalım. neyse, bi eleman vardı. abicim adam konuşamöadı ya.. İk müdürü soruo adın vs anlat kendini. ben işte.. öyle işte.. ee ben öyleyim işte.. ne diyimki. öyle yani dedi.. kaldık hepimiz böle. kadın baktı baktı taam dedi diğerine geçti.. çocuk mülakat başlangıcında kaçtı salondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Anonimligin verdigi rahatlik insanlik icin kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dory said: Bella said: dory said: topici acmayi onemsemek degil sosyal mesaj vermek olarak goruyor ve sonuna kadar destekliyorum, helal olsun bacim tanimiyorum seni ama cok dogru demissin, kendi hayatin olmali. şuna katılıyorum dori. ha bi de cidden patide acaip klavye delikanlısı var ben bunu gördüm. hahah klavye delikanlisi heryerde ya. onlardan kacis yok forumda cilgin atip realda cumle kuramayanlar var burda onlari napalim yakalim mi? ;) işte ben de onlara acıyorum sdfs klavye delikanslısı saks hem cümle kuramayan asosyal biri olup hem klavye delikanslısı olmak dabıl saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 balon said: ÇIRA VERİM Mİ ABLA sen durumdan mustaripsin galba sekerim, lakin pek garabe oldugu icin sana da cevap verelim NOTHX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 saçını çek saçını çek (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 o değil de bella nın yazdığı her topikte yukarda bella otel reklamı oluyo. atmasana kızım mesaj ortamcı mısın sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oha bella otel reklamı :O valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 GIZLAR, MERABA!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 MADBOY said: Anonimligin verdigi rahatlik insanlik icin kotu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mr_Hand said: GIZLAR, MERABA!!1 ahaha di mi mesela? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 pogodi said: o değil de bella nın yazdığı her topikte yukarda bella otel reklamı oluyo. atmasana kızım mesaj ortamcı mısın sdfgd ORTAMCIYIM ÇOK PİS.BİLİRSİN. kimse de nikimin anlamını anlayamamıştı aile mesleği işte otelden dolayı ilk defa açıklıyorum. edit:öyle anlaştık,ben mesaj atınca reklam çıkıyyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar